• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin hoşgeldin.:1hug:a.s. seni çoook özledik.bidaha özletme kendini öyle çok.bende giremiyorum bu sıra zaten.haftasonu gelmişsin karşılaşamadık birtürlü.:delphin:61kg lik fıstık seniŞeniz artık kilo kormaya geç öyleysem:) niye cetvelinde gözükmüyo 61 bakkayımmfisfisfis .

çook özendim detoksa üşengeçlik yapmazsam yapacam bende.tatlım sende halsizlik yaptımı?nasıl geçti o gün

canımcım benim çizelgemi zaten zabın yapmıştı ben o değiştirme olayını bilmiyorum bakalım zabın gelince ona söyleyeyim :kedi:

canım benim tencerene özellikle bayıldım.benım de düşündüğüm bir modeldi.catal bıcak takımın da zarif ve sade.. yemek takımını cok tutmadım diycem ama zaten bu değilmiş sen daha güzelını almıssındır..bu arada hepsı mı 950lıra?tek tencere setının fiyatı ne?
tekrardn söyluyorum iyi günlerde kullan..
benim şişkinlik sorunum bir kg taze kayısı ile çözüldü canım ama akla karayı çektim yani...sagol güzelım sordugun için..

canım benım tebrık ederım..kahvaltıyı gene de daha güzel yapmanı tavsıye ederım.bu arad canım ben aya yorgıye cıktım. dilek aldım yoldan.orda da kagıda dılek yazdım.sen geldın aklıma tavsıye etmıstın ya.. kilisenın kapanmasına 15dk kala yetisebıldık.şöyle de bır durum oldu..parca kagıtlar vardı..sadece son bır tane kalmıstı oda bana kısmet oldu..sevındım yanı..

canım oz aman ben de senın kahvaltından yapayım cunku yumurta benı çok sıkıyor.yarın kesın yapıcem dedıgın gıbı nohutların kabuklarını soyucam ayrıcam...

Allah bize diyoki siz benden dileyin ben size vereyim kilise cami havra hiiiç farketmez.hem bak senin şanslı gününmüş son kağıt sana kalmış Allahım bütün hepimizin dileklerini kabul etsin inşallahh :Saruboceq:
kahvaltı konusundada doğru söylüyosun canımcım ama bu sabah canım pek bişey istemedi.o yüzden meyveyle geçiştirdim.

İstemeden olmuyor hayatım.Karar vereceksin ve o kararından dönmeyeceksin..Bir de sabırlı olmak çok önemli.İki gün diyet yapıp sonra yok bana yaramıyor diyip vazgeçmeyeceksin.
Dün akşam Linet'in bir lafını okudum çok hoşuma gitti:Ne yiyorsan yarısını, ne yapıyorsan iki katını yapacaksın!

Olay bu diddah...

Ben yapınca oldu diyebileceğim iki şey var bu arada:
1. Abur cuburu tamamen keseceksin (Arada kaçamaklar maalesef hepimizde oluyor)
2.Akşam yemeğini erken yiyip,biraz miden kazınarak yatağa gireceksin..

Herkeste aynı değil biliyorum ama benim bünyem bu iki şey sayesinde kilo veriyor..

Tego ben detox falan yapmadım.Asla gelemem öyle şeylere..Karıştırdın galiba...opuyorumnanaktan

Canım sana da iyi haftalar..Fıstıklar tabii hepinize de..opuyorumnanaktan

Gulgulmez tatilde kilo veriyorsun haa..Vallahi alkışlıyorum seni...alkisalkisalkis

Güle güle kullan hepsini canım....zemuszemus

Hoşgeldin saracımmmm...Tebrik ederim..Eeee çizelgende de görelim artık şu 61 kiloyu değil mi?zemuszemus

hoşbuldum canımmm opuyorumnanaktan çizelge değiştirme olayını zabına iletcem ben bilmiyorum o olayı :uhm:

Kızlar bende bugün ki menümü yazıyım
SABAH : 1 tane şeftali
ARA : 4 tane diyet bisküvi , ayran
ÖĞLE : 1 kase mercimek çorbası , 2 dilim ekmek , 1 porsiyon çoban salata

ARA : 1 porsiyon karpuz
AKŞAM : 2 tane kabak dolması , yoğurt , 1 dilim k.ekmek

Öğle yemeğinide menüye uygun şekilde bitirdim.Bi aksilik olmazsa bugün bu şekilde bakalım...

opuyorumnanaktan a.s. opuyorumnanaktan​

canımcım benim çizelgemi zaten zabın yapmıştı ben o değiştirme olayını bilmiyorum bakalım zabın gelince ona söyleyeyim :kedi:

Allah bize diyoki siz benden dileyin ben size vereyim kilise cami havra hiiiç farketmez.hem bak senin şanslı gününmüş son kağıt sana kalmış Allahım bütün hepimizin dileklerini kabul etsin inşallahh :Saruboceq:
kahvaltı konusundada doğru söylüyosun canımcım ama bu sabah canım pek bişey istemedi.o yüzden meyveyle geçiştirdim.

hoşbuldum canımmm opuyorumnanaktan çizelge değiştirme olayını zabına iletcem ben bilmiyorum o olayı :uhm:

aa tatlım bu çizelgede çok kolay değiştirebiliyorsun kiloyu.imzayı eklediğin yere gel profilinde.orda htpp ile başlayan kod varya imzanın kodu.orda 63 yazan rakamı kaç kiloya indiysen onla dğeiştircen o kadar.sadece o rakamları değiştiriyosun bu cetvellerde.zemuszemus

tesekkür ederim canım benim..aynen dediğin gibi..Allah dualarımızı karşılıksız bırakmaz..herseyı hayrıyla yoluna koymuştur..
öpüyorum seni kocaman..

a.s.günaydınkızlar.geçmişi okudum.birsürü yeni arkadaş gelmiş.çok sevindim.hoşgelmişler.a.s. vee sara gelmiş haftasonu.:dance::1hug:herkesde çok güzel bir haftasonu geçirmiş.benim de öyleydi.fazla kaçamağım olmadı.:dance:düğüne kadar inş 55 olurum :Saruboceq:.akşam tekrardan spora başlıyoruum.üşenmezsem nohut filan haşlayıp flycığımın detoksundan da bu hafta içi yaparım artık.
dün yeni evim için ilk alışverişimi yaptım.:dance:tencere takımım,yemek takımı filan aldım.nasıl heyecanlandım.mutlu oldum.hihoyyythihoyyyt.
bu hafta çok güzel başladı ya.çok mutluyum çook:teytey::teytey:

tatlım düğün kuşuşturmacasından 7 kilo vermiştim ben sende istemesende verirsin nişanda kilo almıştım ama

günaydın kızlaaaar,,

yeni gelenler hosgelmişş

bir ara saram da ugramıs,devamını beklıyorum..

fly Allah kuzenını mutlu,mesut etsın..

fibulacım hayırlı olsun tencren,tavan... mutlu günlerde kullanman dileğiyle..ee ne marka aldın nasıl şeyler biraz bilgi ver..

bu arada sabahki kilom 60.2 anca.. gram gram gidiyor meret..bır haftada 300 gr anca :gitme:

bugün detoks yapacaktım da korkuyorum ya dokunur diye..ben bahane arıyorum bagırsak sorunu yaşamak için.. flycım, yumurta yemesek sabah onun yerıne ne yenebılır?içim rahat ederse yarın yepıcem ama..

tebrikler ciciş ama olsun ya hiç verememekten iyidir.ben detoksu 2 öğün yiyebildim bana yaramadı kusmaktan içim dışıma çıktı midem rahatsız benim sanırım

günaydın kızlaar
bana hoşgeldinlerin hepsine kocamaaannn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yeni gelen bisürü kısçe olmuş onlarada kocamaaannn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
diyet bi iyi bi kötü kendi kendine gidiyo bakalım noolcek
ama göbeğin katları kalmadı zemuszemus
bu sabah 2 minik salatalık ve bi şeftaliyle yaptım kahvaltımı
öğlene ne yerim bilmiyorum
bu ara sabah böle hafif kahvaltı
öğlen sağlam bi yemek, akşamda çok hafif bişeylerle atlatmaya çalışıyorum
ara öğünlerimi hiç aksatmam ben biliyosunuz
bu dönem ara öğün olarak sürekli meyve yiyorum
61 kiloyu gördüm demiştim size zaten dimiii zemuszemus
güzel bi hafta sizinle olsun güzellerr Şeniz Şeniz

bebişim özletme kendini ya

kızlar moralim bozuldu ya dün denizde fotoğraflar çekildim bikinili çok kötü gözüküyormuşum mayoyuda sevmiyorum zaten utandım kendimden valla

evet tatlım ama çoooook uzuuuun zamandır kilo vermem durmuş durumda:umursamaz:

O bi surectir, umarim gecer en yakin zamanda:Saruboceq: ama sen cok yememeye devam edersen ve spor da az cok yaparsan hangi yaglar kalmaya israr edebilirler ki?delikafadulden hic derecesinde yag icermeyen diyetler yaptin simdi de vucut tutuyo yaglari sanirim. Vucuda biraz da olsa yag girmeli yoksa bizde zaten bulunan yaglar tutulur.. Biraz bagirsaklarini calistir bence en azından vücut hareketleri hızlansın sana alman cayini onerebilirim kaydirigubbakcemile2

O bi surectir, umarim gecer en yakin zamanda:Saruboceq: ama sen cok yememeye devam edersen ve spor da az cok yaparsan hangi yaglar kalmaya israr edebilirler ki?delikafadulden hic derecesinde yag icermeyen diyetler yaptin simdi de vucut tutuyo yaglari sanirim. Vucuda biraz da olsa yag girmeli yoksa bizde zaten bulunan yaglar tutulur.. Biraz bagirsaklarini calistir bence en azından vücut hareketleri hızlansın sana alman cayini onerebilirim kaydirigubbakcemile2

çözdüğüm kadarıyla sporda ve yediklerimde sorun yok ama bağırsaklarım hiç çalışmıyor.her yolu deniyorum hiiç çalışmıyor.alman çayı bağırsak için mi canım

çözdüğüm kadarıyla sporda ve yediklerimde sorun yok ama bağırsaklarım hiç çalışmıyor.her yolu deniyorum hiiç çalışmıyor.alman çayı bağırsak için mi canım

evet canim bagirsaklari calistiriyor. bende cok problem yasiyodum bagirsaklarimla ama bu cay baya ise yaradi ve heryerde de satiliyor fiyati da cok uygun. sallama cay gibi zaten poseti atip sicak su koyuyorsun 10 dk bekleyip iciyorsun. benim de bagirsaklarim zor calistigi icin ben bir bardaga iki poset koyuyorum

evet canim bagirsaklari calistiriyor. bende cok problem yasiyodum bagirsaklarimla ama bu cay baya ise yaradi ve heryerde de satiliyor fiyati da cok uygun. sallama cay gibi zaten poseti atip sicak su koyuyorsun 10 dk bekleyip iciyorsun. benim de bagirsaklarim zor calistigi icin ben bir bardaga iki poset koyuyorum

Bana en fazla 2 gün yarar o tatlım müshil ilacı bile artık etki etmiyor sinameki falan heeeeeç etkilemiyor bile
a.s

tamam şekerim ben yarın kesin yapıyorum.aslında evlibarklı da denemıstı sonucyazmadı.gelirse sıkıştıralım.
bence fiyatları uygun neticede hisar iyi bir marka..pahalı aldığını düşünmüyorum.toplu alman da güzel olmuş bu sayede uygun olmuş..uzun yıllar kullanırsın..için rahat etsin..

canım ben bir gün yapayım duruma göre zorluk ve sıkıntı çekmezsem 2.gün yaparım.

yarın ben ve fibula yapıcaz canım katıl sen de bize..

canım diyetisyenler hiç tuz kullanmayın demıyorlar..sadece az tuzlu yiyin diyorlar..mesela ben hiç tuz kısıtlaması yapmıyorum cunku yaparsam kendıme gelelım tansıyonum düşük..fly da öyle..

Madem herkes yarın yapıyo, yetiştirebilirsem akşamdan haşlama işini bende yarın yapim bari..zemuszemus

Canım valla bende anlamadım ki ama 6 öğün yedim herşeyden yiyerek az az tabi
Günde 3 kez 1'er saat yüzdüm
geldiğimde tartıda 63 gördüm

helal vall ateprikler canım..:nazar:

Öğlen de 4 ızgara köfte,pilav yedim yanında ayran içtim..
Sonra yemekten dönerken çok içim yandı soğuk bi ice tea şeftali light aldım diktim kafaya.. ama çok şiştim bu sefer...
Şişkinliğimi alsın diye 5i1 arada çaylarım duruyodu.. Ondan yaptım bitane bakalım.. Onları yeniden içmeye başliim diyorum..

Bana en fazla 2 gün yarar o tatlım müshil ilacı bile artık etki etmiyor sinameki falan heeeeeç etkilemiyor bile
a.s

ınce ya da kalın bağırsakların çalışması sinir sisteminin denetiminde olduğu için stres, sıkıntı, üzüntülü haller parasempatik duyarlılığı çok fazla olan kişilerde spastik kolon adı verilen bağırsak bozukluğuna sebep olur." Bunu biyerde okumustum boyle bisey olabilir mi acaba CADIARZU

kızlar moralim bozuldu ya dün denizde fotoğraflar çekildim bikinili çok kötü gözüküyormuşum mayoyuda sevmiyorum zaten utandım kendimden valla
Allah allah hiç sanmıyorum..koy buraya bakalım eger sakıncası yoksa..

yağ yememek müthiş kabızlık yapıyor.. ölçülü de olsa vucuda yag gırmelı yoksa kılo verılmıyor,bu görüşe ben de katılıyorum ve dün aldıgım bir kararla zeytınyagı tüketımını arttırıyorum bugunden itibaren..

a.s
kabız ilacları hemen alıskanlık yapıyor ve vucut bağışıklık gelıstırıyor hemen. bende de öyle ..işe yarayan bir sey sadece 1-2 kez yarıyor sonra gene aynı..sinamekı ve ilac hıc denemedım onlardan korkuyorum..ölmeye yakın kullanırım artık diye saklıyorum hihoyyyt
sanırım yağsız beslenmekten oluyor bu problem cunku bu kadar lifli beslenmeye,meyveye sebzeye ragmen bu iş olmuyorsa baska bışi bulamadım.ben yağı arttırıcam ..bu yolda işe yaramazsa cok ciddi bir bagırsak rahatszılıgım oldugu kanaatinde olucam.
İnce ya da kalın bağırsakların çalışması sinir sisteminin denetiminde olduğu için stres, sıkıntı, üzüntülü haller parasempatik duyarlılığı çok fazla olan kişilerde spastik kolon adı verilen bağırsak bozukluğuna sebep olur." Bunu biyerde okumustum boyle bisey olabilir mi acaba CADIARZU

stres acayıp bagırsak tembellıği yapıyor..bunu da onaylıyorum canım..

kıazlar nasıl basadınız bu kadar vermeyı ya tebrık edıyorum supersınız ıstıyosunuz oluyo sankı :)boyle sıze ıyı gelen yapınca oldu deıklerınızı yazarmısınız

cnm benim yaptığım tek seyler ik sekersiz cay oldu halende devam ediyo ekmiği cok azalttım belki günde 2 dilim ekmek en fazla halende devam cikolatayı vede cipsi tamamen kestim 2 ay yemedim hiç buaralar biraz yemeye basladım ama pastayı bisküvi tarz seyleri meyveyi yiyordm oldkca cok fazla yürüyüsde yapmadım ama insan yemeye yemeye vücut alısıyo sanki

yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım.

sabah 3 adet taze kayısı,3 adet kuru kayısı
k-flakes fruits ve light yogurt(total bir porsiyon)

sporumu da yazayım bugun;

leslie ile 5 mil(68dk)
2 aylık aradan sonra pilatese tekrar basladım 30dk pilates

bir cay bardagından az domatesli kepekli pirinç lapası
bir cay bardagı cok gelıyor acayip şişiriyor

aksama da çingene pilavı ve 1 tabak zeytınyaglı taze fasulye , bir dilim brot
bir porsiyon karpuz

nasıl??

Back
X