tesekkur ederim nazlisimSlm kızlar gnydn
4 zeytin 3 dilim minik olarak peynir azcık ekmk 3 catal yumurta
Cok iradeeli olmasamda az az yapıyorum yıne
Bgn cocuklar okula basladı ve benimde bgn yrn temzlik gunum kıyı köşe kaldırılacak cok işim var yani
Selisimopuyorum emreyi cok geçmiş olsun
sabah aç karna bi bardak limonlu su ve yeşilçay
yarm saat sonra 1 dilim kızarmış ekmek beyaz peynir limonlu maydonoz
ara 1 yeşil elma
guzel baslamissin diyete guzelde gitmis ilk gunundu dimi canim??tavuk suyu çorba içtim afiyetle
dışarı çıkıcam dönünce saat üç gibi kepekli form bisküvi yerim
ooo supersin canimevet canm ilk gün bugün spor salonuna kayıt oldum haftada 6 gün günde 2 saat
kepekli altınbaşak yiyorum 4 tane yicem
Öğlen : corba içtim salata ve bir dlm ekmek
Elma yıyorum aksamada hafıf bişiler artık
ooo supersin canimspor sart zaten peki spor salonu fiyatlari nasil?burda çok pahali..:26:
burda kepekli altinbasak biskuvi yok olsada alsam cok severim tadini onun...
Merhaba bayanlar benide aranıza alırmısınız birlikte belki yol alırız yoksa beim hiç iradem yok 1 hafta başlıyorum sonra bırakıyorum
Hosgeldin canim tabiki katilabilirsin bize.ama oncelikle bu kadar umutsuz olma.umutsuz baslamak.hic baslamamak gibidir cunku...kendini.tanit bakalim bize :) kac yasindasin ?evlimisin? Cocuk varmi?haa birde boy kac?uzunsan o kadar goze batmaz ve verecek kilon fazla olmaz fit gorunmek icinMerhaba bayanlar bende size katılmak istiyoum 81 kiloyum ve artık hayatım tamame bitmiş ir vaziyette
Masallah cok iyi gidiyorsun ,kiskanmaya basladim :)) bu.hafta en az 1.5-2 gider sendenoglen patates salatasi yedim
aksamada haslanmis tavukgogsu ve yesil salata 1kasede cacik
ben istabuldayım altınbaşağı pek sevmem ama mecbur
canm ayda 70 tl
Hosgeldin canim tabiki katilabilirsin bize.ama oncelikle bu kadar umutsuz olma.umutsuz baslamak.hic baslamamak gibidir cunku...kendini.tanit bakalim bize :) kac yasindasin ?evlimisin? Cocuk varmi?haa birde boy kac?uzunsan o kadar goze batmaz ve verecek kilon fazla olmaz fit gorunmek icin
Ben size göre biraz küçüğüm galiba :/ 18 yaşındayım ve boyumda kısa o yüzden fena kilolu duruyo..1.56 boyunda 81 kilo düşünebiliyomusunuz :///
Hosgeldin canim tabiki katilabilirsin bize.ama oncelikle bu kadar umutsuz olma.umutsuz baslamak.hic baslamamak gibidir cunku...kendini.tanit bakalim bize :) kac yasindasin ?evlimisin? Cocuk varmi?haa birde boy kac?uzunsan o kadar goze batmaz ve verecek kilon fazla olmaz fit gorunmek icin
Ben size göre biraz küçüğüm galiba :/ 18 yaşındayım ve boyumda kısa o yüzden fena kilolu duruyo..1.56 boyunda 81 kilo düşünebiliyomusunuz :///
Olsun canim verirsin insallah.hem yasin bize katilmana engel degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?