• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

...........................7 şubat.........14 şubat.......21 şubat.............28 şubat...........7 mart

seLis..........................................64..............63.8..............64.5.............63.8...... 700 gr vermiş:31:

nazlibahar................67.5.............67.3..................................................66.9........... 400 gr vermiş

ayse1.....................81.2.............80.5..............80..............

babyforwe...................................70.4..............67.9..............67.6..........66.8....... 800 gr vermiş:46::65:

aykaar......................66...............64.6..............

canfunerda...................................55.9..............55.9..............55.1 .......... 55.6 :kkk:

krizantem...............................................................................................68

dtcf......................................................................................63.2......61.1 2100 gr vermiş:52::52::52:

bu haftanın 1.si dtcf olmuş gibi duruyor:52:

tüüüm kilo veren veremeyen arkadaşlarımı tebrik ediyor veee yılmamalarını öneriyorum.
bu sefer olacak.
[/QUOTE]

çoook saol canım :52::52::52: darısı önümüzdeki haftaya bende 65 i görmeyi çook istiyorum ama bakalım hayırlısı olsun üzülme sakın daha da güçlen :kkk: birlikteyiz ve olucak:kkk:

caniim beni listeye almayi unutmussun galiba olsun bisey soracagim kilo bildirim saati varmi cuma gunu aksama kadar oluyomu

merhaba hanımlar diyetin neresındesınız bılmıyorum ama bende katılmak isterim:54: ben yarın lahana corbasına baslıyorum:12::12::12: 2 sene icinde stresten 13 kilo aldım.. :14::14::14: vucuduma orantılı bır sekılde dagıldıgı ıcın goze batmadı ama bir baktım foto cekerken acı yakalamaya calısıyorum, iyice tombalacık halime oldum:9:

birbirimize motive olalım bunu beklıyorum

sonuclar degıstıkce resimleri before&after yapıcam:40: :1::ssz:: 3 haftada bir vücut resmımı cekip paylasıcam.. hadi bakalım gazam mübarek olsun:80:

Son düzenleme:
Gnydn kızlar
Sbh:1 mink kaşarlı tost azcık bal 4 zeytın

Şimdide spora gıtmek için hazrlanıyorum

Ewet 2 saat yurudum bgn tempolu bi şekilde 20 dakıkada biseklet

Öğlen: yrm ekmek az corba 5 tanede lshana sarması

Ara:3-4 jelibon :)

Aksam:salata yıcem sadece

Selam kizlar bugun kendimi biraz iyi hissedince cikip oglumu gezdireyim dedim.bu saat oldu anca yazma imkani buldum.dunden beri ne yedigimi ne yaptiimi bilmiyorum bira fazla olmus olabilir...simdi yazalim bakalim neler yemisiz :))

Sabah:2 dilim ekmek,2 kk peynir ve 1 yumurta,1 tatli k bal
ara 2 gofret 80 kal.+kahve
Ogle:1.5 dilim ekmek,yarim domates,1 kk peynir,cay+kahve

aksam.birazdan yiycem iki kucuk boy palamut (10 cm boyu var :) ) salata ve 1 dilim ekmek yerim ;)

merhaba hanımlar diyetin neresındesınız bılmıyorum ama bende katılmak isterim:54: ben yarın lahana corbasına baslıyorum:12::12::12: 2 sene icinde stresten 13 kilo aldım.. :14::14::14: vucuduma orantılı bır sekılde dagıldıgı ıcın goze batmadı ama bir baktım foto cekerken acı yakalamaya calısıyorum, iyice tombalacık halime oldum:9:

birbirimize motive olalım bunu beklıyorum

sonuclar degıstıkce resimleri before&after yapıcam:40: :1::ssz:: 3 haftada bir vücut resmımı cekip paylasıcam.. hadi bakalım gazam mübarek olsun:80:

Aramiza hosgeldin canim,boy,kilo ve yas kac yazmamissin :)

Selam kizlar bugun kendimi biraz iyi hissedince cikip oglumu gezdireyim dedim.bu saat oldu anca yazma imkani buldum.dunden beri ne yedigimi ne yaptiimi bilmiyorum bira fazla olmus olabilir...simdi yazalim bakalim neler yemisiz :))

Sabah:2 dilim ekmek,2 kk peynir ve 1 yumurta,1 tatli k bal
ara 2 gofret 80 kal.+kahve
Ogle:1.5 dilim ekmek,yarim domates,1 kk peynir,cay+kahve

aksam.birazdan yiycem iki kucuk boy palamut (10 cm boyu var :) ) salata ve 1 dilim ekmek yerim ;)
Canım ya senın şu balık olayına hastayım bizde hamsi ve mezgıt bitti mi olay bıtıyor yazın alabalık alıyoruz bide o palamutu nasıl yapıyorsun
Menunde de benim dikkatımı ceken ekmek bıraz fazla mı olmuş ne yumurta peynır ekmek bir arada olunca sma yınede gzl bi kahvaltı olmuş
Aksamda geç saatemi kaldı acaba saat farkından anlayamadım ;)
Babyforwe niye kilo veremeyenleri tebrik ediyorsun.kiz verenleri tebrik et ...
:)))))

Aksam 6 da salata yedım ben sonrasında bir kahve
Şimdide yrm portakal yrm muz 1 ceviz atıştırdım aksam için çok mu olmuş acaba

Canım ya senın şu balık olayına hastayım bizde hamsi ve mezgıt bitti mi olay bıtıyor yazın alabalık alıyoruz bide o palamutu nasıl yapıyorsun
Menunde de benim dikkatımı ceken ekmek bıraz fazla mı olmuş ne yumurta peynır ekmek bir arada olunca sma yınede gzl bi kahvaltı olmuş
Aksamda geç saatemi kaldı acaba saat farkından anlayamadım ;)

:)))))

Canim burda alisveris merkezindeki balik reyonunda surekli hercesit balik buluyorum.ailecek taze balik delisiyiz :))
Bu arada evet ekmek ve peyniri.iki gundur abarttim ama bilerek.kendime gelmem icin beslenmeme dikkat etmem lazimdi.yarindan itibaren degisicek tabi bu :))
Yalniz ben bu iki haftadir hic spor yapamiyorum oglum evde oldugu icin.simdide omzum cikti :( bugun daha iyiydim tabi Allaha sukur her gecen gun iyiye gidiyor...sen hergun gidiyormusun spora?

Canim burda alisveris merkezindeki balik reyonunda surekli hercesit balik buluyorum.ailecek taze balik delisiyiz :))
Bu arada evet ekmek ve peyniri.iki gundur abarttim ama bilerek.kendime gelmem icin beslenmeme dikkat etmem lazimdi.yarindan itibaren degisicek tabi bu :))
Yalniz ben bu iki haftadir hic spor yapamiyorum oglum evde oldugu icin.simdide omzum cikti :( bugun daha iyiydim tabi Allaha sukur her gecen gun iyiye gidiyor...sen hergun gidiyormusun spora?
Ay cnm dıkkat et toparlada yıne dewam tam gaz bende bu gece kusa kusa bi hal oldum üşüme oldu gıyındım gıyındım cok sabah sucuk olmuştum kalktıgımda :( bas agrısı cabası ama mecburen sbh kalktım ayse mlk uyandı :( ahmrtın ilac saatı derken acıldım mecburıyetten yoksa cocuklar olmasaydı hastayım dıye yatar dururdum şükür geçti
Hergun gıdebılsem şahane olcak ama 3 gün gidiyrm ben bbş kucuk ya sureklıde kv deye bırakmaya utanıyorum yani artık o yuzden nisanda 5 gün yapmayı dusunuyorum bakalım salı persembe plates var bgn yutudum baya bi twis yaptım bisiklet işte 3 saat hareket halındrydım
Benim aksam cok mu olmuş cnm ya

Benim bugun aksam yemegim gec oldu evet.sabah kahvaltiyi gec yaptik oglendede gezdik gec geldik..aksam gec aciktik haliyle :))
aynen benimde oğlen gecıktı 6 dan sonra yememek için salata yedım bende kv de kızdı mızdı biraz :) salata dıyetımı yapıyon olmaz ole yesen falan filan yıyom yıyom dedim :)

Selam kizlar nasilsiniz ?kahvaltimi yaptim geldim :)
sabah: 2 dilim ekmek,1,5 kk peynir ve 1 domates ;)
Ara: 2 isirik kek kahve

Slm kizlar bugun tarti beni sevindirdi sabah bir ev yapimii minnak poaca yeediim bir elma

Slm fistiklar buvun ogle yemegi yemedim.onun yerine ogluma yaptigim kurabiyelerden 2 tane yedim.
Simdide ton balikli salata yiycem 1 dilim ekmekle :)

caniim beni listeye almayi unutmussun galiba olsun bisey soracagim kilo bildirim saati varmi cuma gunu aksama kadar oluyomu

ayy çok pardon canım ya:ssz: akşam üstü 7 gibi en son yapılsa iyi olur o zaman musait oluyorum

Babyforwe niye kilo veremeyenleri tebrik ediyorsun.kiz verenleri tebrik et ...

kilo almamak da bir başarıdır.

Son düzenleme:
sabah limitsiz kahvaltı ama bugün az yedim
öğle bi dilim tirumisu
yeşil çay
çok az cevizli sucuk
bir kase yoğurt

Back