60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla çok muhteşem demiyorum ama incelttigi gerçek bir çok kişide bunu gördü o zman benim 5 6 kilo kadar fazlam vardı 3 kilo vermiştim sadece az oldugu için kilo az verdim ama daha çok veren var tabii bende bir zamana almaya tekrar niyetlendim sahte çıkma ,ihtimaline karşın tereddütlerim oldu sonrada gebelik düşündügüm için heran olabilir düşüncesiyle riske atamadım..evde varsa günde 1 tane kullanabilirsin normalde 3 ögün yada 2 ögün kullanılıyor ama bünyeden bünyeye degişiyor bazıları kaldıramıyor çarpıntı yapıyor falan.ama çok su içiriyor bende çok içtim halada içiyorum o günlerden kalan alışkanlık oldu ondan sonra abur cuburda eskisi kadar olmadı bazı şeyleri yememek için fx sayesinde kendimi terbiye ettim az yedim ama sürekli yedim iştahım olmamasına karşın..

ne bileyim ilaçla kilo verirsem aynen geri alırım die de korkuorm ama denicem bi sen günde kaç tane kullanarak 3 kilo verdin ve ne kadar süre kullandın??
bide iştah tıkıo ve su içiriosa süpermişş yapamadgm şeyler işte bunlar

10 gündür cesaret toplayıp tartılamıyodumm.. şu topic sayesinde gaza geldm tartıldm. bir haftadır da fast food yemıodum tek yedgm kötü şey pasta oldu hem de bu hafta 2-3 defa yemiştmm:)
ki ben 15 gün önce sigara bıraktım paso tıkınıp duruyodum buna ragmen sadece fast food beslenmeyi bırakmak bile işe yaradı bundan soora yiyeni köpekler kovalasın

Aman pasta deme valla içim gidiyor :icecream: burda herkes bir öğünde neler yediğini neler yaptığını yazsın kızlar en azından birbirimizden bazı şeyler öğreniriz ayrıca birbirimiz arasında bir yarış düzenleyelim buda belki kılo vermemizi hızlandırır ne dersiniz ??? hihoyyyt

Ya bacılar, bakın ben tatlı hayatta yemem, çikolata, şeker, gofret yok efendim patlamış mısır, yani abur cubur falan hiiiç aram yoktur. Çayı kahveyi bile şekersiz içerim. Fast-food'la zinhar aram yoktur, öyle döner-köfte-lahmacun vs. kırk yılın başı yerim....Tek beni batıran şey börek türü ve ekmektir... bir de o gece acıkmaları işte poff...

Bre bacılar sorarım size, daha nasıl sağlıklı beslenir insan, yav naapim ben daha nasıl kısayım anlamadım ki, zaten diyette yapın dediklerini normalde yapıyorum ben eeeee... daha ne yemeyip içmeyip kilo vericem anlamadım ki...

Evet bu iyi fikir.... her gece yatmadan yazılabilir mesela... ben gece gelir yazarım.

arkadaşlar bakın gözünüzümü seveyim canınızımı yiyeyim vallaha bilemez oldum etmeyin eylemeyin allah aşkına size hayatta bir kez verilmiş olan bedeni ilaçlarla ziyan etmeyin.doktora gitmediyseniz doktor size sne bunu kullanacan başka yolu yok demediyse ne olur ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şu ilaçları kullanmayın bunlardan medet ummayın bizim kilolarımız ve sağlığımızın üzerinden para kazanmalarına izin vermeyin yalvarıyorumm yaaa.

1 kişide çıksın desinki yediğimi kestim azda hareketlendim ve kilo vermedim desin.
1 kişide çıksın desinki gittim geldim yedim yattım ama şu ilacı kullandım kilo verdim desin

vallaha ben özür dileyecem herkes kullansın diye birde reklam yapacam

İnsan tembel olmaya görsün, neye benziyor bu biliyor musunuz ?
Hani sahilde kan ter içinde yürüyüş yapan tombili teyzoşlar vardır, yürüyüşten sonra da giderler börek çörek yerler (canım börek çekti çaktırmayın cokacimcoook )
Bu ilaç meselesi de bence ona benziyor, vücudun bir sistemi var, bir işleyişi var.
Arabayı benzinsiz bırakırsanız ilerlemez, ama çok benzin koymanız da çok hızlı gitmesini sağlamaz. Vücut da öyle, kararında yapacaksınız her şeyi.
Öyle ilaçlar alıp da vücudu yormanın, dengesini, düzenini bozmanın bir alemi yok bence.
Tembelseniz, ilaçtan medet ummayın. 40dk-1 saat spor yapmaya üşenip de, sonra ilaçlardan medet umanları kınıyorum. Kimse alınmasın, üzülmesin. Yazık ya yazık, Allah sorar bu vücudun hesabını, vücudu böyle yorunca Allah demez mi, neden böyle yaptın, ben sana sağlıklı verdim, sen zayıflayacağım diye hor kullandın.
Yapmayın arkadaşlar gözünüzü seveyim, çıkın yürüyün, koşun, evde spor yapın, salona yazılın,... ama aç kalıp da kilo vermeye çalışmayın. Kaldırın popolarınızı o yumuşak yerlerinden biraz yerimseniben
Olmaz diye bir şey yok hayatta, engeller olabilir, ama olmaz diye, yapamam, başaramam diye bir şey yok. Yeter ki isteyin...

yahu ben kime diyorum, sadece yemeden kesmeyle kilo verilmezzzzzzzzzzzzzzzzzz şakkıdı

Canım öyle diyorsun haklısın, biliyorum spor çok önemli ama ben mesela sabah 8 akşam 7 çalışıyorum, çoğu hafta sonum da şirkette geçiyor... eve gel, yemek, ortalık, iş, bilmem ne derken parmağımı bile kımıldatacak halim kalmıyor, spor falan başıma silah dayasan yapamıyorum o yorgunlukla işte. Zaten yaş almış gitmiş, yok yani kaldırmıyor bünyem dahasını, en iyi yaptığım şey işten eve yürümek işte.

Canım aynen benımde öyle bütün gün zaten stresli bir işim var benimde belli değil saatim beynım akşam olunca uyuşuyor resmen kendı evimle bile ilgilenemiyorum malesef oğlumun sesi bile kulaklarımda çınlanıyor o yüzden ben spordan yana malesef dertliyim yapamam ayrıca bir salona gidecek kadar vaktım yok eğer bir spor salonuna yazılırsam kocam beni kesin boşar kafamçokkarıştı
Birde bu ilaçlarla ilgili ben tasvip etmıyorum arkadaslar en yakın arkadasım bu bitkisel denilen ilaçlarla 10 kılo verdi gerçektende iyi para döktü bunlara 2 ay içinde ama tam bir fiyasko oldu çünkü bu 10 kılo ona 20 kılo olarak geri döndü mucize ürünler her zaman hüsran hayal kırıklığı yaşatıyor malesef önemlı olan beslenme şeklimizi değiştirmek hihoyyyt ayrıca spor yapabiliyorsan en güzeli abur cuburu hayatımızdan çıkarıp mınımum düzeye indirersek anında gidecek bunlar Ayrıca beyin gücüne inananlardanım beynimizi zayıflamaya odakladığımız zaman ister istemez beyin vücuda hükmediyor birazcık azim sabır :lepi:

İlacı ben de asla tasvip etmiyorum, asla hem de. Öyle olacak bir şey değil bu.

Ama gel gör ki öyle spor falan zor bana. Salon desen maddi olarak onun altından kalkmam çok zor, zaten kıt kanaat geçiniyorum, eşimden ayrıyım, kiradayım, bir de çocuğum var, ayın sonu zor geliyor, ekstraya harcayacak kuruşum yok. Eee bir de ufağından büyüğüne her işle şahsen ilgilenmek zorunda kalınca derman mı kalıyo allasen, canım gidiyor zaten her gün sonu. Evde hah oturayım artık dediğim saat minimum 10... o saatten sonra tey teeyyy... en yaparım dediğim şey dansetmek olur. Aslında ben doğum kilolarımı da öyle vermiştim. Sürekli göbek atmıştım evde. İşe de yaradı yaramadı değil, hani hadiii esniyoruzz on kere sağaaaa on kere solaaaa... en azından bundan eğlenceli bi faaliyet, zul gelmiyor. Onu bile o yorgunlukla artık bi gün yaparım bi gün yapmam... yok yok... ben en iyisi aç kalıp yürüyeyim, adım hıdır elimden gelen budur...

Ya kızlar bi durun ben tavsiye falan etmedim kimseye tamam bu kadar tepki ne ben sadece daha önce kullandıgımı bir takım olumlu etkiğ aldıgımı söyledim ama kesinlikle kullanın demiyorum dememde herkesein bünyesi farklı o zman sporda yapıyordum çalışmıyordum salona yazılmıştım hem günde 2 saat kadar sporda yapıyordum aburcubur da yoktu bu ilaç sayesinde daha çok su içer oldum incellti eve t yalan degil ama ben kullanın demedim ..bir dahada kullanmayada korktum zaten sahtesiydi falan filan..doktorumda hem pko için hemde söylemedi ama genelde bunu birazda zayıflamak için veriyorlar mış bir ilaç verdi ama hala faydasını göremedim..diyabetik ilaç..şimdide igne vuracak bana ama bu iignelerin kilo aldırdıgını duymuştum off ne yapacam ben ya..pko için hap kullandım onlarda kilo yapıyor ama igne daha fazla imiş..neysem ben kaçarım grş yarın..

evet mavideniz yumurta çatlması için bende 2 ay tedavi görmüş iğne vurunmuş vee 10 kg almıştım moralini bozmak istemem ama dikkatli ol

10da yarım paket eti diyet bisküvi-çay
12de yarım kase tarhana, 1 tabak mantar ve etli bi yemek.
2de yarım paket diyet bisküvi 1 ayran
4de 2 elma
6da 1 bardak çorba 1 mandalina
8de 1 tabak kabak-havuç yemeği ve 1 kase yoğurt
henüz yemedim ama elma ve mandalina yiyeceğim
yatmadan da 1 bardak süt

ahanda bugünkü menü buydu.... yarına allah kerim.
henüz çok başında olduğum için çok kısmıyorum.
bir kaç gün sonra öğleden sonraki ara öğünlerden birini buğulama sebze ya da meyveye çevireceğim.

hee bi de yarım saat tempolu yürüdüm.. hacere duyurulur kaydirigubbakcemile3

günaydın fıstıklara.s.
dünden beri feci zayıflamak derdindeyim ama bunun için pek bi çabam yok ya beni gaza getirin nütfenn
rejim nasıl yapıcam bilmiyorum yemek yemeği bırakamıyorum çok seviyorum yacokacimcoook
akşam az biraz sporyaptım kendi çapımda evde twest&shape var 500 adım attım yoruldum bıraktım baktım 80 kalori falan yakmışım birazda mekik çekerek yerde debelendim ama çok değil. bide sirkelisu içmeye başladım umarım iyi gelir:Saruboceq:
bugunde yeşilçay içmeye zorlayacam kendimi :1closedeyes: bakalım bunların bana faydası olacakmı

evet mavideniz yumurta çatlması için bende 2 ay tedavi görmüş iğne vurunmuş vee 10 kg almıştım moralini bozmak istemem ama dikkatli ol

yaa 2 ay boyunca toplamda kaç kere igne vuruldun adı neydi ignenin..inş almam ya 5 gün vurulacam bu ay ben inş bi daha gerek kalmaz vurulmaya..

bitanem sen dün çıkıyorum dediğin için cevap yazmadım ben.
zaten sözümüz sana değildi, sakın kırılma nolur :teselli:
ben genel olarak hap kullanmaya karşıyım
yanlış anlaşıldıysam, seni kırdıysam özür dilerim Şeniz

kaydirigubbakcemile2Slm kızlar ancak gelebildim bende işlerden dolayı malum yıl bitimi devirler beyannameler derken sabah tartıldım ehhh bi 100 gr gitmiş gibi böyle gramlarla uğraşırsam yandım gibime geliyor ben kendi diyetime başlıyacağım kızlar hayvansal gıdalardan tüketmeyip direk sebze türü beslenmeyi düşünüyorum birde bu sirke işini yeniden yapmaya karar verdim fakat ben bunu akşam yapacağım bakalım bu seferde midem kötü olursa düşünmüyorum bir daha Ayrıca bir şey daha yapmayı düşünüyorum ama bilmıyorum cesaret edemiyorum zeytinyağı+limon karışımı bunu gece yatmadan içeceğim sabahlar olurmu bilmem

ayy canım abartma bence birden yüklenme vücuduna öyle, gram gram gidecek tabiki kilolar.
hayvansal gıdayı kesme sakın, bak ben vejeteryanım, ama vitamin eksikliğim var
Allah korusun, sağlık her şeyden önemli
bence sen sirkeli suyu dene yatarken,ama çok az koy sirkeyi, kemik erimesine neden oluyor fazlası Allah korusun

ay kızlar bende sizdenim valla
nasıl gidecek bu kilolar en son 59.4 olmuştum gitsin bu kilolar artık yaaaaa
uyguladığınız bir diyet var mı haydiinnnn topluca uygulayalım kıslar bir diyet bulup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…