62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
Selam kizlar diyete kaldigim yerden aldigim kilolarla geri dondum artik...
Ôncelikle kendimi tanitayim 31 yasinda 1 cocuk annesi 1.70 boyunda ve bu sabah itibariyle 66 kiloya ulasmis bir bayanim
ama olsun uzulmek ,yilmak,kendimi salmak yok...eskiden istedigimde 6 kiloyu 1 ayda verirdim yine eskisi gibi azimli olup bu kilolardan 3 ayda kurtulucam insallah....hedefim 57 civari ,yani verilecek 9 kilom var...
diyet+aksam 6 sonrasi yememe ve sporla icabina bakicam evelAllah... Bu hafta sonu alisverise çikip gerekli seyleri alinca ayça kaya diyetine basliycam kizlar...cumartesiye kadar bildigim sekilde beslenicem...
simdi kimler bu zorlu, sabir gerektiren ve sonunda güzel sonuçlarla bizi mutlu edecek olan yolda benimle yuruyecek gorebilirmiyim???

Bu arada Dr.Ayca Kaya 'nin önerdigi bu iki örnek listeyi veriyorum sizlerde uygulayabilirsiniz farki görüceksiniz...

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
----------------------------------------------------------------------------------

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

Son düzenleme:
Ben geldim ilk arkadasın olabılırım bende bu sbh 67.5 oldum yavas yavas verıyorum inş. Bende
Bende 34 yasında 3 cocuk annesi 1.65 boyundayım

Ayyy inş cnm ya cok istiyorum ama inş fırsatım olur olması için ugrascam elimden geldiği kadar

Selam.kabul edersen bende varim.
Keendi gunlugumde var ama burdanda yazmak isterim birlikte daha etkili olur diye dusundum.

85 le basladigim bu yola 69 dan devam ediyorum.son 9 kilodanda kurtulmadan yaza girmek istemiyorum.

Boyum 1.62 27 yasindayim bi oglum var.boyle iste.

merhabalar günlüğün hayırlı olsun inşallah çabucak kilolarını verirsin.ben de ayça kayanın diyetini yapıyorum benimde günlüğüm var.bugün tam 90 gün oldu başlayalı 8,400 gr. verdim.az gibi görünüyor ama benim için büyük başarı.

Kabul etmemmi canim hosgeldin :)
Masallah ne kadar cok kilo vermissin.kac ayda verdin kilolarini?neler yaptin?nasil beslendim?
Hoşgeldin cnm aramıza
Maşallh ne gzl kılo vermişşin ole ne kadar zmnda verdın ?
Kesinlikle katiliyorum
Bence hicde az degil hepsinin yagdan gittigine eminim hiic bozmadan yaptinmi ayca kaya.listesini canim?
Hosgeldin bu arada :))

Oyyy mehayım teslim edıyım sana
Ay çöp atmaya cıktım kopekler üşüşmüş çöpe oş dedım kactılar bıraktım geldım yarı yolda dondüm bez poşeti vardı ona koştular oş dedım bi koşturdular ayyyy koşa koşa geldim eve ay daha da yaklaşmam

Baslangic olarak 1 mil leslie yaptim feci hamlamisim heryerim agriyor 100 mekikle davam edicem .sonra bugunluk kapanis.birden yuklenmemek lazim dimi ama ? :)

34 yaşıda 2 kız çocuk annesiyim.evlenmeden 55 kiloydum.90 kiloyla diyete başladım,şuan 81,600 gr ben arada biraz kaçırdım oda kızım rahatsızlandığın da çok yemedim ama tam yapamamıştım.şuan hiç değiştirmeden yapıyorum.annemde yapıyor.annem diyetisyene gidiyordu baktı orada kilo falan veriyor şimdi oda benim gibi sayarak yapıyor.bende herkese tavsiye ederim.

Bugunku sporunuda yapmis oldun yani :)))

Kalori sayimimi yapiyorsun canim?
En iyi yontemlerden biri.bende ayca kayanin yani sira kalori sayimida yapmayi dusunuyorum zaten.sporlada desletledinmmi tamam :))

Arada hepimiz sapitiyoruz canim ,onemli olan farkina varip stop demesini bilmek

Oyyy sorma cnm ya :) korkudan bŞoma agrı gırdı :)
Bende indiremedim lesliyi ya indrsem ıyı olcak

Kalori sayimimi yapiyorsun canim?
En iyi yontemlerden biri.bende ayca kayanin yani sira kalori sayimida yapmayi dusunuyorum zaten.sporlada desletledinmmi tamam :))

Arada hepimiz sapitiyoruz canim ,onemli olan farkina varip stop demesini bilmek

saydığımız zaman kalori hesabına gerek kalmıyor zaten sayarak yediklerin fazla bir kalori tutmuyor.çocuklar biri 4,5 biri 2,5 yaşında olduğunda spor yapamıyorum.evde yapsam onlarda başlıyor yapmaya tabi hep beraber olduğunda ev yerinden oynuyor:)o yüzden yapamıyorum

Evet aynen benim oglum anaokuluna gidiyor o okuldayken yapicam.yoksa aynen bende senin gibi yapamiyorum.oglumda ayaga kalkiyor hemen :))

ben her sabah tüm gün yiyeceklerimin listesini ve kilo bildirimimi yazıyorum sayfamdan da takip edip fikir edinebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…