- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim burda alisveris merkezindeki balik reyonunda surekli hercesit balik buluyorum.ailecek taze balik delisiyiz :))
Bu arada evet ekmek ve peyniri.iki gundur abarttim ama bilerek.kendime gelmem icin beslenmeme dikkat etmem lazimdi.yarindan itibaren degisicek tabi bu :))
Yalniz ben bu iki haftadir hic spor yapamiyorum oglum evde oldugu icin.simdide omzum cikti bugun daha iyiydim tabi Allaha sukur her gecen gun iyiye gidiyor...sen hergun gidiyormusun spora?
sabah haşlanmış yumurtalı kahvaltı
ara yeşil çay ,nescafe
ara iki elma
akşam bi tabak domates soslu makarna yicem ,salata
ara yeşil çay
yatmadan bi kase yoğurt
Tabi canim hosgeldin aramizaArkadaşlar bende diyete yeni başladım 66 kiloyum ve 10kilo fazlam var benide aranıza alırmısınız??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagol canfunerda daha dikkatliyim artikçok geçmiş olun ya dikkat et kendine
sabah haşlanmış yumurtalı kahvaltı
ara yeşil çay ,nescafe
ara iki elma
akşam bi tabak domates soslu makarna yicem ,salata
ara yeşil çay
yatmadan bi kase yoğurt
Bi arkadasım daha varmiş yasasınnnnnnnpis boğazlı ben bir tabak makarna yerine iki tabak yedim sonrada bütün gece vicdan azabı çektim
Burdayim canimcim ugramaz olurmuyum.sadece bu gunlerde hava cok guzel burda geziyoruz oglusumla :))Gnydn
Sbh:ceyrek muz 2 kayısı
Bgn gunum var ardından platesim günde dikkatli yemem lazım 2 gundur biraz kacamaklar fazlalastı o yuzden sbh bu sekılde yedım
Nerdesınız nıye kımsecıkler ugramaz oldu ?
Selam kızlarrr ben de diyet yapıyorum :) 76.5 ile başladım geçen hafta perşembe 74.800 idim bu hafta perşembe yine tartılacağımm hedeff şimdilik 70 sonra ise 65 ..
Kahvaltıda bir dilim kızarmış kepek ekmeği ve haşlanmış yuumurta yedim + su :)
Yarım saat öncede 3 tane yulaflı bisküvi yedim ve nescafe içtim .. ( Tatlı ve çikolaya isteğimi nescafe ile geçiştiriyorum diyete hiç bi zararı olmuyo )