60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elma anacım elmaaaaa :icecream:

He olurmuyuz valla ne iyi olur bende güzelim bende gencim bende zayıfım moduna girmek istiyorum yaz geliyor bende güzel güzel ciciler istiyorum kaydirigubbakcemile2

yaza gerek yokk bahara bilee hallolur:)
şöyle montları üstümüzden attıgımzda fazla kıloları da yağları da üstümüzden atmış olacaz işşala:):)

elma anacım elmaaaaa :icecream:

konuyla alakasaız olcakk ama elma sirkesi hakkaten faydalı böyle kendimi kötü hissettgm içimin sıkıldıgı ağlamaklı gibi oldugum zamanlarda bileklerime sürdügmde kendime getiririo bütün negatif enerjiyi alıo üstümden yada sinirliylen sakinleşiorum depresyona da birebir walla denendi uygulandı

Halala yaaa... bak senin hatırına 10'dan yirmiye çıktım gene yaranamadım yaa... hıh...

Yaa bi de şu eti formlar var ya kepekli bisküviler, ekmek niyetine mesela günde bi paket onlardan yesem olur mu? Diyet bişey mi onlar sahiden ya?

benim daha çok iştahımı açıo onlar yaa yiorm naslsa diet die aperatif niyetine yemişim gibi üstüne bişiler yiesim gelıoo bide arkasına bakarsan kalori degerlerine pekde kalori fakiri sayılmaz karbonhidrat desen sürüsüne bereket bi yağsız şekersiz işte tek artıları bunlar
yağsız tuzsuz makarna ye aynı hesap yani en azından karın doyuruo:)

ben de alışveriş yapmak istiyorum ama kilo vermeden kendime yasakladım
2 ay sonra alışveriş yapcam var olanlarla yetinmek zorundayım
off off nasıl geççek bu 2 ay alışveriş yok, burger yok, o canıım pastalar cheesecakeler yok

oyyy kıyamamm mavidenizim hoş geldin Şeniz

kız Mona açıklamaların için teşekkür ederim, bundan sonra bayılırken elma sirkesi isteyeceğim :roflol:
ayy ben bayılıyorum diyet ürünlereee, diyet için olmasa da yiyorum sürekli çok lezzetliler cokacimcoook

Kızlar bu elma sirkesi demişsiniz ama gerçekten işe yarıyor bunu bir tanıdığı gördükten sonra karar verdim ama malesef ilk içmem hüsranla sonuçlandı benım midemi mahvetti bende bin bir hevesle elma sirkesi almıştım ama o günü hiç unutmam hiç bir şey yiyemedim sanki midemde asit topu vardı içimi yakıyordu herkese demekkı iyi gelmıyor

Hee ya dur son soru değilmiş... bişey daha... sakızı hiiç sevmem çiğnemem de ama çenemi oyalaması açısından damla sakızı çiğnesem, mideyi çalıştırır diyorlar ya, daha mı çabuk acıkırım?

bence daha çabuk acıkırsın mide çene çalıştgnda asit salgılamaya baslıcak e aşağıya bişey gitmeyince de açım beeeenn die beyine sinyaller göndercek şahsen ben acıkıorm:)

hiç bişey yiyemedin mi ne güsel işte daha ne istiosun:) hemeen denicemm çok heveslendmm arayıp da bulamadgm şeyy.. ahh ne güsel hiç bişey yiyememekk bana kalsa 24 saat açımm midemde yaratıklar var sanki

sakız çiğneyince, zavallı mide kendini hazırlar ağızdan bir şey geliyor diye. o yüzden harıl harıl çalışır.
ama bakar ki ne gelen var ne giden...
boşuna sindirim yapar garibim.
acıkır da acıkır.
sonra da guruldamaya başlar,
yeter nan ben salak mıyım, çalış çalış nereye kadar
yollayın artık bir şeyler diye
sen de homili gırtlak yersin işte :roflol:

Valla ben ağrıdan yiyemedim canım çok kötü oldum bazı besinler zaten benım midemi tetikliyor mesela biber olsun ve yeşillik türü şeyler asla yiyemem o akşam hastanelik olurum.Bide kızlar ben geçen sene bir rejim yaptım gerçektende etkili oldu benım için 1 hafta içinde 1,5 kıloya yakın kılo verdim Beni mahveden şey tatlı ve abur cubur özellikle kola bunları hayatımdan çıkarmam lazım bilmıyorum arttık ne edeceğim mecburum
Yaptığım diyete gelince kesinlikle 1 hafta boyunca et ve türevlerini kullanmadım ister beyaz olsun isterse kırmızı birde süt ama yoğurt yedim özellikle ekmek yemedim gerçektende 1 hafta içinde iyi kilo verdim hatta bu diyet gruplarındaydım bunu yaparken o haftanın birincisi olmuştum ama şimdi yine buralardayım oda irademe sahip çıkamamaktan homini gırtlak pofidik yatak yaptım yazdan beri

sagolun kızlar..ben normal büsküvi çikolata falan yemiyorum çogunlukla genelde diyet oluyor ama yok yok veremiyorum yine..sporda pek yapamıyorum çalışıyorum akşam pestilim çıkmış gibi oluyor..2 saat oturunca çocuk gibi seviniyorum..

bide şimdi spora başlayınca kilo vermem yavaşlıyo benim kaslaşıorm sıkılaşıorm daha da ağırlaşıyorum ama bi yandan da 60 ın altını görmek istiyorum sadece diyetle daha hızlı kılo kaybediorm ama vucudum da istedgm gibi olmuoo
garip bi çelişki işte

hmm anladmm ben de iştahını kapattı gibi düşünmüştümm benm de biçok şeye alerjim vardır yumurta ve çikolata .. demek hassas bi miden ver benm ki çöplük gibi ne atsan öğütüyo.. geçenlerde çiğköfteyle milkshake içiodum insanlar bana uzaylı gibi bakıyodu:):)
ama heveslendmm şu elma sirkesi konusunda ölçüyü kaçırmamak lazmms burdan anlasıldgı üzere:)

balı sirkeli suyu bende yapmıştım bir zamanlar beraberinde yeşilçay ve fx 15 adlı ilacı kullanmıştım o zman zaten 5 6 kilo kadar fazlam vardı henüz kilo vermeden herkes zayıflamışsın diyordu acayip incelme olmuştu..3 kilo kadar verdim sonrasında 3 kilo fazlam kalmıştı ahhh ahhh keşke yine 5 3 olan rakamlar kadar kilom olsaydı tamı tamına rahat 8 kilo vermem lazım fazlasında gözüm yok..

fx15i ne kadar kullandın gercekten etkili mi?? bizim evde var kullanan yok ama içmeye de korkuorm metabolizmamı mahvetcek dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…