canım sabah kavaltına mutlaka ekmek ekle diyetin için olmasa bile sindirim sistemin için olmassa olmaz ... ama beyez ekmek yeme sakın .. kepek veye çavdar bulabilirsen tam ekmek . ye meyveyide bol ye ama sakın yemek arkasıne yeme en az 2 saat sonra ye ......sengözlerimebaksanabKızlar, ben kendi kafama göre bir rejime başladım. Uydurma yani.
Ekmek, makarna, pilav, hamur işi vs. unlu mamulleri tamamen kestim.
Tatlı zaten yemem, çikolata, abur cubur, cips, şeker vs. falan da zinhar yok.
Onun dışında yemediğim bir şey yok.
Az yağlı sebze yemekleri, salata, meyve, balık, tavuk falan filan. Yoğurt, peynir vs. diyet tabii hep.
Size sorum şu ki... sizce bu şekilde ben kilo verebilir miyim yoksa sadece varolan kilomu muhafaza mı ederim?
canım sabah kavaltına mutlaka ekmek ekle diyetin için olmasa bile sindirim sistemin için olmassa olmaz ... ama beyez ekmek yeme sakın .. kepek veye çavdar bulabilirsen tam ekmek . ye meyveyide bol ye ama sakın yemek arkasıne yeme en az 2 saat sonra ye ......sengözlerimebaksanab
a.s
bi de meyvenin yanında bir yudum süt iç, ya da biraz yoğurt ye
ekmeği, pilavı, makarnayı kesme bence, haftada 1 de olsa yemen lazım
vücudun her şeye ihtiyacı var
mahrum bırakma onu yazıkkk :1hug:
evet canim cok az yiyerek diyet yapamiyorum ben zaten...basim donuyor tansiyonum dusuyor cok az yiyince birde mide agrisindan duramiyorum....canım okadarda olsun bak benden size tavsiye ... çok sıkmayın diyetlerinizde bıraktıgınızda tık gelir hemen hemde daha fazla ...yerimseniben bakın ben 2 hafta izindeyim yiyyorun her şeyden ama kilo almadım fazla şükür çükkü çok az yiyerek rejim yapmıyodum ... yediginiz şeyler fazla agır seşler olmasın yiyin mesele salatayı bol bol yiyebilirsiniz yogurduda özellikle mecburen yiyin . derim yagsız sütüde mutlaka unutmayın ...a.sa.s.
Ayyyyy mehaycım ben kaç kase yedim aşure sayamadım artık
Boşver kaloriyi maloriyi şu ölümlü dünyada kaydirigubbakcemile3
Yani işe yarar mı diyorsun?
Ben bunu uzun süre sürdürebilirim çünkü aç kalmıyorum öyle çok zorlamıyor yani.
Zaten hedefim 5 kilo çok değil.
Biraz da hareketle olur mu dersin?
Hoş bana sorsan insan hep böyle beslenmeli ya... yapamıyoruz işte.
haftabir sütmü ..:mymeka:her gün helede yogurt mumkünse öylen akşam ...yerimsenibena.s.Canım ben tam bir ekmek delisiyim, ağzıma değdiği anda biliyorum zaptedemem kendimi, o yüzden ya hep ya hiç bu konuda :) Ama haftada bir yağsız düz haşlanmış makarnayı yoğurtla yiyebilirim bak ona eyvallah :) Yav kuzum işe yarar mı yaramaz mı sen onu de banaa.. yaramayacaksa taktik değiştireceğim de ondan :)
kızlarr ben de 66 kiloyum ve 2 ay içinde 58e düşmek istiyorum sizce sağlıklı olur mu?
ayyy hanımefendii zahmet olacak ama fast foodla yollarınızı ayıracaksınız promosyon olarak da bunu veriyoruz >klava:
Yalnız kızlar benim ufacık bir sorunum var ki ben spordan nefret ederim...
Yok spor yok nivea-cd felan diyosunuz ya benim yüreğim şişiyor. Öyle her gün her gün yarım saat kırk dakka hayatta yapamam... mucize olur... de ki taş çatlasa 10 dakika o da ite kaka... nolcak bu durum?
kız bana bak kafamı attırma 40 dkklava: ile peşinden kovalarım bak nasıl koşuyorsun can derdine :mymeka:
sevmezmişmiş bizim canımız yok mu nan kaydirigubbakcemile3
işe yaradı mı bari = D
şööle diyimm 104 cm falan basen vardı spor fast foodsuz yaşam ve basen duvara vurma yöntemiyle 88e inmiştimahhh ahhh ne günlerdi
faydası şöyle oldu incelmemi hızlandırdı üstüne sporla da sıkılaştrnca faydasını hala görüormm eskıden bulundugum kılodaykenn bi beden daha büyük giyerdim şimdi daha sıkıyım kilo almama ragmen
Vaaay, baya fayda etmiş, bak bunu yapabilirim, spordan sayılmaz, hatta şu yemekteyizdeki selbi'yi seyrederken hırsımı duvardan alabilirim, iyi de olur :) bir de kızlar şu sirkeli ballı suyu da içmek iyi geliyormuş, ona da balayacağım ben ama üzüm-elma fark ediyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?