Ben geldim ilk arkadasın olabılırımbende bu sbh 67.5 oldum yavas yavas verıyorum inş. Bende
Bende 34 yasında 3 cocuk annesi 1.65 boyundayım
Selam kizlar diyete kaldigim yerden aldigim kilolarla geri dondum artik...
Ôncelikle kendimi tanitayim 31 yasinda 1 cocuk annesi 1.70 boyunda ve bu sabah itibariyle 65 kiloya ulasmis bir bayanim
ama olsun uzulmek ,yilmak,kendimi salmak yok...eskiden istedigimde 6 kiloyu 1 ayda verirdim yine eskisi gibi azimli olup bu kilolardan 3 ayda kurtulucam insallah....hedefim evlendigim kilom 55-56 civari ,yani verilecek 9-10 kilom var...
diyet+aksam 6 sonrasi yememe ve sporla icabina bakicam evelAllah... Bu hafta sonu alisverise çikip gerekli seyleri alinca ayça kaya diyetine basliycam kizlar...cumartesiye kadar bildigim sekilde beslenicem...
simdi kimler bu zorlu, sabir gerektiren ve sonunda güzel sonuçlarla bizi mutlu edecek olan yolda benimle yuruyecek gorebilirmiyim???
Kabul etmemmi canim hosgeldin :)Selam.kabul edersen bende varim.
Keendi gunlugumde var ama burdanda yazmak isterim birlikte daha etkili olur diye dusundum.
85 le basladigim bu yola 69 dan devam ediyorum.son 9 kilodanda kurtulmadan yaza girmek istemiyorum.
Boyum 1.62 27 yasindayim bi oglum var.boyle iste.
Kesinlikle katiliyorumHoşgeldin cnm aramıza
Maşallh ne gzl kılo vermişşin ole ne kadar zmnda verdın ?
Bence hicde az degil hepsinin yagdan gittigine eminimmerhabalar günlüğün hayırlı olsun inşallah çabucak kilolarını verirsin.ben de ayça kayanın diyetini yapıyorum benimde günlüğüm var.bugün tam 90 gün oldu başlayalı 8,400 gr. verdim.az gibi görünüyor ama benim için büyük başarı.
Oyyy mehayım teslim edıyım sana
Ay çöp atmaya cıktım kopekler üşüşmüş çöpe oş dedım kactılar bıraktım geldım yarı yolda dondüm bez poşeti vardı ona koştular oş dedım bi koşturdular ayyyy koşa koşa geldim eve ay daha da yaklaşmam
34 yaşıda 2 kız çocuk annesiyim.evlenmeden 55 kiloydum.90 kiloyla diyete başladım,şuan 81,600 grben arada biraz kaçırdım oda kızım rahatsızlandığın da çok yemedim ama tam yapamamıştım.şuan hiç değiştirmeden yapıyorum.annemde yapıyor.annem diyetisyene gidiyordu baktı orada kilo falan veriyor şimdi oda benim gibi sayarak yapıyor.bende herkese tavsiye ederim.
Kalori sayimimi yapiyorsun canim?
En iyi yontemlerden biri.bende ayca kayanin yani sira kalori sayimida yapmayi dusunuyorum zaten.sporlada desletledinmmi tamam :))
Arada hepimiz sapitiyoruz canim ,onemli olan farkina varip stop demesini bilmek
saydığımız zaman kalori hesabına gerek kalmıyor zaten sayarak yediklerin fazla bir kalori tutmuyor.çocuklar biri 4,5 biri 2,5 yaşında olduğunda spor yapamıyorum.evde yapsam onlarda başlıyor yapmaya tabi hep beraber olduğunda ev yerinden oynuyor:)o yüzden yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?