• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmmm hoşbulduk . . . bebi bakmaya gitmiştim bi 10 gündür bebi baktım dinlenmek şöle dursun aynaya bile bakamadım . . . çok acayip bi olay bu ya Allah cc tüm annelere sabır versin . . .

hoşgeldin bacıım.güzel geçmiştir tatilin umarım.:1hug:
hoşbulduk fibuşummmm ah canım nerdeeee tatil olsaydı keşke . . . :a015:
yedik tatilide bebiyle . . . :a015:

Öyle valla bebi bakmak zor ama çok keyifli bi iş.. Allah tüm annelere sabır versin gerçekten..

günaydın cnm,
keske yedıklerım yazdıklarımla kalsa idi..
gece buzdolabına akın ettım.
sabah da korkudan tartının yanına bıle yaklasamadım.

hoşgeldin sabun..özledık seni..

günaydınlar....

her ay bır kere bu saçmalığı yapıyorum ben..o kadar çok yedim ki anlatamam..regl olamıyorum her ay 10-15gun en az gecikmeli geliyor..ben de bu süre zarfında şaşırıyorum.psikolojik olarak çok olumsuz oluyor.kendime söz geçiremiyorum. :umursamaz:

sabuncum, biliyor musun sen yokken ben 59 olmuştum ama dünki faciadan sonra ne haldeyim bilmiyorum.tartılardan ırağım bugün.. :sinifsinif:

Sanırım detoks sonrası durumun benim gibi olucak fiumeciğimm...

Ama kızdım yani.. Gece gece de okadar yenirmi canımm... Uyu onun yerine daha iyi..:olmaz:

verdiğimiz kiloları yazmak güzel olur.ben kilo vermediğimden aynısını yazar dururum galiba.:1no2:
canım ya verdiğin kiloları alacakmısın acaba merak ediyorum.detoksla verdiklerini diyorum.
anlamadım ben ya -tatlicadiarzu-sen şimdi pazartesi yazalımmı diyosun yazmayalım mı:uhm:
günaydın tatlım.ya bu boya bu hedeflediğin kilo çok az değilmi ya.kemiklerinimi sayacaksın.:1no2:az geldi gözüme benim.
şuan ideal bi kilodasın sanırsam.

saol şekerciğim mutlu oldum valla:)bikini giyince sırıtıyorum biraz kıyafetli halimden memnunum bide soyunukken kusurlarını görüyor insan.

:kedi:kaydirigubbakcemile3
Fiume ben seni çok bilinçli görüyorum bu rejim konusunda..Sen daha sonra ne yapacağını inan bizden daha iyi biliyorsundur şeker şey.....
Canım hoşşşşgeldinnnn...İnan yokluğun çok belli oluyor ...opuyorumnanaktan

tatlım fiume konusunda kesinlikle haklısın bence bu topicin en bilinçli 3 kişisi belirlense mavibenek,fiume ve sara olur.tabi herkes bilinçli ama onlar gerçekten çok dikkatliler alkisalkisalkis

lunacığım hoşbuldum . . .
teşekkür ederim tatlım benim . . .
dönüşüm muhteşem olucak inşAllah . . . 5 li rakamları görmeden ağustosu bitirmek istemiyorum gerçi henüz tartılmadım lakin almışımdır 1-2 kg . . .

zabınım ağustos ayı bizim için çok iyi olcak diye bir hs var içimde haziran hepimiz için kötüydü.inşallah ağustosu inşallah mutlu kapatırız:Saruboceq:

günaydın cnm,
keske yedıklerım yazdıklarımla kalsa idi..
gece buzdolabına akın ettım.
sabah da korkudan tartının yanına bıle yaklasamadım.

her ay bır kere bu saçmalığı yapıyorum ben..o kadar çok yedim ki anlatamam..regl olamıyorum her ay 10-15gun en az gecikmeli geliyor..ben de bu süre zarfında şaşırıyorum.psikolojik olarak çok olumsuz oluyor.kendime söz geçiremiyorum. :umursamaz:
sabuncum, biliyor musun sen yokken ben 59 olmuştum ama dünki faciadan sonra ne haldeyim bilmiyorum.tartılardan ırağım bugün.. :sinifsinif:

cicişim regl yüzünden oluyor bunlar ah ah .bence regl bitiminde 58i göreceksin öyle doğuyor içime bu ara 6. hissim pekişti:)

canımmmm hoşbulduk . . . bebi bakmaya gitmiştim bi 10 gündür bebi baktım dinlenmek şöle dursun aynaya bile bakamadım . . . çok acayip bi olay bu ya Allah cc tüm annelere sabır versin . . .

Öyle valla bebi bakmak zor ama çok keyifli bi iş.. Allah tüm annelere sabır versin gerçekten..

Sanırım detoks sonrası durumun benim gibi olucak fiumeciğimm...

Ama kızdım yani.. Gece gece de okadar yenirmi canımm... Uyu onun yerine daha iyi..:olmaz:

kendimi çok feci hissediyorum dünden beri..
klasik periyodik mutsuzluk hali..
ama ne desen haklısın..kızman lazım yani..
senden baska fikir beyan eden olmamış.luna farketmez demiş..
o zaman her pzartesi yapalım şu liste işini..
ama bu pazartesiyi boş geçelım bugun cuma ne de olsa..

kızlar aksama dek lütfen herkes yazsın kılosunu bugun tartılmamıs olanlar yarın tartılıp yazsın. yarın aksama dek de kılo bıldırmeyenler 17 agustos pazartesi gunu yazsın.dağınık olmasın.yarın aksam listeyi tarih atıp saklıycam.
4 haftada bir de bütün listeyi ilan edicem
öpüyorum hepinizi..

kızlar aksama dek lütfen herkes yazsın kılosunu bugun tartılmamıs olanlar yarın tartılıp yazsın. yarın aksama dek de kılo bıldırmeyenler 17 agustos pazartesi gunu yazsın.dağınık olmasın.yarın aksam listeyi tarih atıp saklıycam.
öpüyorum hepinizi..

kız bende dedim ya pazartesi yazalım die.görmüyosunuz mu beni.:gitme::sinifsinif:

off ne çok şey yazmışsınız kızlar oku oku başım döndü :)))
ya bişi diycem bnm cnm bugün hiç birşey istemiyor daha doğrusu kalorisi yüksek şeyler istiyo e onlarıda yemiyeceğim için bişi istemiyor detoks malzemelereni hazırladım yaptım gayette güzel olmuş ama yiyesim yok kahwaltıyıda bir küp franbuazlı yoğurtla geçiştirdim 147 kalori(ne kadar çok ya) acaba bugün zorlamasam mı kendimi diyorum
bu arada benide yazarmısınız listeye yarın tartılırım artık

öpüyorum hepinizi..

Tamam canım evet böle yapalım..

Valla bende dün akşamdan beri çok mutsuzum.. İlk defa sevdiceğimle kavga ettik.. Hala konusmuyoruz.. Çok üzgünüm.. :çok üzgünüm:

kız bende dedim ya pazartesi yazalım die.görmüyosunuz mu beni.:gitme::sinifsinif:
özür dilerim canım,dalgınım biraz..
canım sıkkın.

Valla bende dün akşamdan beri çok mutsuzum.. İlk defa sevdiceğimle kavga ettik.. Hala konusmuyoruz.. Çok üzgünüm.. :çok üzgünüm:

siz ne oldunuz..
kafamçokkarıştı
umarım düzelir en kısa zamanda..

uzulme fly barısırsınız :) bu arada yazayım mı kılomu yazmayayım mı yaz dıyosanız 58,5 oldum maalesef :( gecende bi 59 oldum dun 58 bugun 58,5 anlamadım gıttı :bbo: cok degısken hep sabah ac karnına tartılıyorum ama cok degısken oluyor halbukı bı ara 57,5 bıle gormustum tartıda onun dısında hep 58 olurdum sımdı 59 bıle oluyor nedense

hoşgeldin sabun..özledık seni..

günaydınlar....

yavfriiii fiusen misin margarita mı oldun sen yavfri ?

]

zabınım ağustos ayı bizim için çok iyi olcak diye bir hs var içimde haziran hepimiz için kötüydü.inşallah ağustosu inşallah mutlu kapatırız:Saruboceq:

kaç kilosun bakem sen çizelgede yaptıramadık sana cicişim ya . . .

fılayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy delikafadulden çok çok çok ösel diilse annatsana . . .

ben doğum yaptıktan sonra özellikle kolay zayıflamak için reklamlardaki elma krom ürününden aldım ve kazklandım hiç bir işe yaramadı ve tatlı isteğimde kesilmedi açıkçası sahtekar bir firma bu küçükoğlu gıda diye üç kağıtçı firma satıyor özellikle iade alın dedim almadılar bende tüm ürünlerini protesto ediyorum
apple30,cabbagepow lahana kapsülü,elma krom,sl30 bu zayıflama ürünlerini sakın almayın paranızı boşa atmayın..

öpüyorum hepinizi..

FİUME NE OLDU SANA....MARGHERİTA DA KİM..:uhm::uhm::uhm:

Flyyycım çok üzüldüm canım.Geçer merak etme,sonra tebessümle hatırlarsınız bu anları inan...opuyorumnanaktan

canım sıkkın.
siz ne oldunuz..
kafamçokkarıştı
umarım düzelir en kısa zamanda..

uzulme fly barısırsınız :) bu arada yazayım mı kılomu yazmayayım mı yaz dıyosanız 58,5 oldum maalesef :( gecende bi 59 oldum dun 58 bugun 58,5 anlamadım gıttı :bbo: cok degısken hep sabah ac karnına tartılıyorum ama cok degısken oluyor halbukı bı ara 57,5 bıle gormustum tartıda onun dısında hep 58 olurdum sımdı 59 bıle oluyor nedense

fılayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy delikafadulden çok çok çok ösel diilse annatsana . . .

flyyy üzgünüm senin adına:çok üzgünüm: inş en kısa zamanda düzelir:Saruboceq:

Flyyycım çok üzüldüm canım.Geçer merak etme,sonra tebessümle hatırlarsınız bu anları inan...opuyorumnanaktan

Sağolun kızlar, sizi sefiyorum çok.. opuyorumnanaktan
umarım düzelir.. Bakıcaz artık.. :Saruboceq:

off ne çok şey yazmışsınız kızlar oku oku başım döndü :)))
ya bişi diycem bnm cnm bugün hiç birşey istemiyor daha doğrusu kalorisi yüksek şeyler istiyo e onlarıda yemiyeceğim için bişi istemiyor detoks malzemelereni hazırladım yaptım gayette güzel olmuş ama yiyesim yok kahwaltıyıda bir küp franbuazlı yoğurtla geçiştirdim 147 kalori(ne kadar çok ya) acaba bugün zorlamasam mı kendimi diyorum
bu arada benide yazarmısınız listeye yarın tartılırım artık

tatlış bence kendini hiiiiiiiiiç zorlama nede olsa bi kaç günsa iştahın açılır şimdilik zorlamazsan denegenemiş olursun.acıkınca detoks çorbişinden iç

kıyamam size bennnn.tatlım eğer çok üzülüyorsan ilk adımı sende atabilirsin.aşk gurur dinlemiyor malesef

çizerge bende istiyorum ama uğursuzluk getiriyor sankiii :gitme:
cicişim 53 kiloyum

kızlar ben

ewlibarklıcım bn geldim ama sen bana hiç bişi yazmadın şeker:delphin:

şekercik kardeşimle uğraşıyorum pek bakamıyorum topiğe 18 yaşında biraz asi laf dinlemiyor bide bana emanet onun peşindeyim resmen

delikafaduldenne yazıosunuz banada yazın yaadelikafadulden

Şeniz

canım sıkkın.

Sağolun kızlar, sizi sefiyorum çok.. opuyorumnanaktan
umarım düzelir.. Bakıcaz artık.. :Saruboceq:

anamm :gitme::gitme: üzmeyin kız birbirinizi.ne kadar kızsanda onsuz olmuyo.inşallah arkadaşlarında dediği gibi tatlı bi anı olarak kalır bu tartışmanız.:Saruboceq: öpüşün barışın bakiimŞeniz

kız evlimbarklım sabundan sonra sendemi çocuk bakar oldun.hihoyyyt şimdiki gençlerle uğrasşmakda pek zor anacıım:delphin:

yaa kızlar siz birşey soriim mii??delikafadulden

Back
X