Ya benimkiler bi yapıyo iki yapıyo sonra bıkıyo onlar tv izliyo ben spor :)saydığımız zaman kalori hesabına gerek kalmıyor zaten sayarak yediklerin fazla bir kalori tutmuyor.çocuklar biri 4,5 biri 2,5 yaşında olduğunda spor yapamıyorum.evde yapsam onlarda başlıyor yapmaya tabi hep beraber olduğunda ev yerinden oynuyor:)o yüzden yapamıyorum
Hoşgeldin cnm aramıza
Maşallh ne gzl kılo vermişşin ole ne kadar zmnda verdın ?
eylulden beri diyetteyim.ama 15 kiloyu ilk 2 ayda verdim.sonrası korumayla geçti.şimdide 1 kilo daha verip başladım tekrar.Kabul etmemmi canim hosgeldin :)
Masallah ne kadar cok kilo vermissin.kac ayda verdin kilolarini?neler yaptin?nasil beslendim?
Kesinlikle katiliyorum
hoşbulduk canım.eylülden beridir bu olayın içindeyimHoşgeldin cnm aramıza
Maşallh ne gzl kılo vermişşin ole ne kadar zmnda verdın ?
sende benim gibi leslicimisinBaslangic olarak 1 mil leslie yaptim feci hamlamisim heryerim agriyor100 mekikle davam edicem .sonra bugunluk kapanis.birden yuklenmemek lazim dimi ama ? :)
bende istanbuldayım.Kızlar yasadıgımız yerlerıde yazalim belli mi olur belki komsuyuz haberımız yokben düzce
ben kalori sayımı işini sevmedim daha doğrusu yapamadım.34 yaşıda 2 kız çocuk annesiyim.evlenmeden 55 kiloydum.90 kiloyla diyete başladım,şuan 81,600 grben arada biraz kaçırdım oda kızım rahatsızlandığın da çok yemedim ama tam yapamamıştım.şuan hiç değiştirmeden yapıyorum.annemde yapıyor.annem diyetisyene gidiyordu baktı orada kilo falan veriyor şimdi oda benim gibi sayarak yapıyor.bende herkese tavsiye ederim.
kesinlikle yapkızlar canımı ıstettınız smdı he kalkıp bende 1-2 mıl yapayım bari
Yaptım yaptım 1 mil yaptım cnm dewam edıcektım eşim geldi ymk verdım kestım :)
kızlar bu leslie step gibi bir şey mi ben internette gördün ona benziyordu.1 mil 2 mil onu nasıl hesaplıyorsunuz?
Bana komsu olaniniz yoktur ona eminim bak,olsa kesin bilirdim cunku :))Kızlar yasadıgımız yerlerıde yazalim belli mi olur belki komsuyuz haberımız yokben düzce
Harikasin canim yaa :)) ilk basladiginda kac kiloyduda 2 ayda 15 kilo verebilme basarisi gosterdin peki?eylulden beri diyetteyim.ama 15 kiloyu ilk 2 ayda verdim.sonrası korumayla geçti.şimdide 1 kilo daha verip başladım tekrar.
ben ara oğun yapmayarak 6dan sonra yemeyerek ve hergun leslie sansone 2 mile yaparak verdim.
hadi birlikte kalanıda verelim noluuuur
Eveeett :)sende benim gibi leslicimisin
Ahh canim caninmi cekti? Bilsem ben yapar sana gonderirdim sen yorulma diye heheheh :))kızlar canımı ıstettınız smdı he kalkıp bende 1-2 mıl yapayım bari
kızlar bu leslie step gibi bir şey mi ben internette gördün ona benziyordu.1 mil 2 mil onu nasıl hesaplıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?