Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar bugun hic giremedim cunku bu saat oldu isim yeni bitti...esim manti istemisti onu yaptim sabahtan ,birde oglum oglende gelince yesin diye gozleme yaptim derken mutfak aldi badini gitti...oralari topla temizle evi sil supur toz al derken bu saat oldu.simdi yorgunluk kahvemi iciyorum :) bugun yediklerimde hic ic acici degil sabah 1.5 gozleme oglen bisey yemedim ama sanirim aksamada manti olucak baska bisey yapamadim cunku...
1 mart itibariyle ayca kaya diyetine kesin basliyorum cunku verdiklerim geri gelmeye basladi
Evet canim basta herkes bir hevesle basliyor sonra devamini getiremiyor ondan bence..ben bu aralar biraz cizgimden ciktim ama kararliyim istedigim kiloya dusucem bu sefer..cunku buna mecburum..selam sabah 2 kuru kayisi oglen i zgara et ikindi az piyaz aksamada corba salata sanki yazan arkadaslar azaldi gibi geldi bana malum gunumde oldugum icin bu hafta tartilmama karari aldim fazla cikiyo cunku
...........................7 şubat.........14 şubat.......21 şubat.............28 şubat
seLis..........................................64..............63.8..............64 ... 200 gr almış
mehay....................64.4...............64..............
nazlibahar................67.5.............67.3..............
ayse1.....................81.2.............80.5..............80..............
n_o_d.....................68.5.............67.9..............
BLUEmoon2009..............................75..............
babyforwe...................................70.4..............67.9..............67.6 ... 300 gr vermiş
aykaar......................66...............64.6..............
canfunerda...................................55.9..............55.9..............55.1 ... 800gr vermiş
bu haftanın 1. si tabisi ki canfunerda
selam arkadaşlar giremiyorum ama diyete devam bu hafta kabızlık sorunu yaşadım çok bugün geçti şükürler olsun
kilom 67.6
maalesef 300 gr gitmiş buna da şükür
Ellerine saglik canimcim :))
Canim aman almayalimda vermesekte bir hafta onemli degil.insan alip verip ayni kiloya gelmektende bikiyor cunku hedefe yaklasmak daha cok hirslandiriyor bizi...
geçmi kaldım bikmiorum kilo bildirimi için
2 hafta önce 72.8 ile başladım
şim di 70.7 im
yani haftada bi kilo verdim
siz şimdi 70.7 olarak yazın ben haftaya cuma yeniden bildirim yaparım inş
...........................7 şubat.........14 şubat.......21 şubat.............28 şubat
seLis..........................................64..............63.8..............64 ... 200 gr almış
zeraseba.....................72.8................................................70.7 ... 1000 gr gitmiş
babyforwe...................................70.4..............67.9..............67.6 ... 300 gr vermiş
canfunerda...................................55.9..............55.9..............55.1 ... 800gr vermiş
bu haftanın 1. si tabisi ki canfunerda vee zeraseba