62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

sağolun kızlar şimdi iyi çok şükür çok az kaldı öksürüğü ...

merhaba gecmis olsun canim benim cocuklarda da 3 4 gundur oksuruk var doktora goturdum surup verdi ama pazartesi tekrar goturecegim galiba ikiside hala oksuruyo seninki kac gunde nasil gecti ihlamur falan yapiyorum ama pek etkilemedi galiba bu sene anladimki tek cocuk varken hastalik daha kolaymis 2 cocukla daha zor hele bide anneleride hasta oldumu tamam artik dua ediyorum hadta olcaksam bile cocuklar iyilestikten sonra olayim diye

Selam kizlar oglende yemek yemedim tatli krizime yenik dusup birkac catal irmik helvasi ve bir pogaca yedim
aksamda birtabak fasulye yemegi ,125 gr yogurt ve 2 dilim ekmek.
Bu arada pazartesi ayca kaya diyetine badliycam kizlar.onunla guzel kilo veriyorum ben.

hele benim esimle ne zaman diyete baslasam diyetimi engelliyo disardan biseyler alip yemezsen kuserim bile diyo gecenin 12sinde lahmacun aldigini biliyorum zaten 2 3 gundurr sutum azaldi diye kaloriyi arttirdim biraz bide esle mucadele yazik bana:)
Ayy o zaman isin baya zor :) esin belkide zayiflamani istemiyordur he ne dersin? :))
Teşekkür ederim mutlu oldum :) inşallah hep birlikte yazın istediğimiz kiloya ulaşmış olucaz :)
İnsallah canimm :)
sayarak yediğim için öğlen ki yediklerim 2 tahıl+1 et+1 süt ediyor merak etme ben ayarlıyorum ama dikkatin için teşekkür ederim.

Rica ederim canim

Ayy o zaman isin baya zor :) esin belkide zayiflamani istemiyordur he ne dersin? :))

İnsallah canimm :)

Rica ederim canim

som agzimi actim yine smdi lahmacun almaya gitti nezaman diyete baslasam en sevdiklerimi aliyo hep zayiflamami istemiyomus gecenlerde oyle demisdi ama ben 5 kilo kadar vermek istiyorum ugrasiyorum iste ole:))canimya ayca kaya diyeti nasil oluyo incelikleri gecen tv programinda seyrettim cok dogru seyler soyluyodu

geçmiş olsun 1 haftada anca geçti benimki balgamlı öksürüktü ,çok iyi bi doktora denk geldik ,biliyosun bazı doktorlar hemen öksürük ilacı verip kesmeye çalışıyorlar halbuki hiç tavsiye edilmiyor ,bi öksürük şurubu verdi ama öksürüğü kesmiyormuş,ciğerlerdeki balgamı eritiyormuş,bi de antibiyotik maalesef

bu sabah biber kızartması ,sabah sofrası
öğlen arkadaşa gitmiştim kahve iki kurabiye
akşam etli pilav salata

tamam kabul ediyorum berbat bi gündü ,kaloriler havada uçuştu offfff

Kahvaltım (geç kalkıyorum)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek (üzerlerine keçi tereyağı sürdüm)
az tulum peyniri
biraz greyfurt
1 kupa kahve sütsüz

Ara yemeği
1 kepekli form bisküvisi
1 kase yoğurt

Akşam
Az şehirye çorbası
1 tavuk budu yanında fırında patates

Menüm böyleydi
Az önce nescafe şekersiz içtim
Sonra da yeşil çay içerim.
Kahvaltıdan sonra
30dk yürüyüş(tahminen)
Biraz dan da mekik çekicem bugünlük durumum böyleydi arkadaşlar.

bizim dojtorda ilaca karsi bronslari acici rahatlatmak icin bi surup verdi okadar ilaca bende istemiyorum ama okadar cok oksuruyoki ikiside gece bile uyaniyolar bugun oksurugu bogulur gibi olmaya basladi surubunu kullanmaya devam edip pazartesi getircem bskalim kizlar ya ben berbat bi gun gecirdim diyet acisindan yediklerimi yazmaya utaniyorum neyse yarin yeni bi baslangic ibs

seliscigim ayca kaya icin alinmasi gereken ekstra bisey varmi yulaf yesilcay vs alisveris listeni verirmisin seni takip edicemde sakincasi yoksa tabi

merhaba arkadaşlar diyet son hızla devam ediyor dün temizlikten bugün gezmekten giremedim

herkese günaydın bugünkü listemiz aslında daha yemek yapmadım ama en azından olanları yazayım işte;

sabah:2 dilim ekmek üzerine süzme yoğurt ve bol pulbiber,1 bardak kefir
ara:1 portakal
öğlen:1 küçük kutu ton balığı,1 dilim ekmek,salata
ikindi:5 badem,2 ceviz,1 elma
şimdilik böyle gerisini sonra yazarım.

gunaydin sabah 1 karisik tost domates peynir
aksama prasa ikindi neyerim bilmiyorum

günaydın herkese danone activia üzümlü kahvaltı zamanı yedim kahvaltıda kolay ve basit eşim neler yedi neler

Gunaydin kizlar hayirli pazarlar,nasilsiniz bugun? :)
Sabah:2 dilim ekmek,1 haslanmis yumurta,1 kk peynir

Selam kizlar iki gundur malum donemin gazabina ugradim dunden beri ogle yemegi yerine irmik helvasi yiyorum.bugunde biraz fazla kacti sanirim ama yarin ayca kaya haftada 3.5 kilo diyetine basliycam sanirim duzene giricek beslenmem...
1 saat sonrada aksam.yemegimi yiyip gunu kapaticam
aksama 4 izgara tavuk kofte,patates puresi ve salata var...

Ama canim hizli verirsen yagdan gitmezki kasdan ve sudan gider.ve normal yemene dondugunde pasta borek yemesende hizlica eski kilona donersin.bence boyle yapma...

haklısın ama başka türlü olmuyor daha önce de böyle verebilmiştim 2 3 sene sonra hüüüp aldım dikkat kaçınca ama başka türlü kilo veremiyorum

selam kızlar
kahvaltı haşlanmış yumurtalı kahvaltı
ara yarım muz
akşam bir tabak makarna ,salata
aralarda kahve
şimdi yeşil çay içicem ,yatmadan öncede yoğurt ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…