• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

teşekkür ederim canım ertesi günde yemeyince kilo verimi devam ediyor ama yersen geri alıyorsun gerçekten

evet yapabilirim o zaman yarın kilo bildirim yapılacaksa yarın akşam listeyi yaparım

Tamam canim saol,o zaman kilo bildirimi yapanlari listeye ekleyebilirsin...gecen.haftadan buyana kilo verenlerin kilolarini diger listeden bakarak girebilirsin 13 subat sayfasinda soylemistim zaten ;)
Bende bildirimimi yapayim gecen hafta 64 bugun ise 63.8 yani 200 gr vermisim sadee bu hafta...

resim super resimli gunluk fikri topigimize renk katti devami gelir insallah:)

saol canım vakit buldukça çekmeye çalışırım :)

kızlar sabahtan giremiyorum o yüzden akşamdan yazayım
55,900 maalesef veremedim bu hafta :(

günaydın kızlar bugün dışarıda olacağım yine onun için liste veremiyorum sadece sabah 2 kaşık yoğurda,4 kaşık yulaf ezmesi yedim yine sonrasını bilemiyorum.
kilo bildirimim ise;
13,02,2014 80,500
21,02,2014 80

Tamam canim saol,o zaman kilo bildirimi yapanlari listeye ekleyebilirsin...gecen.haftadan buyana kilo verenlerin kilolarini diger listeden bakarak girebilirsin 13 subat sayfasinda soylemistim zaten ;)
Bende bildirimimi yapayim gecen hafta 64 bugun ise 63.8 yani 200 gr vermisim sadee bu hafta...

şimdi yapsam mı acaba daha bildirim yapacak olan varmı ki bence saat 9 civarı bana da uygun her hafta 9 civarı yaparım listeyi

bu arada işe başladım bile :16: benim kilom dünkü gibiydi

geçen hafta bende bildirim yapıyım yine de :1:

13 şubat 70.4
21 şubat 67.9

...........................7 şubat.........14 şubat.......21 şubat

seLis..........................................64..............63.8..............200 gr vermiş:46::65:

mehay....................64.4...............64..............

nazlibahar................67.5.............67.3..............

ayse1.....................81.2.............80.5..............80..............500 gr vermiş:46::46::65:

n_o_d.....................68.5.............67.9..............

BLUEmoon2009..............................75..............

babyforwe...................................70.4..............67.9..............2500 gr vermiş :46::46::65:

aykaar......................66...............64.6..............

canfunerda...................................55.9..............55.9..............kilosunu koruyor:46:

bu haftanın 1. benim bakalım gelecek haftanın 1. si kim olacak :87:

Kızlar bende varım benide alın aranıza şuan 71.5 kiloyum 2 aylık bebeğim var yeni doğum yaptım:emir_bebek: ama acil bu kilolardan kurtulmam lazım hiç bişeyin içine giremiyorum yeni bişeylerde almak istemiyorum bu kadar kiloyla.hedefim 55 tam 16 kilo fazlam var hadi hayırlısı bakalım.

seLis..........................................64..............63.8..............200 gr vermiş:46::65:

ayse1.....................81.2.............80.5..............80..............500 gr vermiş:46::46::65:

babyforwe...................................70.4..............67.9..............2500 gr vermiş :46::46::65:

canfunerda...................................55.9..............55.9..............kilosunu koruyor:46:

babyforwer seni tebrik ediyorum darısı benim başıma :) inşallah önümüzdeki hafta daha fazla veririm.

Kızlar bende varım benide alın aranıza şuan 71.5 kiloyum 2 aylık bebeğim var yeni doğum yaptım:emir_bebek: ama acil bu kilolardan kurtulmam lazım hiç bişeyin içine giremiyorum yeni bişeylerde almak istemiyorum bu kadar kiloyla.hedefim 55 tam 16 kilo fazlam var hadi hayırlısı bakalım.

hoşgeldin canım daha yazanlar olursa onlarla birlikte eklerim seni de listeye saat 23:00 gibi ders molam var o zaman eklerim oyazan olsa da olmasa da

babyforwer seni tebrik ediyorum darısı benim başıma :) inşallah önümüzdeki hafta daha fazla veririm.

inşallah canım ya böyle rekabet oluyor:9: rekabet güzeldir inş daha çok verirsin sende bende 1.5 vermek istiyorum inşallah gider

sanki 1.5 adana kebap der gibi oldu ama amacım 1.5 kilo vermek önümüzdeki hafta yemezsek oluyor gerçekten inanın buna doymak için değil hayatta kalmak için yiyorum artık:52:

XTATLIKIZ.........................................................71.5

selam canim bu cok normal bi durum dogum yapali henuz 2 ay olmus benimkide 8 aylik eger emziriyosan onceligin sut olmali emzirdikcede zaten kilolar kendiliginden gidecektir kilo vermek icin acele etme 3 4 aya vucut toparlaniyo
:16:

babyforwe tebrik ederim maşallah ya darısı başımıza ...

sabah pide haşlanmış yumurta zeytin peynir
ara yeşil çay ,nescafe ,bitter çik.
akşam salata çorba yicem
dün akşam yemek de yedim biraz ya :(

bu arada dün 100 mekik çektim
bugünde 100 mekik çektim
aksatmadan hergün çekicem inşallah
bir de kondisyon bis. başlayabilsem :(

Selam kizlar bugun gezmedeydik amca gelebildim..hemenbyediklerimi yazayim
sabah:2 dilim ekmek ve peynir
ogle:2 dilim ekmek ve birkac catal kuymak
aksama bisey yemedim karnim tok kahve ictim sadece acikinca ne yerim bilmem ...

Ellerine saglik canimcim ;))

İki aylik bebegin varsa normal canim verirsin uzulme bu arada emzirmiyormusun?ha bu arada hosgeldin ;))

Canim nerekerdesin sen?hic yazmiyorsunda diyet nasil gidiyor?

Mehaycım oğlumdan istediğim zaman giremiyorum laptop u açınca hemen geliyo bişi yaptırmıyo ondan anca uyuduğunda girebiliyorum ozamanda işim oluyo :((((

ya diyet hiç istediğim gibi gitmiyo 13 kiloyu çat diye veren ben şu 4 kiloyu veremedim bi türlü bi de üstüne 2 kilo daha aldım oldumu sana 6 kilo ,mutsuzum ya niye böyle oldum ben ama 3 gündür mekik çekiyorum bırakmıcam ,regl bitince de kond. bisikletine başlıcam inşallah ...

günaydın herkese iyi pazarlar

sabah:1 yumurta,1 yemek kaşığı lor ve baharatlarla yapılan omlet,1 dilim ekmek
ara:1 portakal
öğlen:4 kaşık yeşil mercimek,yoğurt
ikindi:1/2 elma
akşam:2 dilim ekmek,taze fasulye,yoğurt
gece:1 bardak süt

4 tahıl + 3 et + 3 süt + 3 meyve

sabah az ekmek,menemen,peynir
ara bikaç bisküvi
akşam mangalda balık salata

100 mekikimi de çektim :)))

Son düzenleme:
Selam kizlar bu aralar hic spor yapamiyorum oglum 3-4 gundur evde surekli pesimde :(
Bu arada bugun yediklerim

sabah:2 dilim ekmek 1.5 kk peynir

ogle: tatli yedim :(

Aksam :4 izgara kofte,salata ,2 dilim ekmek bir bardak ayran

Bu aralar iyice sacmaladim kendime ceki duzen vermem lazim...

herkese merhabalar eskisi kadar aktif değilim ama kalbim sizinle çok iyi gitmeye çalışıyor diyet diyim :9: bu akşam biraz çok yedim gibi geldi kayınvalidemlere gittik tatlı matlı da yedim:53:onun dışında gayet iyi:16:

babyforwe tebrik ederim maşallah ya darısı başımıza ...

sabah pide haşlanmış yumurta zeytin peynir
ara yeşil çay ,nescafe ,bitter çik.
akşam salata çorba yicem
dün akşam yemek de yedim biraz ya :(

teşekkür ederim canım durmak yok asla :52:

Ellerine saglik canimcim ;))

İki aylik bebegin varsa normal canim verirsin uzulme bu arada emzirmiyormusun?ha bu arada hosgeldin ;))

ne demek canım :)

Mehaycım oğlumdan istediğim zaman giremiyorum laptop u açınca hemen geliyo bişi yaptırmıyo ondan anca uyuduğunda girebiliyorum ozamanda işim oluyo :((((

ya diyet hiç istediğim gibi gitmiyo 13 kiloyu çat diye veren ben şu 4 kiloyu veremedim bi türlü bi de üstüne 2 kilo daha aldım oldumu sana 6 kilo ,mutsuzum ya niye böyle oldum ben ama 3 gündür mekik çekiyorum bırakmıcam ,regl bitince de kond. bisikletine başlıcam inşallah ...

hiiiç dert etme canım merak etme bir bir gider o kilolar ki sen 13 kilo vermiş birisin yani hiiiç dert etme :16:

günaydın arkadaşlar bugün ve yarın tatil bana :16: evde temizlik zamanı temizlik bitince de ing çalışmam var:52::53: ödevlerim varrr bir sürü:6:

bu arada dün yediklerim artı olarak gelmiş bugün az yemem lazım:10:
kahvaltı niyetine neskafe içtim 3 ü 1 arada:7:

öğle ne olur bilmem belki foto çekerim:49:

Back