hoşgeldin hoşgeldin.:1hug:a.s. seni çoook özledik.bidaha özletme kendini öyle çok.bende giremiyorum bu sıra zaten.haftasonu gelmişsin karşılaşamadık birtürlü.61kg lik fıstık seniŞeniz artık kilo kormaya geç öyleysem:) niye cetvelinde gözükmüyo 61 bakkayımmfisfisfis .
çook özendim detoksa üşengeçlik yapmazsam yapacam bende.tatlım sende halsizlik yaptımı?nasıl geçti o gün
canımcım benim çizelgemi zaten zabın yapmıştı ben o değiştirme olayını bilmiyorum bakalım zabın gelince ona söyleyeyim :kedi:
canım benim tencerene özellikle bayıldım.benım de düşündüğüm bir modeldi.catal bıcak takımın da zarif ve sade.. yemek takımını cok tutmadım diycem ama zaten bu değilmiş sen daha güzelını almıssındır..bu arada hepsı mı 950lıra?tek tencere setının fiyatı ne?
tekrardn söyluyorum iyi günlerde kullan..
benim şişkinlik sorunum bir kg taze kayısı ile çözüldü canım ama akla karayı çektim yani...sagol güzelım sordugun için..
canım benım tebrık ederım..kahvaltıyı gene de daha güzel yapmanı tavsıye ederım.bu arad canım ben aya yorgıye cıktım. dilek aldım yoldan.orda da kagıda dılek yazdım.sen geldın aklıma tavsıye etmıstın ya.. kilisenın kapanmasına 15dk kala yetisebıldık.şöyle de bır durum oldu..parca kagıtlar vardı..sadece son bır tane kalmıstı oda bana kısmet oldu..sevındım yanı..
canım oz aman ben de senın kahvaltından yapayım cunku yumurta benı çok sıkıyor.yarın kesın yapıcem dedıgın gıbı nohutların kabuklarını soyucam ayrıcam...
Allah bize diyoki siz benden dileyin ben size vereyim kilise cami havra hiiiç farketmez.hem bak senin şanslı gününmüş son kağıt sana kalmış Allahım bütün hepimizin dileklerini kabul etsin inşallahh :Saruboceq:
kahvaltı konusundada doğru söylüyosun canımcım ama bu sabah canım pek bişey istemedi.o yüzden meyveyle geçiştirdim.
İstemeden olmuyor hayatım.Karar vereceksin ve o kararından dönmeyeceksin..Bir de sabırlı olmak çok önemli.İki gün diyet yapıp sonra yok bana yaramıyor diyip vazgeçmeyeceksin.
Dün akşam Linet'in bir lafını okudum çok hoşuma gitti:Ne yiyorsan yarısını, ne yapıyorsan iki katını yapacaksın!
Olay bu diddah...
Ben yapınca oldu diyebileceğim iki şey var bu arada:
1. Abur cuburu tamamen keseceksin (Arada kaçamaklar maalesef hepimizde oluyor)
2.Akşam yemeğini erken yiyip,biraz miden kazınarak yatağa gireceksin..
Herkeste aynı değil biliyorum ama benim bünyem bu iki şey sayesinde kilo veriyor..
Tego ben detox falan yapmadım.Asla gelemem öyle şeylere..Karıştırdın galiba...opuyorumnanaktan
Canım sana da iyi haftalar..Fıstıklar tabii hepinize de..opuyorumnanaktan
Gulgulmez tatilde kilo veriyorsun haa..Vallahi alkışlıyorum seni...alkisalkisalkis
Güle güle kullan hepsini canım....zemuszemus
Hoşgeldin saracımmmm...Tebrik ederim..Eeee çizelgende de görelim artık şu 61 kiloyu değil mi?zemuszemus
hoşbuldum canımmm opuyorumnanaktan çizelge değiştirme olayını zabına iletcem ben bilmiyorum o olayı :uhm: