arkadaslar esneme hareketı falan demısınız ne hareketı yapıyorsunuz soyleyınde bızde bılelım
:QUOTE=kelebecik;4943942]Benimde zayıflamam lazım. Evlendiğimde 54 kiloydum şimdi 62-65 arası gelip gidiyorum ve kendimi iyi hissetmiyorum ne giysem yakışmıyoo zaten hiç bişeyim üstüme olmuyoo. Büyük bedende almak istemiyorum artık çünkü büyük beden aldıkça kabullenicem hiç kilo veremiycem gibime geliyor.
motivasyon şart!
Eskiden kolay kilo verirdim, 1 hayfata 5 kilo verdiğimi hatırlarım. Acaba o günlerime dönebilecekmiyim yoksa hayalmiii artık sadece benim için...:1no2:
Ben stresliyken kendimi yemeğe verenlerdenim sigarada içmiyorum o yüzden yemeklere saldırıyorum, stresde hiç eksik olmadığı için şükürler olsun bu haldeyim napıcam ben senağlama
kelebecik buraya takıl verirsin şeker..kilo çizelgeside çok kolay aslında..bende sigara içmiyorum..ve dediğin gibi stresliyken yememek gerekiyor..
Evet çizergeyi yaptım ama önemli olan onu kımıldatmayı başarmak. Ben gecenin şu saatinde akşamdan kalan çiğköfteyi göbek salataya sarıp sarmanlayıp yedim az önce. Akşamda mantı yemiştim yanında sonrada kuruyemiş. Ayrıca bugün abartısız 2 lt Cola içtim. Mutfakda kek var yanına meyva suyu koyup birazdan onuda götürmeyi planlamıyorsam noliyym
Zaten çizelgeye 1 kilo fazla yazdım bu gece yiyceklerim için.
Kızlar birbirimizi motive edelim nolursunuz başka türlü olmuycak :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?