• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu gün yediklerim:
Sabah:
Sirke+bal karışımı ılık su

Yarım saat sonra:
1 dilim uno light ekmek
Çok az dil peyniri
2 kaşık melemen
1,5 yemek kaşığı kadar erik reçeli
1 kupa şekersiz çay

Öğlen:
1bardak limonlu soda

Akşam:
1 tabak yeşil fasulye
1 domates
1 dilim uno light ekmek
bir bardak limonlu soda

Ardından maalesef dayanamadım 2 yemek kaşığı kadar dondurma..

Ben hemen baktım 80 gr. bir adet şeftali 60 kalori imiş.Bu durumda bir kiloda kaç kalori olduğunu hesaplayabilirsin..Sanırım pek küçük bir rakam çıkmıyor ortaya...

selam kızlar,
geçmişi okuyamadım.yarın vakıt bulursam okuyacagım ama şu an feci yorgunum.

yedıklerımı yazıcem;

cumartesi
2 kasık zeytınyagı
1 yumurtadan omlet
azıcık peynır
1dılım brot

sonra 1 adet tahıllı activia

1 kg taze kayısı(komık bılıyorum ama 3-4 gundur şiddetli kabızlıgım vardı;son çaremdi..bol suyla götürdüm.)

pazar
sabah 2 dilim brot
2 kk light peynır
domates salatalık

1 paket yulaflı eti form
3 top dondurma ve antep fıstıklı külahı(yedım ama bugun adalardaydım 1 saatten fazla heybelıde, 2 saatten fazla büyükadada yürdüm. aya yorgiye de cıktım..o yokusu düşünün..)

su an cok yorgunum ama bir dilim karpuz yiycem yerımden kalkabılır de kesersem..

selam kızlar,
geçmişi okuyamadım.yarın vakıt bulursam okuyacagım ama şu an feci yorgunum.

yedıklerımı yazıcem;

cumartesi
2 kasık zeytınyagı
1 yumurtadan omlet
azıcık peynır
1dılım brot

sonra 1 adet tahıllı activia

1 kg taze kayısı(komık bılıyorum ama 3-4 gundur şiddetli kabızlıgım vardı;son çaremdi..bol suyla götürdüm.)

pazar
sabah 2 dilim brot
2 kk light peynır
domates salatalık

1 paket yulaflı eti form
3 top dondurma ve antep fıstıklı külahı(yedım ama bugun adalardaydım 1 saatten fazla heybelıde, 2 saatten fazla büyükadada yürdüm. aya yorgiye de cıktım..o yokusu düşünün..)

su an cok yorgunum ama bir dilim karpuz yiycem yerımden kalkabılır de kesersem..

Canım cahilliğimi bağışla ama brot nedir..Bu arada biz de bugün adalara gitme niyetinde idik ama son anda bir işim çıktı,iptal ettik..Ne tesadüf değil mi?Belki de birbirimizin yanından geçicektik farkında olmadan..yerimseniben

(Doktor tavsiyesi ile ilgili mesajına dün cevap verdim .Bu konuda yardımcı olamadım ama gene de haberin olsun dedim)

Canım cahilliğimi bağışla ama brot nedir..Bu arada biz de bugün adalara gitme niyetinde idik ama son anda bir işim çıktı,iptal ettik..Ne tesadüf değil mi?Belki de birbirimizin yanından geçicektik farkında olmadan..yerimseniben

(Doktor tavsiyesi ile ilgili mesajına dün cevap verdim .Bu konuda yardımcı olamadım ama gene de haberin olsun dedim)

Lunacım,
okudum mesajını çok tesekkür ederim.ben de arastırma hastanelerının özel hastanelerden daha iyi oldugunu düşünüyorum cunku tetkik ve tahlilde çok ileriler.tavsıyelerını ileticem ama devlet hastanesıne götürebilcegımı sanmıyorum.bir günüm gider,falan filan diye söylenecektir.zaten izin almam haftasonu gideriz demisti.
bu arada söylemedim tabi sorun benım değil erkek arkadasımın parmagında egzama var.genetik oldugunu egzamanın kronık oldugunu ve asla gecmeyecgını düşünüyor.2-3 doktor görmus ve böyle söylemıs ama ben gene de bir-iki kişi daha görsün diye diretiyorum.bir de hiç tahlil ve tetkik yapılmamıs.onların peşindeyim.hastamız nazlı ama bakalım...

bu arada cahillik olur mu,estağfurulllah..brot alman ekmeği canım. alengirli bişi değil.migrosta var.kendi fırınlarının üretimlerini almıştım ben cok tahıllı bir ekmek.hem de lezzetli tavsıye ederım.

adalar olayı ilginçmiş gerçekten..burda 40yıllık dostlar gibi sıkı fıkıyız..orda bırbrımızı farketmeden yanyana gecıp gidecektik..

Son düzenleme:
arkadslar benim en cok yüzden gidiyo ya kilo nedense bukadar düsmeme rağmen vücutta cok b.üyük değisiklik yok neden anlamadım

Lunacım,
okudum mesajını çok tesekkür ederim.ben de arastırma hastanelerının özel hastanelerden daha iyi oldugunu düşünüyorum cunku tetkik ve tahlilde çok ileriler.tavsıyelerını ileticem ama devlet hastanesıne götürebilcegımı sanmıyorum.bir günüm gider,falan filan diye söylenecektir.zaten izin almam haftasonu gideriz demisti.
bu arada söylemedim tabi sorun benım değil erkek arkadasımın parmagında egzama var.genetik oldugunu egzamanın kronık oldugunu ve asla gecmeyecgını düşünüyor.2-3 doktor görmus ve böyle söylemıs ama ben gene de bir-iki kişi daha görsün diye diretiyorum.bir de hiç tahlil ve tetkik yapılmamıs.onların peşindeyim.hastamız nazlı ama bakalım...

bu arada cahillik olur mu,estağfurulllah..brot alman ekmeği canım. alengirli bişi değil.migrosta var.kendi fırınlarının üretimlerini almıştım ben cok tahıllı bir ekmek.hem de lezzetli tavsıye ederım.

adalar olayı ilginçmiş gerçekten..burda 40yıllık dostlar gibi sıkı fıkıyız..orda bırbrımızı farketmeden yanyana gecıp gidecektik..

Canım çok geçmiş olsun.Egzema sanırım biraz uğraştırıcı bir rahatsızlık.Aslında artık üniv. hastaneleri de randevu sistemiyle çalışıyor.Telefonla randevu alabilseniz,gününüzü ona göre planlayabilirsiniz ama tabi ki hafta sonu muayene şansı maalesef olamıyor buralarda..

Bu arada brotun ne olduğunu okuyunca inan kahkaha attım..(Gene bir tesadüf diye).

Çünkü görümcem Almanyadan geldi bir kaç gün önce,bana (daha doğrusu eşime) getirmiş bunlardan ve şu an evimde iki paket var bu ekmekten.Eh adını da öğrenmiş oldum..Benim pek damak tadıma uyan birşey değil açıkcası ama eşim üzerine nutella sürüp yiyor da yiyor.cokacimcoook

arkadslar benim en cok yüzden gidiyo ya kilo nedense bukadar düsmeme rağmen vücutta cok b.üyük değisiklik yok neden anlamadım

2 3 kilo daha versem yüzüm hiç kalmayacak vücut belki yine aynı kalcak sizde bu sorn varmı

Nisa bunun için yapabileceğin maalesef bir şey yok.(Estetikle suratını dolgu yaptırırsan o ayrı)..Senin yapın böyle.
Ben de vesikalık resimlerimde 80 kilo gibi duruyorum,sonradan beni görenler aaa sen zayıfmışsın diyorlar..Ben de istiyorum ki biraz yanaklarımdan gitsin ama olmuyor...:1no2:

Nisa bunun için yapabileceğin maalesef bir şey yok.(Estetikle suratını dolgu yaptırırsan o ayrı)..Senin yapın böyle.
Ben de vesikalık resimlerimde 80 kilo gibi duruyorum,sonradan beni görenler aaa sen zayıfmışsın diyorlar..Ben de istiyorum ki biraz yanaklarımdan gitsin ama olmuyor...:1no2:

yokya yanaklardan gitmesin yoksa daha cirkin oluyo bence öylesi daha ii keske benimde azda olsa kalsa

Sen de az vermemişsin hani..Benim ilk hedefim 56 idi,ona ulaştım,şimdi yeni hedefime yani 54'e ulaşmaya çalışıyorum...

kıazlar nasıl basadınız bu kadar vermeyı ya tebrık edıyorum supersınız ıstıyosunuz oluyo sankı :)boyle sıze ıyı gelen yapınca oldu deıklerınızı yazarmısınız

kızlarr ii gecelerrkaydirigubbakcemile5 eve ancak gelebildim güsel bi hafta sonuydu kaçamaklarım bol oldu ama napıyım içim yandı yedikten sonra ama iş işten çoktan geçmiş odlu malesef:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: bn malesef yapamadm detox u çnkü şehir dışındaydık ben rahat yaparım orda die düşündüm ama misafirperver oldğumz için benim detox yattı kızlar...yarın sabh başlıorum yerimseniben 2 gün uygulayacağım 63 aşşağısı görmek istiorum artıkk ya 63 aşşağısına inmiorum kaç haftadır,regl içinde yarın sabh erkenden doktora gidicm inş. onuda halledebilirsem şişkinlklerden kurtulacağım..regl im çok düznsiz geç gelior-10 günden fazla sürüoür-bi gelior bi gelmiorr yaşımdan da kaynaklanıormş o yüzden doktra gidiorum yarında kontrole gidicm ;) tatilide bi kaç gün ertelemk zorunda kaldık bu yüzden ama ii oldu detox u da yapmş olucam tatilden önce delikafaduldendelikafadulden hepinizi öptümm :1hug::1hug::1hug:

geçmişe bkıyım birazda =))

yeni geln arkdşlar hepinz hoşgeldnizzz =))

luna çok güsel kilo vermişsin ya maaşallah detox işe yaramış 1 gün yapmanaa rağmen bakalım bende nasıl sonuç verick CADIARZU en kısa zmanda sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşman dileğiyle pek uzun sürceğini sanmıorum zaten sende bu düzen-bu azim varken yerimseniben 1kilock ne ki senn için =))

Hoşgeldin lindsey...Karpuz diyetini tam olarak nasıl yapıyorsun.Hiç yemek yemiyor musun?:uhm:

Hayir canim sadece karpuz degil bir listem var ordakilere gore. Ama genede karpuz agirlikli

Listeyi de paylasiyim sizlerle;

1.GÜN
Sabah
Aç karnına 2 bardak su
1 dilim karpuz
30 gr. ( bir kibrit kutusu büyüklüğünde )
1 dilim light ekmek

Öğle
1 dilim karpuz
30 gr. peynir
1 dilim light ekmek

Ara öğün
1 dilim karpuz

Akşam
200 gr. ızgara tavuk göğsü

Salata
1 dilim light ekmek

Gece
1 dilim karpuz
1 dilim light ekmek

2.GÜN
Sabah
Aç karnına 2 bardak su
1 dilim karpuz
1 fincan çay
1 adet yumurta
1 dilim light ekmek

Öğle
1 dilim karpuz
200 gr. patlıcan salatası
200 gr. light yoğurt
1 dilim light ekmek

Ara öğün
1 dilim karpuz

Akşam
200 gr. ızgara biftek ya da yağsız teflonda sote yapılmış 200 gr. kuşbaşı et
Salata
1 dilim light ekmek

Gece
1 dilim karpuz
30 gr. peynir

3.GÜN
Sabah
Aç karnına 2 bardak su
1 fincan çay
1 dilim light ekmek

Öğle
200 gr. balık
Salata
1 dilim light ekmek

Ara Öğün
1 dilim karpuz

Akşam
200 gr. light yoğurt
Haşlanmış kabak
Salata

Gece
1 dilim karpuz
30 gr. peynir

4. GÜN
Sabah
Aç karnına 2 bardak su
1 dilim karpuz
1 dilim light ekmek

Öğle
Yağsız mantar sote
Salata
1 dilim light ekmek

Ara öğün
1 dilim karpuz
200 gr. light yoğurt

Akşam
200 gr. yağsız kıymayla yapılmış köfte
Salata

Gece
1 dilim karpuz
30 gr. peynir

5.GÜN
Sabah
Aç karnına 2 bardak su
1 dilim karpuz
30 gr. peynir

Öğle
Fırında kabak mücver
1 dilim light ekmek
Salata

Ara Öğün
1 dilim karpuz

Akşam
200 gr. kuşbaşı et ve karışık sebzelerle hazırlanmış fırında güvenç
Salata

Gece
1 dilim light ekmek
1 dilim karpuz

6.GÜN
Sabah
Aç karnına 2 bardak su
1 dilim karpuz
2 yumurta akı, bir yumurta sarısı ve 30 gr. peynirle yapılmış omlet
1 dilim light ekmek
Salatalık
Domates

Öğle
200 gr. light yoğurt
Haşlanmış sebze

Ara Öğün
1 dilim karpuz
1 dilim light ekmek
30 gr. peynir

Akşam
200 gr. light yoğurt
Haşlanmış sebze
Salata

Gece
1 dilim karpuz
30 gr. peynir
1 dilim light ekmek

7.GÜN
Sabah
Aç karnına 2 bardak su
1 dilim karpuz
1 dilim light ekmek

Öğle
200 gr. light yoğurt
Haşlanmış sebze
1 dilim sebze
1 dilim karpuz

Ara Öğün
1 dilim karpuz
1 dilim light ekmek

Akşam
200 gr. balık buğlama
Salata
1 dilim light ekmek

Gece
1 dilim karpuz

Bunlarin disinda arada bir kucuk kacamaklar yapmiyor degilim :utangac:
Ama cok abartmamaya calisiyorum, kucuk bir parca biskuvi yada bir bardak yagsiz sut gibi..

Onemli bir diger nokta da sabah ac karnina icilen 2 bardak su. Gercekten cok faydasini gordum (:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X