cnm 102 kilodan 69 a düştm ramazndan önce sporlaa fln derken 66 oldm ama sadece 1 haftalık klaıcı deildi şişlk indi ve 69 da takıldm....ve artq 65 in altına inmek istiorumSevim Hazirana kadar 60 kilo olmam lazım diyorsun ya, kaç kilosun ki?
Hazirana kadar o kadar uzun bi süre varki eminim verirsin ya.
bnde 16 yaşındaım cnm!!! emin ol istedkten sonra hepsi gider,gidick..bu arada eklemeyi unutmuşum bende 16 yaşındayım 170 boyum var 68 kiloyum ben 55 56 lara düşmeyi planlıyorum sizce benim için kaç kilo ideal olur birde basen ve karın için ne önerirsiniz bunnalr yüzünden depresyona girdim resmen ya
KARAR VERMEK ŞART!
Kararlı olunca insan başarabiliyor, sevdiği yemekde olsa iradesini tutabiliyor.
ABUR CUBUR VE 3 BEYAZDAN MÜMKÜN OLDUĞUNCA UZAK DURALIM!
Hamur işi, tatlı, tuzlu, kızartma ve asitli içeceklerden uzak durmak gerek. (söyleyene bak :bbo:)
HAREKET ŞART!
Yürüyen merdivenleri, asansörü bir süre kullanmasak, servisden metrodan otobüsden 1-2 durak önce insek ve yürüsek. Evde hiç olmadı müzik açıp bir iki sallasak kalçayı kaydirigubbakcemile2
ÇOK SIKI REJİM YERİNE HERŞEYDEN AZICIK!
Çok sıkı rejim ve diyet listeleri hepimizi zorluyor, çalışan bayanlar içinde evde akşam yemeği için birsürü şey hazırlayıp bunu yiyemiyen bayanlar içinde zor bi durum listeye uymak. O halde o gün ne yemek varsa (tabiki hamur işi ve kızartma hariç ) çok ufak porsiyonlar halinde yesek, tatlı yerine meyva yesek mutlaka aldığımız kalori miktarı otomatik olarak düşecek.
Bunları yapabilsek kesin olucak biliyorum ama başlangıcı yapamıyorum. Ben bişiyler atıştırmaya gidiyorum cokacimcoook :icecream:
gel cnm sende katıl bze bnde bugn geldm ama olsun =) inşallah hep birlkte çıtırr olucaz.ilk oalrak siteden bişiler oku ve birass gaza gel irade toplaa..
Teşekkür ederim canım zaten kovsanızda gitmem sizden alacağım enerjiye ihtiyacım var belki sayenizde önce o veremediğim 1 gramla başlayıp sonra 3-5 kilo vermeyle devam ederim.İlk icraatım da yarın akşamdan itibaren ekmek yemeyi kesmek olacak(nasıl olacaksa)
merhaba yengeçciğim bi ara baya güzel kilo nasıl verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?