60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sevim Hazirana kadar 60 kilo olmam lazım diyorsun ya, kaç kilosun ki?
Hazirana kadar o kadar uzun bi süre varki eminim verirsin ya.

bende geldim umutsuz bir durum benimde geçen sene çalışıodum ve 55 kiloydum şu anevdeyim 60 kiloyum ebru şallı ile pilates programındaki tüm hareketleri hergün yapıyorum.yeme düzenimdede abartılı bir durum yok sebze salata şeklinde besleniyorum 59 kilo oldum bir ara ama daha fazla düşemedim halen 60 ım çok üzülüyorum

bu arada eklemeyi unutmuşum bende 16 yaşındayım 170 boyum var 68 kiloyum ben 55 56 lara düşmeyi planlıyorum sizce benim için kaç kilo ideal olur birde basen ve karın için ne önerirsiniz bunnalr yüzünden depresyona girdim resmen ya

bugün ne çok katılan var bende geldim ben 8 aya önce doğum yaptım doğumdan sonra 77 kiloydum şimdi baya bi zayıfladım şu anda 63.5 kiloyum benim de 4 kilo falan vermem lazım 1 aydır diyetteyim 3 kg kadar verdim salata çorba ve meyva ya ağırlık veriyorum hepinize kolay gelsin

bugün küçük bi tost arada 1 tane elma şimdide bir kase çorba içecm akşamada bol salata ve 2 parça tavuk yiycm

thalix bende plates yapıyorum çok faydasını gördüm sezaryanla doğum yapmama rağmen karnım neredeyse hiç kalmadı ama pltes zayıflatmıyo sadece şekillendiriyo bunun yanında yürüyüşte yapmak şart bebekten dolayı ben çıkamıyorum havalar ısınsın kızımıda alıp başlıycam yürümeye

elamsu bende senin kadar ken çok stres yapıyodum canım inan abartılacak kadar kilon yok bence 60 kilo senin için ideal olur

bende takıma katılmak istiyorum ama nasıl olcak bişlmiyorum,bikaç gündür dikkat ediyorum yediğime içtiğime özelliklede tatlılardan uzak yaşamaya başladım çok zor olsada ( ama kararlıyım vericem bu fazlalıkları,bence işin başı inanmak sonrası herkezin bildiği biraz yemekten kısıp azcıkta spor :)) hep beraber kilolara baş baş diycez arkadaşlar :))

KARAR VERMEK ŞART!
Kararlı olunca insan başarabiliyor, sevdiği yemekde olsa iradesini tutabiliyor.
ABUR CUBUR VE 3 BEYAZDAN MÜMKÜN OLDUĞUNCA UZAK DURALIM!
Hamur işi, tatlı, tuzlu, kızartma ve asitli içeceklerden uzak durmak gerek. (söyleyene bak :bbo:)
HAREKET ŞART!
Yürüyen merdivenleri, asansörü bir süre kullanmasak, servisden metrodan otobüsden 1-2 durak önce insek ve yürüsek. Evde hiç olmadı müzik açıp bir iki sallasak kalçayı kaydirigubbakcemile2
ÇOK SIKI REJİM YERİNE HERŞEYDEN AZICIK!
Çok sıkı rejim ve diyet listeleri hepimizi zorluyor, çalışan bayanlar içinde evde akşam yemeği için birsürü şey hazırlayıp bunu yiyemiyen bayanlar içinde zor bi durum listeye uymak. O halde o gün ne yemek varsa (tabiki hamur işi ve kızartma hariç ) çok ufak porsiyonlar halinde yesek, tatlı yerine meyva yesek mutlaka aldığımız kalori miktarı otomatik olarak düşecek.

Bunları yapabilsek kesin olucak biliyorum ama başlangıcı yapamıyorum. Ben bişiyler atıştırmaya gidiyorum cokacimcoook :icecream:

Son düzenleme:
Sevim Hazirana kadar 60 kilo olmam lazım diyorsun ya, kaç kilosun ki?
Hazirana kadar o kadar uzun bi süre varki eminim verirsin ya.
cnm 102 kilodan 69 a düştm ramazndan önce sporlaa fln derken 66 oldm ama sadece 1 haftalık klaıcı deildi şişlk indi ve 69 da takıldm....ve artq 65 in altına inmek istiorum

bnde 16 yaşındaım cnm!!! emin ol istedkten sonra hepsi gider,gidick..

bunları yazman bile ne akdr önmsedğini gisterior kasmaddan devm et...hep birlkte başarıcaz inş.yeterkli iradeli olalım bi öğün kaçtı diee tüm günü mafetmeyelm ve sporu aslaa unutmayalm!!

Arkadaşlar beni de aranıza kabul ederseniz bende sizlerle incelmeye başlamak istiyorum çünkü 1 gram bile veremiyorum.En az 10 kilo vermem lazım...

gel cnm sende katıl bze bnde bugn geldm ama olsun =) inşallah hep birlkte çıtırr olucaz.ilk oalrak siteden bişiler oku ve birass gaza gel irade toplaa..

Teşekkür ederim canım zaten kovsanızda gitmem sizden alacağım enerjiye ihtiyacım var belki sayenizde önce o veremediğim 1 gramla başlayıp sonra 3-5 kilo vermeyle devam ederim.İlk icraatım da yarın akşamdan itibaren ekmek yemeyi kesmek olacak(nasıl olacaksa)

günaydın kızlar,nasılsınız? bu lahana diyeti nasıl oluyor yazar mısın? ben belirli bir besinin değilde karma bi diyet yapıyorum yani klasik olandan 1300 cal lik. bende işe yaradı hiç kilo veremeyen biri olarak.lahana diyetinide anlatır mısn ?

Of yaa, dün gece bi kaç tane sigara böreği yedim :çok üzgünüm: çok kızgınım kendime 5 gün dayan altıncı gün boz.... :mymeka: ama sadece 4-5 adet o da parmak kadar.... ama bozdum işte... eşşek mona...

Valla hayatım, tam bir ekmek delisi var karşında ve ben bir haftadır ağzıma sürmüyorum ekmeği. İsteyince oluyormuş ben de şaşırıyorum kendime ama. Ekmeksiz de doyuyor insan. Aslında bizimkisi hep şartlanma, küçüklüğümüzden beri hep ekmek ye doymazsın lafını duya duya öyle sanıyoruz, oysaki yok öyle bir şey.

öyle bişey hiç yok hemde şekerim,ben kendimi bildim bileli az ekmek yerim şimdi hiç yemiyorum yinede doyuyorum. sanırım sen benden çok şanslısın ekmeğe alıştığın için ekmeği kesince kilo vermen kolay olur.ben zaten normalde az yiyorum daha da azalttım ama yinede 15 günde 1 kg verdim . benden şanslısın sen ya evet

Merhabalar. Benimde vermem gereken 5-6 kilo var. Hergün tamam artık bugün başlıyorum diyorum ama nafile :1no2: Bi ara baya güzel kilo vermiştim ama bıraktım allahtan geri almadım, şimdi 5 kilo versem yeter bana cokacimcoook (bu arada yeni üyeyimmm hepinizi öpüyorumm) a.s.

merhaba yengeçciğim bi ara baya güzel kilo nasıl verdin?

Şöyle verdim canım, İlk önce ciddi bi karar aldım. Daha sonra öyle belirli bi listem yoktu. Sabahları güzel kahvaltımı yapıyodum bi kısıtlama yapmadan. Öğlene doğru evde ne yemek varsa fazla abartmadan yiyodum. En dikkat ettiğim öğün ise akşamlarıydı çünkü akşam televizyon karşına geçip abur cubur yemeği çok severim ama bunlarıda bıraktım. Onun yerine meyve felan yiyodum. Aralarda acıktığım zaman süt, kahve felan içiyodum yada yoğurt yiyodum. Üşenmedinim zamanlar evde spor yapıyodum 15-20 dk . Bu şekilde 7-8 kilo verdim.

ne güzel ya benden çok yiyerek zayıflamışsın,sen üşenme bence sporla destekle diyetini dahada güzel kilo verirsin

Ne güzel valla bende yeni başladım kılo vermeye 5 kılo fazlam var bende bahara kadar verebilsem ne mutlu bana ama bilmıyorum bakalım nasıl olacak işyerinde oturarak günümüz geçiyor akşamda zaten direk yemek yiyoruz ve oturuyoruz malesef hareket yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…