sağolun kızlar şimdi iyi çok şükür çok az kaldı öksürüğü ...
Ayy o zaman isin baya zor :) esin belkide zayiflamani istemiyordur he ne dersin? :))hele benim esimle ne zaman diyete baslasam diyetimi engelliyo disardan biseyler alip yemezsen kuserim bile diyo gecenin 12sinde lahmacun aldigini biliyorum zaten 2 3 gundurr sutum azaldi diye kaloriyi arttirdim biraz bide esle mucadele yazik bana:)
İnsallah canimm :)Teşekkür ederim mutlu oldum :) inşallah hep birlikte yazın istediğimiz kiloya ulaşmış olucaz :)
sayarak yediğim için öğlen ki yediklerim 2 tahıl+1 et+1 süt ediyor merak etme ben ayarlıyorum ama dikkatin için teşekkür ederim.
Ayy o zaman isin baya zor :) esin belkide zayiflamani istemiyordur he ne dersin? :))
İnsallah canimm :)
Rica ederim canim
merhaba gecmis olsun canim benim cocuklarda da 3 4 gundur oksuruk var doktora goturdum surup verdi ama pazartesi tekrar goturecegim galiba ikiside hala oksuruyo seninki kac gunde nasil gecti ihlamur falan yapiyorum ama pek etkilemedi galiba bu sene anladimki tek cocuk varken hastalik daha kolaymis 2 cocukla daha zor hele bide anneleride hasta oldumu tamam artik dua ediyorum hadta olcaksam bile cocuklar iyilestikten sonra olayim diye
geçmiş olsun 1 haftada anca geçti benimki balgamlı öksürüktü ,çok iyi bi doktora denk geldik ,biliyosun bazı doktorlar hemen öksürük ilacı verip kesmeye çalışıyorlar halbuki hiç tavsiye edilmiyor ,bi öksürük şurubu verdi ama öksürüğü kesmiyormuş,ciğerlerdeki balgamı eritiyormuş,bi de antibiyotik maalesef
som agzimi actim yine smdi lahmacun almaya gitti nezaman diyete baslasam en sevdiklerimi aliyo hep zayiflamami istemiyomus gecenlerde oyle demisdi ama ben 5 kilo kadar vermek istiyorum ugrasiyorum iste ole:))canimya ayca kaya diyeti nasil oluyo incelikleri gecen tv programinda seyrettim cok dogru seyler soyluyodu
herkese günaydın bugünkü listemiz aslında daha yemek yapmadım ama en azından olanları yazayım işte;
sabah:2 dilim ekmek üzerine süzme yoğurt ve bol pulbiber,1 bardak kefir
ara:1 portakal
öğlen:1 küçük kutu ton balığı,1 dilim ekmek,salata
ikindi:5 badem,2 ceviz,1 elma
şimdilik böyle gerisini sonra yazarım.
Canim ya iskence gibi,niye sadece yogurt yedinki?günaydın herkese danone activia üzümlü kahvaltı zamanı yedim kahvaltıda kolay ve basit eşim neler yedi neler
Canim ya iskence gibi,niye sadece yogurt yedinki?
hem canım istemiyor hemde hızlı zayıflamak istiyorum yaa napıyım
Ama canim hizli verirsen yagdan gitmezki kasdan ve sudan gider.ve normal yemene dondugunde pasta borek yemesende hizlica eski kilona donersin.bence boyle yapma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?