oyyyy 2mil yaptım ılk dea kızlar maoldum ben nasıl hamlamısım bole ya eskıden 4mıl yapardım da terlemezdım bıle ayyyyy yrn sabaha 66 yı gormem lazım ya aksam ustu de bı 2 mıl yapayım goreyım artık şu 66 yı ya((
burda hep ablalarım varmıs :) 18 yasındayım 167 boyum var 64-65 kiloyumçok uzgunum zayıflamak istiyorum 15 kilo kadar çünkü sporcuyum ve beden eğitimi öğretmenliği istiyorum. Diceksinizki madem sporcusun nasıl bu kadar kilo aldın. aslında 1 sene oncesıne kadar hep 52-55 kıloları arasında yuvarlanıp gıderdım. bı yaz ıse gırdım ve o yogun yasamdan 50 kıloya dustum sonra ısten cıkıp okula tekrar basladım ve arkadaslarımla dısarıya cıkmamaya basladım evde bos bos oturmaktan bır ay kadar bı surede bu kıloya cıktım ve o zamandan berı boyleyım. hergun dıyete baslıyorum rekorum uc gun :) bır turlu yapamıyorum bana sırlarınızı verın bu dıyetlerı nasıl tamamlıyorsunuz
merhaba canım evet yaşın bizden küçük ama bu bir sorun değil bence önce bir doktora başvur kan tahlillerin ve diğer tüm tetkiklerin yapılsın,bir diyetisyene de başvurabilirsin.çok gençsin yanlış birşeyler yaparsan sağlığından olabilirsin.doktor kontrolünde çok çabuk ve sağlıklı kilo verebilirsin.şimdi diyeceksin ki siz neden doktora gitmiyorsunuz buradan yazarak zayıflıyorsunuz diye.haklısın ama ben ve bir çoklarımız zaten defalarca doktor ve diyetisyenlere gittik.işin mantığını öğrendik şimdi de uyguluyoruz.sana da tavsiyem önce bir doktora görünmen :)
Ohh oh sahalara geri dondun belliNasılsınız kızlar
Sbh: yrm dilim ekmek 2 zeytin 2yesil biber 3 dilim peynir
Yrn sbh mı bildirim selisim nerelere gıdıceniz bakalım ?
Bgn sporumu yapayım o zmn dıkkat edeyım de bari biraz vereyım :)
:)) valla insan cok ara verince.oyle oluyor.bendr hic durmadan 5 mil yapar sonrada stepper e cikardim.nerde o gunler hamladik iyiceoyyyy 2mil yaptım ılk dea kızlar maoldum ben nasıl hamlamısım bole ya eskıden 4mıl yapardım da terlemezdım bıle ayyyyy yrn sabaha 66 yı gormem lazım ya aksam ustu de bı 2 mıl yapayım goreyım artık şu 66 yı ya((
cok az degıl mi olurum ben yasabah yarim yumurta 1 dilim ekmek oglende 1 bardak srkersiz ihlamur aksamada karnabahar yesil salata yogurt yiyecegim ins
Super bi menüselam kızlar sabah 9:30 da dışarı bir çıktım daha yeni geldim.hava çok güzel eşimde bugün evde kızlarıda aldık sahile gittik.biraz yorulduk ama olsun kızlar sevinsinde neyse bugünkü listem;
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir
öğlen:3 köfte,2 dilim ekmek,ayran
ikindi:1 elma,2 ceviz
akşam:1 kepçe çorba,salata,yoğurt
gece:1 bardak süt
5 tahıl +2 et+3 süt+2 meyve
arkadaşlarbende aranıza katılmak istiyorum tek başına diyet olmuyor beceremedim 1.71 boyunda 71 kilo civarındayım amacım 58 kilo olmak şuan itibarı ile diyete tekrar başlıyorum
aaa oylemi canim hic fqrketmemisim dondurdugunu...neyse sen daha iyo bilirsin tabiCnm face e bi sureliğine ara verdım cok zmnımı alıyor
Sahalara geri dondum dıyemıyorum ya eski azmime bi turlu kasısamıyorum ya
Tmm yrn bıldırırım inş
Supersin bugunÖğlen: bir kase ıspanak yrm dilim ekmek az salata
Akşam:corba ve 4 kofte
İnş acıkmam dayanırım
cok az degıl mi olurum ben ya
Super bi menü
Off kizlar oglumun yaptirdigi kurqbiyeler bugun basima is acti benimbirdahakine yarim olcuden yapicam yaptirdi yemedi bu sefer :/
aaa oylemi canim hic fqrketmemisim dondurdugunu...neyse sen daha iyo bilirsin tabi
Supersin bugun
dengeledın yanı anlasılmıstırnormal zamanlar icin az tabi canim ama dun misafirlikteydim ve oglen tatli borek kisir kurabiye hepsinden yedim aksama corba kurufasulye kofte kereviz yedim az azdi ama dun fazla yedigim icin bugun az yedim
Hosgeldin cnm yarin bildirim gunuydu.istersen listeye senide eklerim :)
dengeledın yanı anlasılmıstırbenımde yrn aksamustu msafırlerım gelıcek ama dıkkat etcem yrn da ya olmuyor bır ıerı ıkı gerı bole ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?