• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

günaydın kızlar ben aralarda çok fazla yazamasam da sabahları listemi veriyorum işte bugünkü listem;
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,melemen(yumurtasız)
ara:4 dilim ayva
öğlen:4 kaşık nohut,yoğurt,salata
ikindi:2 ceviz,1 mandalina
akşam:1 kepçe çorba,yoğurt
gece:1 bardak kefir

5 tahıl +2 et +3 süt+2 meyve +2 yağ

arkadaşlar ben önceki diyetimde yeşilçay içerken aferdersiniz hep idrara çıkardım
ama şimdi limonlu su ve yeşilçayı sabah aç karna içiyorum bağırsakları çok güzel çalıştırıyor resmen
limonlu su yağ yakımı içinmiş
inş faydalı olur
:52:

kahvaltımı yaptım şöyle
sabah aç karna limonlu su artı yeşilçay
yarm saat sonra
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlama yumurta
limonlu maydonoz
beyaz peynir:16:

gunaydin kizlar benim bugunku menun 1 dilim peynirli borek sekersiz cay 2-3 zeytin ve yesillik
oglen ispanak yogurt aksamada kuru fasulye yicem

selam kizlar hemen menumu paylasip çikayim zira bugun çok isim var ve sporda yapicam vaktimi iyi kullanmam lazim tabi ;)

sabah:2 dilim ekmek,3 çatal omlet ,1 domates,1 kk peynir,cay

ara:3 minik kurabiye

ogle sadece ezogelin çorba içicem

aksamada yazarim ne yedigimi yaptigim sporlarla beraber...:3::32:

Kizlar malumunuz bildirim gunumuzu cuma gunleri olarak belirlemistik ama ben bu cuma oglumun okul gezisine katilacagim ve tum gun orda olucam...Sadece bu haftaya mahsus bir degisiklik yapiyorum lütfen herkes persembe sabahi oglen 12 den önce kilo bildirimini yapsin..... Tesekkurler :16::16::16:

inşallah ablacım hep beraber inşallah .. Peki şuan diyet falan mı yapıyosunuz napıyosunuz siz ? :5:
diyet ve spor ama su an fazla dusuk kalorili diyet yapmiyorum spora agirlik verdim leslie+mekik+yuruyus haftaya ayca kayanin diyet listesine basliycam ama...:34:
arkadaşlar ben önceki diyetimde yeşilçay içerken aferdersiniz hep idrara çıkardım
ama şimdi limonlu su ve yeşilçayı sabah aç karna içiyorum bağırsakları çok güzel çalıştırıyor resmen
limonlu su yağ yakımı içinmiş
inş faydalı olur
:52:
hmmm sabahlari limonlu ilik suyu aliskanlik haline getirmeliyim bende:51:
gunaydin kizlar benim bugunku menun 1 dilim peynirli borek sekersiz cay 2-3 zeytin ve yesillik
oglen ispanak yogurt aksamada kuru fasulye yicem
gayet guzel canim aksama ekmek veya yaninda baska bisey yokmu fasulyenin? sadece kuru fasulyemi yiyeceksin peki?:26:

gayet guzel canim aksama ekmek veya yaninda baska bisey yokmu fasulyenin? sadece kuru fasulyemi yiyeceksin peki?:26:[/QUOTE]

evet canim dun kizim icin irmik helvasi yapmistim biraz fazla kacirdigimdan bugun daha az yemege karar verdim

evet salondan geldim ilk defa spora yazıldım 1 buçuk saat çalıştım her yerim sızlıyor:52:
ama keyifli hissediyorum
bi de diyet listesi verdiler benm listeme çok yakın
yalnız limonlu suyu sabah akşam vermişler yatmadan için dio uyurken yağ yakımının devamı için
1 litre su içtim şimdiye kadar
yarn salonun verdiği diyete devam edicem paylaşmaya devam

evet bugünkü menüm
sabah limonlu su ve yeşilçay
yarm saat sonra
1 dilim kızarmış ekmek
peynir
1 haşlama yumurta
limonlu maydonoz

ara 1 portakal

öğlen 2 kepekli bisküvi
tavuk çorbası

2 de spora gittim
1 buçuk saat çalıştım
gelince 2 form bisküvi
peynir yedim
bide çikolata yedim

çikolata yediğim için akşam yemeği olarak sadece 2 kase mercimek çorbası içtim

acıkırsam yoğurt yerim yatmadan yada süt
bide form çayı ve limonlu su içicem

bugunku menumle karsınızdayım:1:

sabah:
2 dılım ekmek
1 yumurtadan lorlu omlet
1 zeytın
3 kup peynır
cay

ara:
1 fıncan kahve

ogle:
1 kase sebze corbası
2 pılıc kofte

aksam:
1 tabak yesıllıgı ve lımonu bol patates salatası

tabıkı leslıe 2 mıle yapıldı bugunde.ama bı degısıklık olarak aksam yaptım.hep sabah kalkınca yapıyodum cunku.

2 lıtre su ıctım.

Kizlar malumunuz bildirim gunumuzu cuma gunleri olarak belirlemistik ama ben bu cuma oglumun okul gezisine katilacagim ve tum gun orda olucam...Sadece bu haftaya mahsus bir degisiklik yapiyorum lütfen herkes persembe sabahi oglen 12 den önce kilo bildirimini yapsin..... Tesekkurler :16::16::16:

tamam canım.bakalım bu hafta ne sonuc cıkıcak.umarım bol boool vermısızdır:21:

İnsallah nod cum..

Evet kizlar bugun yediklerim ...
ogle: 1 kase corba 1,5 dilim ekmek
Aksam: 1 kase corba,1,5 dilim ekmek 1 tavuk kanat izgara

Nasılsınız kızlar
Sbh: yrm dilim ekmek 2 zeytin 2yesil biber 3 dilim peynir
Yrn sbh mı bildirim selisim nerelere gıdıceniz bakalım ?
Bgn sporumu yapayım o zmn dıkkat edeyım de bari biraz vereyım :)

merhaba kizlar benim bugunku menun
sabah 1 yumurta ile yapilmis menemem 2-3 zeytin 1 dilim ekmek sekersiz cay
oglen mercimek corba yogurt 1 dilim ekmek
aksam et salata 1 dilim ekmek
1"ara elma
2 ara 2-3 kepekli buskivi
3 ara mandalin

oyyyy 2mil yaptım ılk dea kızlar maoldum ben nasıl hamlamısım bole ya eskıden 4mıl yapardım da terlemezdım bıle ayyyyy yrn sabaha 66 yı gormem lazım ya aksam ustu de bı 2 mıl yapayım goreyım artık şu 66 yı ya :(((

Back