valla çok muhteşem demiyorum ama incelttigi gerçek bir çok kişide bunu gördü o zman benim 5 6 kilo kadar fazlam vardı 3 kilo vermiştim sadece az oldugu için kilo az verdim ama daha çok veren var tabii bende bir zamana almaya tekrar niyetlendim sahte çıkma ,ihtimaline karşın tereddütlerim oldu sonrada gebelik düşündügüm için heran olabilir düşüncesiyle riske atamadım..evde varsa günde 1 tane kullanabilirsin normalde 3 ögün yada 2 ögün kullanılıyor ama bünyeden bünyeye degişiyor bazıları kaldıramıyor çarpıntı yapıyor falan.ama çok su içiriyor bende çok içtim halada içiyorum o günlerden kalan alışkanlık oldu ondan sonra abur cuburda eskisi kadar olmadı bazı şeyleri yememek için fx sayesinde kendimi terbiye ettim az yedim ama sürekli yedim iştahım olmamasına karşın..
Aman pasta deme valla içim gidiyor :icecream: burda herkes bir öğünde neler yediğini neler yaptığını yazsın kızlar en azından birbirimizden bazı şeyler öğreniriz ayrıca birbirimiz arasında bir yarış düzenleyelim buda belki kılo vermemizi hızlandırır ne dersiniz ??? hihoyyyt
yahu ben kime diyorum, sadece yemeden kesmeyle kilo verilmezzzzzzzzzzzzzzzzzz şakkıdı
evet mavideniz yumurta çatlması için bende 2 ay tedavi görmüş iğne vurunmuş vee 10 kg almıştım moralini bozmak istemem ama dikkatli ol
Ya kızlar bi durun ben tavsiye falan etmedim kimseye tamam bu kadar tepki ne ben sadece daha önce kullandıgımı bir takım olumlu etkiğ aldıgımı söyledim ama kesinlikle kullanın demiyorum dememde herkesein bünyesi farklı o zman sporda yapıyordum çalışmıyordum salona yazılmıştım hem günde 2 saat kadar sporda yapıyordum aburcubur da yoktu bu ilaç sayesinde daha çok su içer oldum incellti eve t yalan degil ama ben kullanın demedim ..bir dahada kullanmayada korktum zaten sahtesiydi falan filan..doktorumda hem pko için hemde söylemedi ama genelde bunu birazda zayıflamak için veriyorlar mış bir ilaç verdi ama hala faydasını göremedim..diyabetik ilaç..şimdide igne vuracak bana ama bu iignelerin kilo aldırdıgını duymuştum off ne yapacam ben ya..pko için hap kullandım onlarda kilo yapıyor ama igne daha fazla imiş..neysem ben kaçarım grş yarın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?