• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

sabah aç karna bi bardak limonlu su ve yeşilçay

yarm saat sonra 1 dilim kızarmış ekmek beyaz peynir limonlu maydonoz

ara 1 yeşil elma

Slm kızlar gnydn
4 zeytin 3 dilim minik olarak peynir azcık ekmk 3 catal yumurta

Cok iradeeli olmasamda az az yapıyorum yıne ;)
Bgn cocuklar okula basladı ve benimde bgn yrn temzlik gunum kıyı köşe kaldırılacak cok işim var yani

Selisim ;) opuyorum emreyi cok geçmiş olsun
tesekkur ederim nazlisim ;) bende senin minikleri optum :34::40::3:
sabah aç karna bi bardak limonlu su ve yeşilçay

yarm saat sonra 1 dilim kızarmış ekmek beyaz peynir limonlu maydonoz

ara 1 yeşil elma

tavuk suyu çorba içtim afiyetle:56:

dışarı çıkıcam dönünce saat üç gibi kepekli form bisküvi yerim
guzel baslamissin diyete guzelde gitmis ilk gunundu dimi canim??

evet kizlar bugun yediklerimi yazayim hemen...
sabah: 1 domates,4 incecik minik dilim mozerella peyniri,5 zeytin 2 dilimde ekmek

oglen; yani simdi yumurtali karnibahar salatasi,1 dilim ekmek ve ayran

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar benide aranıza alırmısınız birlikte belki yol alırız yoksa beim hiç iradem yok 1 hafta başlıyorum sonra bırakıyorum :50::50:

Merhaba bayanlar benide aranıza alırmısınız birlikte belki yol alırız yoksa beim hiç iradem yok 1 hafta başlıyorum sonra bırakıyorum :50::50:

Merhaba bayanlar bende size katılmak istiyoum 81 kiloyum ve artık hayatım tamame bitmiş ir vaziyette :( :50:
Hosgeldin canim tabiki katilabilirsin bize.ama oncelikle bu kadar umutsuz olma.umutsuz baslamak.hic baslamamak gibidir cunku...kendini.tanit bakalim bize :) kac yasindasin ?evlimisin? Cocuk varmi?haa birde boy kac?uzunsan o kadar goze batmaz ve verecek kilon fazla olmaz fit gorunmek icin ;)
oglen patates salatasi yedim
aksamada haslanmis tavukgogsu ve yesil salata 1kasede cacik
Masallah cok iyi gidiyorsun ,kiskanmaya basladim :)) bu.hafta en az 1.5-2 gider senden ;)
ben istabuldayım altınbaşağı pek sevmem ama mecbur:5:

canm ayda 70 tl

Gayet uygunmus fiyati canim spor salonunun ihmal etme bu firsati iyi degerlendir ;)

Son düzenleme:
evet tüm günün özeti şöyle
sabah limonlu su yeşilçay
yarım saat sonra 1 dilim kızarmış ekmek peynir limonlu maydonoz
ara 1 elma
öğlen 1 kase tavuk çorbası
4 tane kepekli bisküvi
ara 10 badem şekersiz kahve
akşam 1 kase tavuk çorbası
1 tabak taze fasulye
1 dilim ekmek yoğurt

form çayı içerim yatmadan
2 litre su içtim

Hosgeldin canim tabiki katilabilirsin bize.ama oncelikle bu kadar umutsuz olma.umutsuz baslamak.hic baslamamak gibidir cunku...kendini.tanit bakalim bize :) kac yasindasin ?evlimisin? Cocuk varmi?haa birde boy kac?uzunsan o kadar goze batmaz ve verecek kilon fazla olmaz fit gorunmek icin ;)

Ben size göre biraz küçüğüm galiba :/ 18 yaşındayım ve boyumda kısa o yüzden fena kilolu duruyo.. :( 1.56 boyunda 81 kilo düşünebiliyomusunuz :///:50::50:

Selam herkese.
Gunduzleri giremiyorum yogunum bu aralar.akksamlari girip tum menumu yazicam.

Sabah leslie 2 mile yaptim.

Kahvalti:
1 dilim ekmek
1 haslama yumurta
1 dilim peynir
Cay sekersiz

Ogle:
1 kase tavuk suyu corba bol limonlu
1 tabak yesil salata(3 kasik haslanmis bugday ekledim)

Ara:
1 ince dilim biskuvili pasta

Aksam:
1 tost
Cay

Son düzenleme:
Kizlar aksam yemegimide yedim.gunu kapattim..
Ara :3 biskuvi
Aksam: ceyrek ekmek kadar ekmege ton balikli sandvic ,1 bardak portakal suyu ve 3 parca karnibahar kizartmasi :( biraz fazla oldu bigun farkindayim..o yuzden 100 mekik 2 mil leslie yaptim..

Ben size göre biraz küçüğüm galiba :/ 18 yaşındayım ve boyumda kısa o yüzden fena kilolu duruyo.. :( 1.56 boyunda 81 kilo düşünebiliyomusunuz :///:50::50:

Olsun canim verirsin insallah.hem yasin bize katilmana engel degil ;)

Back