60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama benim yüzüm daha cok cöktükaydirigubbakcemile3

oyy kuzumm seni çok iyi anlıyorum ben.:teselli: benimde öyle oluyor.hmen yüzümden kilo alır ve veririm.basen kalça aynı durur benim ama yüzümden erimeye başlarım.bazen çok can sıkıcı oluyo.çenem sivri biraz.daha çok öne çıkıo.

senin bu menulerin çok güzel.ne güzel takip edebiliyorsun böyle.ohh sporunda güzel.inceleceksin artık hıımm.bende platesin benzeri varya callenetics ona yeniden başlamayı düşünüyorum.ardından da lesli ile 5 mil veya 3 mil yürürüm.

insallah cnm... ama nirdeee..gitmiyo uyuz kilolar..hafatda 300gr anca..

detoxu açıklayabilirmisniz acaba ? :s

canım detoks bu.fly yazmıştı.ondan alıntı yaptım.

canım detoks bu.fly yazmıştı.ondan alıntı yaptım.

Teşekkürler tatlım..opuyorumnanaktan

Bugünkü menümü yaziiim...

Sabah evden çıkmadan: 1 dilim ekmek üstüne çoook ince birkaç dilim hindijambonu.. sabah sabah canım çekti..

Ofise geldikten sonra: kepekli tost yanında domtes salatalık

Öğlen: 4 tane ızgara köfte, 2 kaşık kadar pilav, 1 bardak ayran, 1 kutu ice tea şeftali light

Ara: bi tabak üzüm ve şeftali

Akşam: kabaklı yımırta, kırmızı biber

bukadarr... Başka yemem çünkü akşam yimeeem çok geçe kaldı.. Anca az önce yidim işte..

Bende callaneticse başliim tekrar diorum bugün.. İşallah.. Daha ütü yapmam lazım.. öff pöff.. Bu sıcakta hiç çekilmiyor..

belkide öyledir tatlım

aynı durumdayım cicişim

süpperrr

bende ütü yapmayı hiiiç sevmem hele yasın hem daha çok ütü çıkıyor hemde hiiç çekilmiyor

kızlar nasıl motive oluyorsunuz ben motive olamıyorum heeeeep acıkıyorum bi şekilde bozuyorum diyetimi

yarın mısır gevregine baslıcam ya bikaç gundur 2 ogun yemek yıyorum 57,5 a dusmustum su ıcmeyıde bıraktım 58 kıloya cıktım hemde fazla yemedıgım halde :S yarın 3 ogun mısır gevregı yemeye baslayacagım :) ya da once kahvaltı 2 ogun mısır gevregı bakalım ne olcak hayırlısı of bıde persembe arkadaslar gelcek kalmaya kesın carsıda onlara ısmarlarken hamburger pızza turu yerım bıde kek yapcam onlara onuda yerım kılo alcam dahada barı onlar gelmeden 57 olsaydım ama nasıl olcak bakalım of of

evet verebılırsın ama yeter ki 3 ana 3 ara ogun ye ve bol su ıc borek falan pek yeme yede az ye mesela kahvaltıda diet ekmek yerine 1 adet börek yiyebilirsin illa çikolata yiyeceğim diyorsan sabah kahvaltısından sonra 2-3 parca cıkolata ye :) ama bı daha yeme yanı kahvaltıda serbest tabı fazla olmaması sartıyla bi daha yasak :) ben mesela kahvaltı sonrası hep 3 bisküvi yerim :) ya da 2-3 parca cıkolata nescafeyle beraber ama bi daha yememeye çalışırım hadi hayırlısı ben verdim sen niye veremeyeceksin ki! yeter ki kendine güven o zaman hallolur :) ben vercem de verirsin bide buraya katıl hep :)

çok teşekkür ederim canım verdiğin moral içinkaydirigubbakcemile3 umarım veririm ama tekrar egzersize başlamam lazım...:çok üzgünüm:

Günaydın hepinize 1 hafta aradan sonra geldim yine
tatilim güzeldi diyete devam ettim
2 kilo daha gitti hala diyetteyim
Kendinize iyi bakın

canım bravo vallahi ben izindeyken öyle bir iştahım açıldı ki hareket etmeseydim herhalde en az 3 kilo alırdım...alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım ne güzel pozitif enerjin bana da geçti...opuyorumnanaktan

fibulacığım aldıklarını güle güle kullan canım...bence çok uygun almışsın...ben teflon tencereden çok soğudum...tahta kaşık kullansan da yine de çiziliyor...ondan sonra çöpe...senin ki çok iyi olmuş üstelikte fiyatı çok uygun...yakında bir yerlerde olsaydı hemen ben de alırdım...a.s

kızlar moralim bozuldu ya dün denizde fotoğraflar çekildim bikinili çok kötü gözüküyormuşum mayoyuda sevmiyorum zaten utandım kendimden valla

Merveciğim kusura bakma ama biraz kuruntu yapıyorsun gibi geliyor bana...şimdi o fotolarını görsek eminim bir tek kişide senin gördüğün gibi görmeyecektir...eminim her zaman ki gibi fıstık gibi görünüyorsundur...yerimseniben yoksa ben görmeyeli kilo mu aldın...:1shok:

slm kızlar bende aranuzaa katulıorumm..
67 kiloyum..
detoks diyetiyle başlıcamm yarın..
detayları yazarım..
ay sonuna kadar vermem gerek kiloları yaa (
yardımcı olun bana...

kızlar ben de elma diyetine başladım bugün..yapmak isteyenleri beklerim..acaip kilo verdiriyormuş..yapan arkadaşın biri 8 günde 10 kilo vermiş

canım anladıgım kadarıyla bu aralar senın gözün dısarda :umursamaz:
napalım oluyor öyle arada hepımıze..
ben mutfaga meraklıyımdır pekcok diyet tarıfım var.. sen bana nelere düşkünsün söyle..onların daha sağlıklı ve düşük kalorili olanlarını biliyorsam eğer paylasayım senle..
hem nefsin körelir hem de diyete devam edersin böylece..belki baska arkadasların da vardır özel tarifleri.. onlarda bahseder
dert etme...

saol şekercik opuyorumnanaktan sürekli kilo alıyorum gram gram veriyorum şekercik çok sıkıldım diyet yapmaktan artık vücudum isyan ediyor sanırım.

kızlar ben de elma diyetine başladım bugün..yapmak isteyenleri beklerim..acaip kilo verdiriyormuş..yapan arkadaşın biri 8 günde 10 kilo vermiş

canım 10 gün sadece elma yenilmiyordur heralde kaydirigubbakcemile3

cicişim aklımdan habire bisküvi dondurma falan geçiyor.diyet bisküvi yapınca hepsni yiyorum.bide kilo alıp anca aldıklarımı vermeye çalıştığım için motive olamıyorum sanırım

Günaydın kızlarrrr...
opuyorumnanaktan

günaydın güzeller

gunaydın hg canlar..

günaydın kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…