Vaaay, baya fayda etmiş, bak bunu yapabilirim, spordan sayılmaz, hatta şu yemekteyizdeki selbi'yi seyrederken hırsımı duvardan alabilirim, iyi de olur :) bir de kızlar şu sirkeli ballı suyu da içmek iyi geliyormuş, ona da balayacağım ben ama üzüm-elma fark ediyor mu acaba?
He olurmuyuz valla ne iyi olur bende güzelim bende gencim bende zayıfım moduna girmek istiyorum yaz geliyor bende güzel güzel ciciler istiyorum kaydirigubbakcemile2
elma anacım elmaaaaa :icecream:
Halala yaaa... bak senin hatırına 10'dan yirmiye çıktım gene yaranamadım yaa... hıh...
Yaa bi de şu eti formlar var ya kepekli bisküviler, ekmek niyetine mesela günde bi paket onlardan yesem olur mu? Diyet bişey mi onlar sahiden ya?
anam nasılda ilerlemiş sayfalar iki saatte kızlar bi hoşgeldiniz dememişsiniz aşkolsun valla küsecem hııhhh..
ya ben özledim o eski halimi oyyy oyyy..valla alışveriş yapmam gereiyordu beni,m de uzun zamandır öyle birşey olmamıştm ablamın nişanı için elbise alırken 2 de 1 kazak bir ceket aldım valla.gebe kalmadan kilo vermek istiyorum yaaa..
Hee ya dur son soru değilmiş... bişey daha... sakızı hiiç sevmem çiğnemem de ama çenemi oyalaması açısından damla sakızı çiğnesem, mideyi çalıştırır diyorlar ya, daha mı çabuk acıkırım?
Kızlar bu elma sirkesi demişsiniz ama gerçekten işe yarıyor bunu bir tanıdığı gördükten sonra karar verdim ama malesef ilk içmem hüsranla sonuçlandı benım midemi mahvetti bende bin bir hevesle elma sirkesi almıştım ama o günü hiç unutmam hiç bir şey yiyemedim sanki midemde asit topu vardı içimi yakıyordu herkese demekkı iyi gelmıyor
Valla ben ağrıdan yiyemedim canım çok kötü oldum bazı besinler zaten benım midemi tetikliyor mesela biber olsun ve yeşillik türü şeyler asla yiyemem o akşam hastanelik olurum.Bide kızlar ben geçen sene bir rejim yaptım gerçektende etkili oldu benım için 1 hafta içinde 1,5 kıloya yakın kılo verdim Beni mahveden şey tatlı ve abur cubur özellikle kola bunları hayatımdan çıkarmam lazım bilmıyorum arttık ne edeceğim mecburum
Yaptığım diyete gelince kesinlikle 1 hafta boyunca et ve türevlerini kullanmadım ister beyaz olsun isterse kırmızı birde süt ama yoğurt yedim özellikle ekmek yemedim gerçektende 1 hafta içinde iyi kilo verdim hatta bu diyet gruplarındaydım bunu yaparken o haftanın birincisi olmuştum ama şimdi yine buralardayım oda irademe sahip çıkamamaktan homini gırtlak pofidik yatak yaptım yazdan beri
balı sirkeli suyu bende yapmıştım bir zamanlar beraberinde yeşilçay ve fx 15 adlı ilacı kullanmıştım o zman zaten 5 6 kilo kadar fazlam vardı henüz kilo vermeden herkes zayıflamışsın diyordu acayip incelme olmuştu..3 kilo kadar verdim sonrasında 3 kilo fazlam kalmıştı ahhh ahhh keşke yine 5 3 olan rakamlar kadar kilom olsaydı tamı tamına rahat 8 kilo vermem lazım fazlasında gözüm yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?