• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

birinciye ödül varmıydı acaba :52:

ben bundan 4 ay önce falan diyetle 6 kilo verdim
kilo verince kendime ödül olarak kebap yiyodum:36:
ne oldu hepsini geri aldım :50:

şimdi ödülüm ilk 10 kio verince nbb den bol bol iç çamaşırı gecelik alıcam
bide daracık oturmalı elbisecikler alcam inş tez zamanda :51:
Her hafta kim birinci okursa kendine bir gun ozgurluk odulu verebilir bence.tabi abartmadan ;)
:))))))))))
inşallah hep böyle devam eder yaza az kaldı kızlar
bugün şehir dışından misafirlerim vardı mecbur akşam yemeğini beraber yedik kaçtı biraz yarın toparlarım
ben bugun yeni diyetime cok guzel basladim canim .insallah bir ay hic bozmadan.gider bir ay sonunda sonucu ne okur cok merak ediyorum :))

Selam kizlar ogle: 1 dilim cavdar ekmegi,1 tabak kabak yemegi,3-4 kasik yogurt.
Ara:1 galeta(90kalori) cay ... (listede ikindi tost diyor ama bana fazla gelir o yuzden galeta yedim artik aksamida yiyip bugunu kapatirim.simdi yapabildigim kadar mekik cekicem :) sizler ne alemdesiniz?

Selam kizlar aksam yemegimide yedim.
Aksam :4 firinda pismis kanat,2 dilim.ekmek ve 1 bardak light kola...
Ara: 1 kahve

Her hafta kim birinci okursa kendine bir gun ozgurluk odulu verebilir bence.tabi abartmadan ;)

ben bugun yeni diyetime cok guzel basladim canim .insallah bir ay hic bozmadan.gider bir ay sonunda sonucu ne okur cok merak ediyorum :))

inşallah canım daha önce yaptık yine yaparız ,benim 15 günde bir arkadaş toplantım var o gün ne olursa yiyorum o benim için ödül oluyor :)

bugün sabah ;limitsiz kahvaltı
ara nescafe
akşam bir kase çorba ,küçük bi dilim tramisu
şimdi de bir kase yoğurt ve gün bitti ...

inşallah canım daha önce yaptık yine yaparız ,benim 15 günde bir arkadaş toplantım var o gün ne olursa yiyorum o benim için ödül oluyor :)

bugün sabah ;limitsiz kahvaltı
ara nescafe
akşam bir kase çorba ,küçük bi dilim tramisu
şimdi de bir kase yoğurt ve gün bitti ...
Evet canim istedikmi yapiyoruz ,yaptik yine yapariz ;))

Selaaamm yine bomba gibiyim bugun :)

Sabah:1 dilim ekmek,4zeytin,1domates,yarim salatalik,1 kk peynir
Ara:1 kahve
ogle biraz sonra yiycem :1 kase corba,1 dilim ekmek yiycem
Aksamda bir tabak fasulye yemegi,ton balikli salata ve 1 dilim ekmek yiycem.ek olarak bisey yersem yazarim...

Kizlar nasil gidiyor?hic sesiniz cikmiyor,biraktinizmi diyeti yoksa?

Kızlar saglık nedenlerınden dolayı bıraz ara vermiştim ve yıye yıye 69.5 olmuşum tam :( ama bomba gıbı dondum aranıza selisin degımıyle ;)
Pazar sabahları kahvaltım sınırsız oluyor genelde ve izin gunum istedıklerımı yıyorum
Sbh:super bi kahvaltı yaptım aklınıza ne gelirse cinsinden
Ara: sutlu turk kahvesi
Oğle:az corba ıspanak yogurt ve 1 dlm ekmek
Aksam:salata ve corba dusunuyorum

Bırazdanda 20 dakkalık yuryuse cıkcam

Aksamda bir tabak fasulye yemegi,ton balikli salata ve 1 dilim ekmek yiycem.ek olarak bisey yersem yazarim...

Yok cnm burdayım bak geldim gene bu sefer olayı bitircem inş mart ayında hedef 65 i gormek

burdayiz canim malum haftasonu tatilu es cocuklar falan pek yazamiyorum haftasonlari:))

Kızlar saglık nedenlerınden dolayı bıraz ara vermiştim ve yıye yıye 69.5 olmuşum tam :( ama bomba gıbı dondum aranıza selisin degımıyle ;)
Pazar sabahları kahvaltım sınırsız oluyor genelde ve izin gunum istedıklerımı yıyorum
Sbh:super bi kahvaltı yaptım aklınıza ne gelirse cinsinden
Ara: sutlu turk kahvesi
Oğle:az corba ıspanak yogurt ve 1 dlm ekmek
Aksam:salata ve corba dusunuyorum

Bırazdanda 20 dakkalık yuryuse cıkcam

Yok cnm burdayım bak geldim gene bu sefer olayı bitircem inş mart ayında hedef 65 i gormek

İyi hadi bakalim cok duyduk bu laflari ama gorucez bu sefer ne kadar iddialisin :))
Hosgeldin yenideeennn :))

Evet kizlar yazdiklarimin disinda bir dilim ekmek fazla yedim yani 2 dilim yedim.birde ice tea ictim.ama kalorisi dusuk onunda zaten. :)

Hemen kahvaltımı yazıyorum:1/2 ince lavaş,yarım yumurta,bi çatal helva,bi çatal peynir,domates salatalık....arada da:1hurma+beşi bi yerde

Merhaba kızlar bende bugün aranıza katılıyorum 62.7 ile başladım hedefim 57 ye düşmek şimdilik :34:

İyi hadi bakalim cok duyduk bu laflari ama gorucez bu sefer ne kadar iddialisin :))
Hosgeldin yenideeennn :))

Haklısın asgum hemse cok haklı ama bu sefer ıstesemde bırakamıcam :) bak 3 gunde super verdım ;) dewam bu sefer daha da fit oluceam inş

Sbh:yrm dlm ekmek 2 zeytın ekmegımı bala banarak yedım 2dılım peynır 1yesil biber
Ara:yrm elma
Oglen:1kepce ıspanak bol salata
BiraDan yogurt yıcem ve 4 te bi arkadaa gecicem orda cay yanında bir iki pasta borek yrrim ve kapatırım inş aksam nıyetınd yerım onlarıda
Gecede az biişeyler atıstırıyorum duruma gore meyve cerrez gibi az cık oluyo ama aclığımı kırmak için oda

Canım hoşbulduk yaş:32 boy:1,58 ve biri 9 yaşında biri 22 aylık 2 bebişim var vr hamile kalmadan önce burda bi grubu takip ederek 10 kilo verdim
Yaslarimiz yakinmis bende 31 yasindayim 4.5 yasinda bir oglum var :)
Hemen kahvaltımı yazıyorum:1/2 ince lavaş,yarım yumurta,bi çatal helva,bi çatal peynir,domates salatalık....arada da:1hurma+beşi bi yerde
Helvayi fazla kacirma derim canim malum cok kalorili ;)
Merhaba kızlar bende bugün aranıza katılıyorum 62.7 ile başladım hedefim 57 ye düşmek şimdilik :34:
Hosgeldin canim.boy ve yas kac? :) benimde ilk hedefim 57 kilo ;)
Haklısın asgum hemse cok haklı ama bu sefer ıstesemde bırakamıcam :) bak 3 gunde super verdım ;) dewam bu sefer daha da fit oluceam inş
Hadi bakalim gorucez :)
Sbh:yrm dlm ekmek 2 zeytın ekmegımı bala banarak yedım 2dılım peynır 1yesil biber
Ara:yrm elma
Oglen:1kepce ıspanak bol salata
BiraDan yogurt yıcem ve 4 te bi arkadaa gecicem orda cay yanında bir iki pasta borek yrrim ve kapatırım inş aksam nıyetınd yerım onlarıda
Gecede az biişeyler atıstırıyorum duruma gore meyve cerrez gibi az cık oluyo ama aclığımı kırmak için oda

Sabah kacta kalktin kiz ??ogle yemegini bile yemissin :)

Back