• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

8 cnm az yedim ya acıktım hmn bide temizlik gunum bgn o arada yerken yazdım ;) 5 te bitiriyrm ymk işini en gec 5:30

Hosgeldin canim.boy ve yas kac? :) benimde ilk hedefim 57 kilo ;)

Hoşbuldum canım :) Yaş 26 boy 155

Diyetle birlikte haftanın 4 günü spor da yapıcam salona yazıldım. Çalışıyorum masa başı hiç hareket olmuyor

Sabah kahvaltısı: 2 yumurta haşlanmış 1 minik kek yulaf kepeğinden yanında şekersiz nescafe sabah aç karnına yeşil çay

Öğlen: Izgara tavuk şiş ayran

Dukana başladım bakalım bu kez kararlıyım hangi diyeti denediysem dukan gibi etki etmedi diyetisyene de gittim ama nafile bünyem çok zor kilo veriyor :43:

Bende 3 gün spora gıdıyorum cumartesı basladım yrn gıdıcem plates baslıcak bakalım ve cmrtsıden berı dıkkat edıyorum ewde spor yapıyorum baya farkettı 65 den sonra yavaslarım dıye dusunuyorum bakalım onuda 3 ay zamanım var hallederım yaza kadar dıye düşünüyorum

Yaslarimiz yakinmis bende 31 yasindayim 4.5 yasinda bir oglum var :)

Helvayi fazla kacirma derim canim malum cok kalorili ;)

Hadi bakalim gorucez :)

Sabah kacta kalktin kiz ??ogle yemegini bile yemissin :)

Bende 3 gün spora gıdıyorum cumartesı basladım yrn gıdıcem plates baslıcak bakalım ve cmrtsıden berı dıkkat edıyorum ewde spor yapıyorum baya farkettı 65 den sonra yavaslarım dıye dusunuyorum bakalım onuda 3 ay zamanım var hallederım yaza kadar dıye düşünüyorum

Sporun faydası oluyor hem motivasyon oluyor kilo eksilmese bile inceliyosun :)

Sporun faydası oluyor hem motivasyon oluyor kilo eksilmese bile inceliyosun :)
Cnm benim 3 cocugum var her seferınde baslıyorum yogunluktan bırakıyorum ve motivasyona ihtiyacım var hemde cok :( o yuzden spor beni tam hıcekken frenliyor ;) bosunamı dıyorum inş boyle dewam ederım

Cnm benim 3 cocugum var her seferınde baslıyorum yogunluktan bırakıyorum ve motivasyona ihtiyacım var hemde cok :( o yuzden spor beni tam hıcekken frenliyor ;) bosunamı dıyorum inş boyle dewam ederım

3 çocuk zaten spor etkisi yapıyodur sana Allah kolaylık versin :)

Selam kizlar sabah:4 zeytin,1 dilim cavdar ekmek ve birazda çecil peyniri :)
Ogle:4 kabak mucver,1 kellogs barre ,cay

8 cnm az yedim ya acıktım hmn bide temizlik gunum bgn o arada yerken yazdım ;) 5 te bitiriyrm ymk işini en gec 5:30
aferin boyle istikrarli goreyim seni hep :)

Hoşbuldum canım :) Yaş 26 boy 155

Diyetle birlikte haftanın 4 günü spor da yapıcam salona yazıldım. Çalışıyorum masa başı hiç hareket olmuyor

Sabah kahvaltısı: 2 yumurta haşlanmış 1 minik kek yulaf kepeğinden yanında şekersiz nescafe sabah aç karnına yeşil çay

Öğlen: Izgara tavuk şiş ayran

Dukana başladım bakalım bu kez kararlıyım hangi diyeti denediysem dukan gibi etki etmedi diyetisyene de gittim ama nafile bünyem çok zor kilo veriyor :43:
Canim dukan cok sagliksiz geliyor bana.surekli et ile beslenildigi.icinde karacigere zarar veriyor unlulerden kivac tatlitugda yapmis karacigeri hasr gormus tedavide su.anda.aman dikkat :( zayiflayalim derken sagligimizdan olmayalim :(

Plates hoca esliginde dimi canim?
Sanırım yapmıyor ya burda olduguma gore :) hasta olmasalar zor olmuyorda hasta olunca :(

Yapar yapmayada sen o pasta borekleri az yesen ;)

Aşgum evet hoca esliğinde 1-1:30 saat miş :) bakalım napcem ben
Az yıyorum asgum ya bak 2 minik elmalı kurabiye 2 mink simit bunlardan oglum ve minnak kızımda ısırdı aksam yemegım bu yani
8 gibi yesıl cayımı içerım bide su sporsu z gunlerımde yuruyus yapabılsem cocukları bırakıp ohhhh degmeyın keyfıme

ay uzun zamandır pc den gırmemıstım çizelge mı gordum de suan o cızelgemden daha fazllayım ya en son 67.3 vermısım bıldırım cumaya kadar onun asa olmam lazım ayyyyyyy heyecan geldı ya

ay uzun zamandır pc den gırmemıstım çizelge mı gordum de suan o cızelgemden daha fazllayım ya en son 67.3 vermısım bıldırım cumaya kadar onun asa olmam lazım ayyyyyyy heyecan geldı ya

sabah abuk subuk bi kahvalti yaptim dolapta makarna salatasi vardi sabah onu yedim aksamada corbayla hallettim bu saatten sonra bisey yemem ins

sabah abuk subuk bi kahvalti yaptim dolapta makarna salatasi vardi sabah onu yedim aksamada corbayla hallettim bu saatten sonra bisey yemem ins

sabah yedıklerımızı yakabılıyoruzda aman aksama dıkkat aksam aynen kalıyor hatta artılara cıkıyoruz :(benım cok gzl gıdıyor 3. gunum bıttı bakalım 2haftayı bı atlatsam daha ıstesem de bırakamıyorum

Selam.kizlar aksam yqzamadim simdi yazayim 4 parmak.kalinliginda firinda pismis balik pane,2 dilim ekmek,1 elma :)

Gnydn kızlar
Sbh:3zeytın az sucuklu yumurta 2 dlm peynir yrm ekmek balla bırlıkte
Oğleye az bulgur pılavı yogurt
Spora gıdıcem
Aksamada salata corba düşünüyorum

selam arkadaşlar nasılsınız :16:

kilomda accık da olsa azalmalar mevcut stabil durumum inmeye başladı inşallah daha çok dikkat ediyorum bu yüzden giremiyorum ama burayı da unutmuyorum:8:

sabah yedıklerımızı yakabılıyoruzda aman aksama dıkkat aksam aynen kalıyor hatta artılara cıkıyoruz :(benım cok gzl gıdıyor 3. gunum bıttı bakalım 2haftayı bı atlatsam daha ıstesem de bırakamıyorum

2haftayi atlatirsin ins kararli gibi gozukuyosun devam edersin bence aksama oglusumun dogum gunu irazdan borek pogca falan yapicam ve tabiki bugun herseyden yiyecegim pasta falan herkese selamlar

Selam fistiklarim bugun yediklerim midemi baya sisirdi yerken cok gelmemisti oysaki.bir yazayim bakayim simdi hepsi toptan olunca anlasilir :)

Sabah:2 biber kizartmasi,1 dilim cavdar ekmegi,1 domates,1 kk peynir
Ogle: mantarli yogurtlu salata,1 galeta,1 kellogs barre ve cay
ara:1 kahve

cokmu olmus dersiniz?

Gnydn kızlar
Sbh:3zeytın az sucuklu yumurta 2 dlm peynir yrm ekmek balla bırlıkte
Oğleye az bulgur pılavı yogurt
Spora gıdıcem
Aksamada salata corba düşünüyorum
Gayet guzelll :) bu arada kac gundur canim domaesli soganli bulgur pilavi istiyor ama alamadim inipte :(
selam arkadaşlar nasılsınız :16:

kilomda accık da olsa azalmalar mevcut stabil durumum inmeye başladı inşallah daha çok dikkat ediyorum bu yüzden giremiyorum ama burayı da unutmuyorum:8:
İyiyiz fistigim :) nerelerdesin sen yaa?ne zaman donuceksin sahalara?:))
Nıye kimsecikler yok

Geldiiimmm sen nerdesin pekii? :))

Back