62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

selam kızlar

sabah limitsiz kahvaltı
ara yeşil çay
akşam (17:30)tavuklu pilav salata
ara bir bardak taze sıkılmış portakal suyu
100 mekik

Selam kizlar nasilsiniz?bugun gune guzel basladim kahvaltimi yaptim.su an kahvemi iciyorum.sonrasinda bayadir ihmal ettigim sporumu yapicam :)

sabah: 2 dilim cavdar ekmegi,4 zeytin,10 gr tereyag ve 1 kk peynir
ara:1 kahve
100 mekik

merhabalar
sabah limitsiz kahvaltı
yeşil çay
150 mekik
şimdi kahve içicem
akşam çorba salata
yeşil çay
gece bir kase yoğurt
dünkü pilav çok oldu bugün dengelemem lazım

Ogle:1 dilim ekmek,2kasik et yemegi
Ara:1 kellogs barre ve 2 parca bitter cikolata
aksam: 1 tabak orman kebabi ,1 bardak ice tea

Selam kizlar bugun hic giremedim cunku bu saat oldu isim yeni bitti...esim manti istemisti onu yaptim sabahtan ,birde oglum oglende gelince yesin diye gozleme yaptim derken mutfak aldi badini gitti...oralari topla temizle evi sil supur toz al derken bu saat oldu.simdi yorgunluk kahvemi iciyorum :) bugun yediklerimde hic ic acici degil sabah 1.5 gozleme oglen bisey yemedim ama sanirim aksamada manti olucak baska bisey yapamadim cunku...
1 mart itibariyle ayca kaya diyetine kesin basliyorum cunku verdiklerim geri gelmeye basladi

selam sabah 2 kuru kayisi oglen i zgara et ikindi az piyaz aksamada corba salata sanki yazan arkadaslar azaldi gibi geldi bana malum gunumde oldugum icin bu hafta tartilmama karari aldim fazla cikiyo cunku

selam sabah 2 kuru kayisi oglen i zgara et ikindi az piyaz aksamada corba salata sanki yazan arkadaslar azaldi gibi geldi bana malum gunumde oldugum icin bu hafta tartilmama karari aldim fazla cikiyo cunku
Evet canim basta herkes bir hevesle basliyor sonra devamini getiremiyor ondan bence..ben bu aralar biraz cizgimden ciktim ama kararliyim istedigim kiloya dusucem bu sefer..cunku buna mecburum..

Selam kizlar kahvaltimi yaptim geldim :)
Sabah:1.5 dilim ekmek,4 zeytin,1 kk peynir ve 2 yumurta

bu arada kilom 64
geen hafta 63.8 + 200 gr bu hafta

selam arkadaşlar giremiyorum ama diyete devam bu hafta kabızlık sorunu yaşadım çok bugün geçti şükürler olsun

kilom 67.6
maalesef 300 gr gitmiş buna da şükür

...........................7 şubat.........14 şubat.......21 şubat.............28 şubat

seLis..........................................64..............63.8..............64 ... 200 gr almış

mehay....................64.4...............64..............

nazlibahar................67.5.............67.3..............

ayse1.....................81.2.............80.5..............80..............

n_o_d.....................68.5.............67.9..............

BLUEmoon2009..............................75..............

babyforwe...................................70.4..............67.9..............67.6 ... 300 gr vermiş

aykaar......................66...............64.6..............

canfunerda...................................55.9..............55.9..............55.1 ... 800gr vermiş

bu haftanın 1. si tabisi ki canfunerda

Son düzenleme:
Aksam: 1 tabak kabak yemegi,biraz
katmer

yarin ayca kaya diyetine basliyorum kizlar kararliyim bakalim 1 ayda 8 kilo diyetiyle 1 ayda kac kilo vericem...

Son düzenleme:

Ellerine saglik canimcim :))

selam arkadaşlar giremiyorum ama diyete devam bu hafta kabızlık sorunu yaşadım çok bugün geçti şükürler olsun

kilom 67.6
maalesef 300 gr gitmiş buna da şükür

Canim aman almayalimda vermesekte bir hafta onemli degil.insan alip verip ayni kiloya gelmektende bikiyor cunku hedefe yaklasmak daha cok hirslandiriyor bizi...

geçmi kaldım bikmiorum kilo bildirimi için
2 hafta önce 72.8 ile başladım
şim di 70.7 im
yani haftada bi kilo verdim
siz şimdi 70.7 olarak yazın ben haftaya cuma yeniden bildirim yaparım inş

Ellerine saglik canimcim :))

saol canım :)

Canim aman almayalimda vermesekte bir hafta onemli degil.insan alip verip ayni kiloya gelmektende bikiyor cunku hedefe yaklasmak daha cok hirslandiriyor bizi...

aynen canım haklısın kilo 2 günde geri geliyor ama vermeye çalışınca gitmiyor

geçmi kaldım bikmiorum kilo bildirimi için
2 hafta önce 72.8 ile başladım
şim di 70.7 im
yani haftada bi kilo verdim
siz şimdi 70.7 olarak yazın ben haftaya cuma yeniden bildirim yaparım inş

ekliyim canım senide

...........................7 şubat.........14 şubat.......21 şubat.............28 şubat

seLis..........................................64..............63.8..............64 ... 200 gr almış

zeraseba.....................72.8................................................70.7 ... 1000 gr gitmiş

babyforwe...................................70.4..............67.9..............67.6 ... 300 gr vermiş

canfunerda...................................55.9..............55.9..............55.1 ... 800gr vermiş

bu haftanın 1. si tabisi ki canfunerda vee zeraseba

Son düzenleme:

birinciye ödül varmıydı acaba

ben bundan 4 ay önce falan diyetle 6 kilo verdim
kilo verince kendime ödül olarak kebap yiyodum
ne oldu hepsini geri aldım

şimdi ödülüm ilk 10 kio verince nbb den bol bol iç çamaşırı gecelik alıcam
bide daracık oturmalı elbisecikler alcam inş tez zamanda

:))))))))))
inşallah hep böyle devam eder yaza az kaldı kızlar
bugün şehir dışından misafirlerim vardı mecbur akşam yemeğini beraber yedik kaçtı biraz yarın toparlarım

Selam kizlar bu sabah ayca kayanin ayda 8 kilo verdiren diyetine basladim .hadi bakalim 1 nisanda kac kilo gelicem? :)
Sabah:1 dilim cavdar ekmegi,1 domates,4 zeytin,1 kk peynir
simdide kahve iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…