Olsun canim verirsin insallah.hem yasin bize katilmana engel degil
inşallah ablacım hep beraber inşallah .. Peki şuan diyet falan mı yapıyosunuz napıyosunuz siz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun canim verirsin insallah.hem yasin bize katilmana engel degil
inşallah ablacım hep beraber inşallah .. Peki şuan diyet falan mı yapıyosunuz napıyosunuz siz ?
diyet ve spor ama su an fazla dusuk kalorili diyet yapmiyorum spora agirlik verdim leslie+mekik+yuruyus haftaya ayca kayanin diyet listesine basliycam ama...inşallah ablacım hep beraber inşallah .. Peki şuan diyet falan mı yapıyosunuz napıyosunuz siz ?
hmmm sabahlari limonlu ilik suyu aliskanlik haline getirmeliyim bendearkadaşlar ben önceki diyetimde yeşilçay içerken aferdersiniz hep idrara çıkardım
ama şimdi limonlu su ve yeşilçayı sabah aç karna içiyorum bağırsakları çok güzel çalıştırıyor resmen
limonlu su yağ yakımı içinmiş
inş faydalı olur
gayet guzel canim aksama ekmek veya yaninda baska bisey yokmu fasulyenin? sadece kuru fasulyemi yiyeceksin peki?:26:gunaydin kizlar benim bugunku menun 1 dilim peynirli borek sekersiz cay 2-3 zeytin ve yesillik
oglen ispanak yogurt aksamada kuru fasulye yicem
Kizlar malumunuz bildirim gunumuzu cuma gunleri olarak belirlemistik ama ben bu cuma oglumun okul gezisine katilacagim ve tum gun orda olucam...Sadece bu haftaya mahsus bir degisiklik yapiyorum lütfen herkes persembe sabahi oglen 12 den önce kilo bildirimini yapsin..... Tesekkurler