• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

günaydınn kızlarrrrr nerelerdesiniz kalkınnnn huuuuu

sabah
1 dilim ekmek peynir 3 zeytin biriki banım reçel yedim ve işe geldimmm

Yrm ekmek azcık bal bir çeri domates 3 zeytın
Dun pazardı hiç sormayın kacamak günü oldu baya bi bana

Arkadaşlar bende diyete yeni başladım 66 kiloyum ve 10kilo fazlam var benide aranıza alırmısınız??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim burda alisveris merkezindeki balik reyonunda surekli hercesit balik buluyorum.ailecek taze balik delisiyiz :))
Bu arada evet ekmek ve peyniri.iki gundur abarttim ama bilerek.kendime gelmem icin beslenmeme dikkat etmem lazimdi.yarindan itibaren degisicek tabi bu :))
Yalniz ben bu iki haftadir hic spor yapamiyorum oglum evde oldugu icin.simdide omzum cikti :( bugun daha iyiydim tabi Allaha sukur her gecen gun iyiye gidiyor...sen hergun gidiyormusun spora?

çok geçmiş olun ya dikkat et kendine

sabah haşlanmış yumurtalı kahvaltı
ara yeşil çay ,nescafe
ara iki elma
akşam bi tabak domates soslu makarna yicem ,salata
ara yeşil çay
yatmadan bi kase yoğurt

Selam kizlar,bugun hic yazmayayim yediklerimi ben sabah iyiydi oglen abarttim sanirim akdama hafif yerim ne yapayim :(

Son düzenleme:
Gnydn
Sbh:ceyrek muz 2 kayısı
Bgn gunum var ardından platesim günde dikkatli yemem lazım 2 gundur biraz kacamaklar fazlalastı o yuzden sbh bu sekılde yedım
Nerdesınız nıye kımsecıkler ugramaz oldu ?

Selam kizlar sabah kahvaltimi yaptim geldim.bugun benim icin 1.5 gunuydu sanki :)
Kahvaltida:1,5 haslanmis yumurta,1,5 kk peynir,1,5 dilim ekmek yedim cunku :)
Oglum ikinci yumurtayi yemek isteyip yarisini birakinca o da bana kaldi anliyacaginiz.neyse oglene daha dikkatli olucam.dyn berbat bir gundu cunku :(

Gnydn
Sbh:ceyrek muz 2 kayısı
Bgn gunum var ardından platesim günde dikkatli yemem lazım 2 gundur biraz kacamaklar fazlalastı o yuzden sbh bu sekılde yedım
Nerdesınız nıye kımsecıkler ugramaz oldu ?
Burdayim canimcim ugramaz olurmuyum.sadece bu gunlerde hava cok guzel burda geziyoruz oglusumla :))
Birtek dun ugramadim o da ugranacak gibi degildi yani.yediklerimi ben bile hatirlamiyorum inan :(( malum donem yaklasiyor ondan sanirim :/

Ogle yemegi yemiycem cunku onun yerine 3-4 minik (1 kasiktan yapilan) pankek yedim ..kalirisi cok degildir diye umuyorum hic de bakmadim bir bakayim...

Yasasiiinn pankek benimde dusundugum gibi cok kalorili degilmis.2 tanesi bir ara ogun kalori degerinde.benum pankekler minik oldugu icin 25 gr lik mis.toplamda 100 gr yemis ve 200 kalori almis oldum...

Slm kızlar bende 5gündür diyet yapıyorum 68le başladm 66ile devam ediyorum bugün sabah kahvaltımda
1dilim kızarmış ekmek
Azıcık biber kızartması
Yarım haşlanmış yumurta
1kakaolu süt içtim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlarrr ben de diyet yapıyorum :) 76.5 ile başladım geçen hafta perşembe 74.800 idim bu hafta perşembe yine tartılacağımm hedeff şimdilik 70 sonra ise 65 ..
Kahvaltıda bir dilim kızarmış kepek ekmeği ve haşlanmış yuumurta yedim + su :)
Yarım saat öncede 3 tane yulaflı bisküvi yedim ve nescafe içtim .. ( Tatlı ve çikolaya isteğimi nescafe ile geçiştiriyorum diyete hiç bi zararı olmuyo )

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlarrr ben de diyet yapıyorum :) 76.5 ile başladım geçen hafta perşembe 74.800 idim bu hafta perşembe yine tartılacağımm hedeff şimdilik 70 sonra ise 65 ..
Kahvaltıda bir dilim kızarmış kepek ekmeği ve haşlanmış yuumurta yedim + su :)
Yarım saat öncede 3 tane yulaflı bisküvi yedim ve nescafe içtim .. ( Tatlı ve çikolaya isteğimi nescafe ile geçiştiriyorum diyete hiç bi zararı olmuyo )

selamlar sabah bi dilim ekmek peynir oglen azicik peynir ikindi yarim elma aksamada zeytinyagli bakla vee 3 litre su aksam yemegim 7 bucujda keske 6 bucuk gibi yiyebilsem ama ne yazikki yemek saatim 7 bucuk

Back