60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hacercim yanlış anlamadıgına sevindim cicim bende ne oluyor dedim birden bire aynı anda tepkiler gelince..özüre gerek yok cnm sagol..ayy bende sabah kepekli tost yedim kaç çay içtigimi söylemiyorum ama çok degil..tatlandırıcılı içiyorumöglen makarna, acayip bir çorba adını bilmiyorum,birde patates yemegi etli idi az yedim ama hepsinden..akşamda ne yerim bilmem ama abartmayacam söz..bide sütlü tatlım vardı bakmadım o ne diye birazdan yerim ara ögün niyetine..

acayip bi liste oldu hoşgörün anacım .yaşasın yarın aşure yiyecem kaç günlerdir ballandıra ballandıra anlatıyorlar kayınvalideme dedim valla yapmıyormusun aşure diye yarın yapacak..yaşasınnn..

Selam arkadaslar bende geldım benımde boy 173 kılo 59,8 yas 23 hedef 57 yanı daha uc kılom var yapıstı gıtmıyor bu aralar bırazda saldım yıyorum bırazcık eskısı kadar dıkkate tmıyorum ama karar verdım yarından ıtıbaren yıne dıkkat edıcem

Bugün yediğimi söyleyeyim mi?

2 dilim beyaz peynirli irice bir tabak yeşil salata + 2 mandalina....

Onu da zorladım da yedim... keyfim yoktu bugün hiç, içim istemedi hiçbir şey.
Benim klasiğim de budur. Moralim bozuk olsun uğraşmaya falan gerek yok, iştah manuel olarak kapanıyor zaten

bende varım arkadaşlar bundan 4 ay önce 60 kiloydumsenağlama sabah tartıldım 66:a015: çıktı çok üzüldüm boyum 1,73 ama 58 kilo olmak istiyorumsengözlerimebaksanab bundan böyle ekmeğe çikolataya sonyasakkelime yaza fit bir şekilde gireceğim kendi adıma söz veriyorum eyyy kilolar fazla yağlar sizi yakıcam ben geliyorum:roflol:

merhaba kızlar bende 1,55 boyla 63 kg mım şimdilik :) hedefim 54 kg olmak .siz neler yapıyorsunuz diyet dışında zayıflamak için?

Şu zayıflama ilaçlarıyla ilgili bir araştırma yapıyorum kafayı taktım ben bu haplara uyuz oluyorum ya haksız yere üstümüzden para kazanmalarına. biliyorum bu konuyla ilgili topikler var oraları düzenli olarak inceliyorum ancak benim için önemli olan azda olsa tanıdığım insanların tecrübeleri bilgileri çünkü inandığım insanlardan bir şeyler duymak istiyorum.
sizlerden istediğim şu şayet mümkünse
Hepinizede şimdiye kadar kullandığı piyasada olan ot çöp harici tablet şeklinde satılan reçeteli yada reçetesiz hapların isimleri .sizlere etkisi (olumlu yada olumsuz)
ve hapları kullanım süresindeki yeme durumunuz (diyet yapıp yapmadığınız)
ve geldiğiniz nokta sonuç ne oldu.
Hazırladığım soruları alıntı yapıp aynen cevaplarsanız (kullandığın her ürün için ayrı ayrı cevaplarsanız sevinirim)bana çok yardımcı olursunuz.Bu konuda ciddi bilgi toplamak benim için gerçekten önemli.

Bilgisini ve paylaşımını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden çok tşk ediyorum

ZAYIFLAMA DESTEĞİ ÜRÜNLER

Metabolik rahatsızlığınız var mı(troid,diyabet gibi..).................
Hangi ürünü kullandınız:...................................
Ne kadar süre ile bu ürünü kullandınız:..........................
Kullanım süresince diyet yaptınız mı:...........................
Ürünün sizde olumlu etkileri neler oldu:............................
Ürünün sizde olumsuz etkileri neler oldu:...........................
Kullanım süresince kilo verdiniz mi:................................
Kilo verdiyseniz ne kadar sürede kaç kilo:............................
Süreç sonunda ürünü hangi kelime ile tanımlamak istersiniz:...........................

slm kızlar hcr cim yazımı gördün mü?ben dün sabah
tost çay
ögle ayy unuttum dur hatırlayacam çorba içtim neydi hatırlamıyorum ya ..makarna yedim ha bide patates yedim önceki günmüydü yoksa neyse..
akşamda yayla çorbası 2 parça et küçüktü ama 2 yemek kaşıgı pilav
aralarda sütlü tatlı küçük kase 2 incir kurusu başkada bişe yemedim..

bu sabahta tost ve çay yine..yaklaşık bir saat önce 2 incir ve 3 4 tane kayısı kurusu yedim..

heyoooo bugün aşure yemeye gidiyorum kayınvalidemlere..

Ben bi dönem aktardan bir ot karışımı almıştım. Sandaroz mu ne vardı içinde, bi sürü otu karıştırmışlardı, yemeklerden yarım saat evvel bi kaşık alıyordum, iştahı azaltıyormuş.
Rejim yapamadığım için kolayca, onu kullanmıştım ve işe de yaramıştı aslında ama şu anda onları bile kullanmak istemiyorum ot da olsa.

Benim bugün 4. günüm. Tam bir ekmek canavarı olmama rağmen inat ettim yemiyorum.
Bu da sigarayı bırakmak gibi bir şey galiba... kafada bitiyor...

Bir de ne yaparsanız yapın ama aç kalmayın.. o zaman beden diyor ki eyvah gıda kesildi.. gelen giden bir şey yok.. elimdekileri muhafaza etmem lazım. Veeee yağları da tutuyor tabii, zayıflamak zorlaşıyor. O yüzden açlık hissettmemeye çalışın her halükarda.

Ya yalnız ben tartılamıyorum ya.. evde baskül yok.
Eczanelerdekilerin de her biri ayrı bi kilo gösteriyo...püüffff...
Nasıl anlayacam bilmiyorum.

Bu arada Hacer 2 gündür esnetme hareketleri yapıyorum ya kızım her yerim tutuldu beeaaaaa....

arkadaslar esneme hareketı falan demısınız ne hareketı yapıyorsunuz soyleyınde bızde bılelım

Ay kız ekstra bir şey değil inan.. hani ayaktayken 50 kere sağa ne biliim 100 kere sola kıvrılıyorsun ya habire beli şekle sokmak için.. işte ona benzer hareketler :) maksat bel biraz şekle şemale girsin :)

Benimde zayıflamam lazım. Evlendiğimde 54 kiloydum şimdi 62-65 arası gelip gidiyorum ve kendimi iyi hissetmiyorum ne giysem yakışmıyoo zaten hiç bişeyim üstüme olmuyoo. Büyük bedende almak istemiyorum artık çünkü büyük beden aldıkça kabullenicem hiç kilo veremiycem gibime geliyor.
motivasyon şart!
Eskiden kolay kilo verirdim, 1 hayfata 5 kilo verdiğimi hatırlarım. Acaba o günlerime dönebilecekmiyim yoksa hayalmiii artık sadece benim için...:1no2:
Ben stresliyken kendimi yemeğe verenlerdenim sigarada içmiyorum o yüzden yemeklere saldırıyorum, stresde hiç eksik olmadığı için şükürler olsun bu haldeyim napıcam ben senağlama

kelebecik buraya takıl verirsin şeker..kilo çizelgeside çok kolay aslında..bende sigara içmiyorum..ve dediğin gibi stresliyken yememek gerekiyor..

:QUOTE=kelebecik;4943942]Benimde zayıflamam lazım. Evlendiğimde 54 kiloydum şimdi 62-65 arası gelip gidiyorum ve kendimi iyi hissetmiyorum ne giysem yakışmıyoo zaten hiç bişeyim üstüme olmuyoo. Büyük bedende almak istemiyorum artık çünkü büyük beden aldıkça kabullenicem hiç kilo veremiycem gibime geliyor.
motivasyon şart!
Eskiden kolay kilo verirdim, 1 hayfata 5 kilo verdiğimi hatırlarım. Acaba o günlerime dönebilecekmiyim yoksa hayalmiii artık sadece benim için...:1no2:
Ben stresliyken kendimi yemeğe verenlerdenim sigarada içmiyorum o yüzden yemeklere saldırıyorum, stresde hiç eksik olmadığı için şükürler olsun bu haldeyim napıcam ben senağlama[/QUOTE]

bende evlendiğimde 54 kiloydum şimdi 63 oldum aynı sorunları bende yaşıyorum senin yazdıklarını okuyunca sanki ben yazmışım gibi hissettim. gerçekten evlenmden önce istediğim zaman kilo verebiliyodum ama şimdi kendimi zorluyorm ama olmuyoo nedensee bende diyet listesi istiyorum nası hazırlıyacağızz...birlikte destek olursak veririz :teselli:

Son düzenleme:

bende evlendiğimde 54 kiloydum şimdi 63 oldum aynı sorunları bende yaşıyorum senin yazdıklarını okuyunca sanki ben yazmışım gibi hissettim. gerçekten evlenmden önce istediğim zaman kilo verebiliyodum ama şimdi kendimi zorluyorm ama olmuyoo nedensee bende diyet listesi istiyorum nası hazırlıyacağızz...birlikte destek olursak veririz :teselli:[/QUOTE]

kelebecik buraya takıl verirsin şeker..kilo çizelgeside çok kolay aslında..bende sigara içmiyorum..ve dediğin gibi stresliyken yememek gerekiyor..

Evet çizergeyi yaptım ama önemli olan onu kımıldatmayı başarmak. Ben gecenin şu saatinde akşamdan kalan çiğköfteyi göbek salataya sarıp sarmanlayıp yedim az önce. Akşamda mantı yemiştim yanında sonrada kuruyemiş. Ayrıca bugün abartısız 2 lt Cola içtim. Mutfakda kek var yanına meyva suyu koyup birazdan onuda götürmeyi planlamıyorsam noliyym
Zaten çizelgeye 1 kilo fazla yazdım bu gece yiyceklerim için.
Kızlar birbirimizi motive edelim nolursunuz başka türlü olmuycak :a015:

Oooo sanırım siz selülit yapmak ve kilo almak için uğraşıyorsunuzklava:kaydirigubbakcemile3

Öncelikle koladan uzak durmaya çalışın.
Ayda 1 'in zararı olmaz(tabii ayda 1-2 bardak,yani litrelerce değil)
Yatmadan önce hele hele bu saatte yiyecekten uzak durun.a.s.

Pofff bu gece aç aç kalkmalar öldürecek beni halime bak.
Uykusundan günlerce hiçbir şey yememiş gibi uyanır mı insan ya?
Sırf bir şey yemeyeyim diye kendimi buraya attım.
Ama yapıcam yapıcam yapıcaaammmmm grrrrrrrr...

Gece hiçbir şey yemedimmmm :teytey: 5. gecemdi ve ben ufak tefek (elma, bi lokma peynir, yarım bardak süt gibi) şeyler dışında yemeden geri uyumayı başardığım 5. gecem... :hooray: ay olacak galiba sanırsam herhalde gibi ...

bnde katılmak istiorum.bn eski üyelerdenm bilenlernz wardır belki okulların açılşması ile hem grupklardan çıktım hemde diyetimi bozdum:S:S:S dolayısıyla sporda yoqtu ve kilo aldım:S:S ve artq tak etti yeniden başladm spor salonuna yazıldm yarın başlıorum bir ay boyunca haftada 4 gün spor salonundaım.diyete de yarın bşlıorum:S:S ltfen birbrimize yardım edelm.bnm hazirana kadr 60 olmm lazım :S:S

ve bir şey daha nisana kadr 5 kilo vermm lazım.yapacklarımı şekllndirmeyi düşünorum kızlar bunlar arsında sporu bıraktığm haftadan sonra 1 hafta lahana çorbasını içeceğim öncelerden sadece 1 gn yada 2 gün içebldm ama direk şişlklerm gitti göbüşüm indii:S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…