ama benim yüzüm daha cok cöktükaydirigubbakcemile3
yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım.
sabah 3 adet taze kayısı,3 adet kuru kayısı
k-flakes fruits ve light yogurt(total bir porsiyon)
sporumu da yazayım bugun;
leslie ile 5 mil(68dk)
2 aylık aradan sonra pilatese tekrar basladım 30dk pilates
bir cay bardagından az domatesli kepekli pirinç lapası
bir cay bardagı cok gelıyor acayip şişiriyor
aksama da çingene pilavı ve 1 tabak zeytınyaglı taze fasulye , bir dilim brot
bir porsiyon karpuz
nasıl??
oyy kuzumm seni çok iyi anlıyorum ben.:teselli: benimde öyle oluyor.hmen yüzümden kilo alır ve veririm.basen kalça aynı durur benim ama yüzümden erimeye başlarım.bazen çok can sıkıcı oluyo.çenem sivri biraz.daha çok öne çıkıo.
senin bu menulerin çok güzel.ne güzel takip edebiliyorsun böyle.ohh sporunda güzel.inceleceksin artık hıımm.bende platesin benzeri varya callenetics ona yeniden başlamayı düşünüyorum.ardından da lesli ile 5 mil veya 3 mil yürürüm.
detoxu açıklayabilirmisniz acaba ? :s
evet kıslarr... Detoks programını açıklıklıyorumm... Çok olumlu cevaplar gelmiş buna..
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
ALINTIDIR..!!
detoxu açıklayabilirmisniz acaba ? :s
canım detoks bu.fly yazmıştı.ondan alıntı yaptım.
İnce ya da kalın bağırsakların çalışması sinir sisteminin denetiminde olduğu için stres, sıkıntı, üzüntülü haller parasempatik duyarlılığı çok fazla olan kişilerde spastik kolon adı verilen bağırsak bozukluğuna sebep olur." Bunu biyerde okumustum boyle bisey olabilir mi acaba CADIARZU
Allah allah hiç sanmıyorum..koy buraya bakalım eger sakıncası yoksa..
yağ yememek müthiş kabızlık yapıyor.. ölçülü de olsa vucuda yag gırmelı yoksa kılo verılmıyor,bu görüşe ben de katılıyorum ve dün aldıgım bir kararla zeytınyagı tüketımını arttırıyorum bugunden itibaren..
kabız ilacları hemen alıskanlık yapıyor ve vucut bağışıklık gelıstırıyor hemen. bende de öyle ..işe yarayan bir sey sadece 1-2 kez yarıyor sonra gene aynı..sinamekı ve ilac hıc denemedım onlardan korkuyorum..ölmeye yakın kullanırım artık diye saklıyorum hihoyyyt
sanırım yağsız beslenmekten oluyor bu problem cunku bu kadar lifli beslenmeye,meyveye sebzeye ragmen bu iş olmuyorsa baska bışi bulamadım.ben yağı arttırıcam ..bu yolda işe yaramazsa cok ciddi bir bagırsak rahatszılıgım oldugu kanaatinde olucam.
stres acayıp bagırsak tembellıği yapıyor..bunu da onaylıyorum canım..
yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım.
sabah 3 adet taze kayısı,3 adet kuru kayısı
k-flakes fruits ve light yogurt(total bir porsiyon)
sporumu da yazayım bugun;
leslie ile 5 mil(68dk)
2 aylık aradan sonra pilatese tekrar basladım 30dk pilates
bir cay bardagından az domatesli kepekli pirinç lapası
bir cay bardagı cok gelıyor acayip şişiriyor
aksama da çingene pilavı ve 1 tabak zeytınyaglı taze fasulye , bir dilim brot
bir porsiyon karpuz
nasıl??
Teşekkürler tatlım..opuyorumnanaktan
Bugünkü menümü yaziiim...
Sabah evden çıkmadan: 1 dilim ekmek üstüne çoook ince birkaç dilim hindijambonu.. sabah sabah canım çekti..
Ofise geldikten sonra: kepekli tost yanında domtes salatalık
Öğlen: 4 tane ızgara köfte, 2 kaşık kadar pilav, 1 bardak ayran, 1 kutu ice tea şeftali light
Ara: bi tabak üzüm ve şeftali
Akşam: kabaklı yımırta, kırmızı biber
bukadarr... Başka yemem çünkü akşam yimeeem çok geçe kaldı.. Anca az önce yidim işte..
Bende callaneticse başliim tekrar diorum bugün.. İşallah.. Daha ütü yapmam lazım.. öff pöff.. Bu sıcakta hiç çekilmiyor..
masalllah cok guzel vermıssın tebrık ederım darısı basıma:)benı cesaretlendırdın gercekten haklısın abur cubura dıkkat etmek lazım zaten cok su ıcerım ama bılmem sakınkı yapıstı kaldı bu kılolar en fazla 63 dustum gecen yıl hala umut vad edıyomuyum
Teşekkürler sevgili derin..
3 kilocuk bir şeyin kalmış o zaman...Ramazan bayramı hedefine ulaşamamış olsan bile eminim bu günden daha yakın olacaksın.Lütfen kendine inan ve konsantasyonunu kaybememeye çalış...
Günaydın hepinize 1 hafta aradan sonra geldim yine
tatilim güzeldi diyete devam ettim
2 kilo daha gitti hala diyetteyim
Kendinize iyi bakın
a.s.günaydınkızlar.geçmişi okudum.birsürü yeni arkadaş gelmiş.çok sevindim.hoşgelmişler.a.s. vee sara gelmiş haftasonu.:dance::1hug:herkesde çok güzel bir haftasonu geçirmiş.benim de öyleydi.fazla kaçamağım olmadı.:dance:düğüne kadar inş 55 olurum :Saruboceq:.akşam tekrardan spora başlıyoruum.üşenmezsem nohut filan haşlayıp flycığımın detoksundan da bu hafta içi yaparım artık.
dün yeni evim için ilk alışverişimi yaptım.:dance:tencere takımım,yemek takımı filan aldım.nasıl heyecanlandım.mutlu oldum.hihoyyythihoyyyt.
bu hafta çok güzel başladı ya.çok mutluyum çook:teytey::teytey:
canım tencere sanırım 450 tlydi.adam bize 300 yaptı.netten baktımda gerçekten 450 civarında.hepsini 950 e aldım ben.tam oalrak tek fiyatlarını bilmiyorum o yüzden.tefal kilpso veya hisarın klipso düdklü tenceresi de dahil olsaydı 1200tl ödeyecektim.sonra annem düdüklüyü bi kça kişiye hediye olarak söyleriz alırlar deyince onu almadım.piyasaya göre nasıl uygunmu aldım bilemedim.sevgilimle öylesine geziyoduk bakarken almaya karar verdik.ama çok heyecanlandım.eve getirdik babam acayip duygulandı.ben hep vazgeçersin belki diye düşünüyordum diye takıldı bana.sen gidip almışın bile çeyizi dedi.:a015:
kızlar moralim bozuldu ya dün denizde fotoğraflar çekildim bikinili çok kötü gözüküyormuşum mayoyuda sevmiyorum zaten utandım kendimden valla
kızlar ben de elma diyetine başladım bugün..yapmak isteyenleri beklerim..acaip kilo verdiriyormuş..yapan arkadaşın biri 8 günde 10 kilo vermiş
belkide öyledir tatlım
aynı durumdayım cicişim
süpperrr
bende ütü yapmayı hiiiç sevmem hele yasın hem daha çok ütü çıkıyor hemde hiiç çekilmiyor
kızlar nasıl motive oluyorsunuz ben motive olamıyorum heeeeep acıkıyorum bi şekilde bozuyorum diyetimi
bacım yaa deyiver nasıl oluomuş buu diyet..kızlar ben de elma diyetine başladım bugün..yapmak isteyenleri beklerim..acaip kilo verdiriyormuş..yapan arkadaşın biri 8 günde 10 kilo vermiş
canım bravo vallahi ben izindeyken öyle bir iştahım açıldı ki hareket etmeseydim herhalde en az 3 kilo alırdım...alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Merveciğim kusura bakma ama biraz kuruntu yapıyorsun gibi geliyor bana...şimdi o fotolarını görsek eminim bir tek kişide senin gördüğün gibi görmeyecektir...eminim her zaman ki gibi fıstık gibi görünüyorsundur...yerimseniben yoksa ben görmeyeli kilo mu aldın...:1shok:
kızlar ben de elma diyetine başladım bugün..yapmak isteyenleri beklerim..acaip kilo verdiriyormuş..yapan arkadaşın biri 8 günde 10 kilo vermiş
canım anladıgım kadarıyla bu aralar senın gözün dısarda :umursamaz:
napalım oluyor öyle arada hepımıze..
ben mutfaga meraklıyımdır pekcok diyet tarıfım var.. sen bana nelere düşkünsün söyle..onların daha sağlıklı ve düşük kalorili olanlarını biliyorsam eğer paylasayım senle..
hem nefsin körelir hem de diyete devam edersin böylece..belki baska arkadasların da vardır özel tarifleri.. onlarda bahseder
dert etme...
Günaydın kızlarrrr...
opuyorumnanaktan
günaydın güzeller
gunaydın hg canlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?