60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fibuşum komşu oyaladı kapıda bi sorun varmış apartmanda seninle konuşmak çok iyi oldu çok saol
önemli değil canım
hem sen kusura bakma benım cıkmam gerektı daha sonra ugrayamadım.anca geldım eve..
kızartmalar pek iyi değil ama diger türlü herseysüper...

çok mersi..
her zaman beklıyoruz tavsıyelerını

iyi geceler kızlar

iyi geceler
detoksun sonucunu beklıyoruz 4 gözle

gelelım yedıklerımıze içtiklerimize

azıcık abarttım sankı bugun

sabah 2 kasık lor,1 dl tam bugday,dom-salat.

ara 1 kase kiraz

ögle yogurtlu,kuru kayısılı,cevızlı müsli -1 kase kadar

ara 1 light etimek,yarım kk peynır

aksam 1 adet diyet minik karnıyarık, 1 koca tabak kıymalı semizotu yemeği ve 1 kücük kase yagsız yogurt

üstüne tatlı niyetıen kurukayısılı activia

gece 1 tabak karpuz

ve limonlu maden suyu

öff cok sankı..

ooo bugn süpersin flyycığımm tebrk ederm =) detox uda uygula bakalım sonucunu beklioruss yerimseniben

kızlarr karnım acıktıı bnmde çay içip duruorum arada karpuz yedim dayanamadm....

Tişkür ederim tatlım.. bakalım.. Yarın bildiricem ilk sonuçları..

Saol canım.. Gayet faydalı..a.s.

Yok tatlım.. Gayet güzel.. sebze meyve ağırlıklı hiç olmazsa misss...opuyorumnanaktan

Günaydın kıslarr..

eski motivasyonumu yakaladım çok mutluyum..

Sabah kalktım 1 buçuk mil kadar yürüdüm..
Detoks malzemelerimi hazırladım.. İşe getirdim.. Çok dalga geçtiler benle ama olsun..kaydirigubbakcemile3

Sabah kahvaltı olarak tam dendiği gibi olmadı.. 2 dilim ekmekle çift kaşarlı tost yedim..1 ufak bardak çay içtim..
Şimdi yeşil çay içiyorum.. saat 10 gibi ilk kasemi içicem bakalım..

Hadi bakalım herkeşe mutlu günlerrrrr....zemuszemus zemuszemus zemuszemus

saol cicişim hepinizin desteğini çok yakından hissediyorum çok saolun opuyorumnanaktan

önemli değil canım
hem sen kusura bakma benım cıkmam gerektı daha sonra ugrayamadım.anca geldım eve..

iyi geceler
detoksun sonucunu beklıyoruz 4 gözle

çok yardımcı oldun cicişim çok saol opuyorumnanaktan

bende eğer uygulayabilirsem farklı bi detoks uygulayacağım ciciş , 1 gün bile dayansam kardır benim için

Mervişim nasıl oldun?? Nedir durumlar??

İlk kasemi içiyorum su anda.. Tadı fena diil cacık gibi.. Biraz tuz kattım ayranı yaparken ben tnsiyonum düşmesin diye.. Onun dışında bi değişiklik yok.. Bakalım sonuç ne olucak merak ediyorum valla..

bır ara anlat canım aksam neler oldu neler bıttı...
bu arada ne detoksuymus bu..anlat bakiim..

afiyet olsun canım.ben de ancak pzartesi baslayabılcem. kac kılo gıttı dıye rapor ıstıyırum haberın olsun opuyorumnanaktan

Gunaydinnnnnn tunaydinnnnnnn
Fiume canim limonlu soda sekerli biliyosun dimi?
Flyyyy detoks raporunu bende bekliyorum tatlim
Ben de tik yok yaaaaa hic motive olamiyorum cok canim sikiliyor
Istanbula donunce gizli sekerime baktirayim diyorum bugun biberiyeli elma sirkesine basladim yarim cay bardagi sirke yakti gecti sulandirdim AMA .. Sabah aksam icicem
Sabah peynir domates bir dilimde kepek ekmegi Yedim sonrada neskafe hic seker kullanmiyorum tabiii ama yok iste hic oynamiyo ibre

bılıyorum canım ama dısarıda idim. ne içeceğimi şaşırıyorum artık.diyet içecekler de kılo aldırıyor.aksam bellı bır saatten sonra cay kahve tuketemıyorum.sinir sistemımı mahvedıyor.
üzerinde kalorisi yazmıyordu ama tadına dayanarak söyluyorum.cok kalorili değildir diye tahmın edıyorum..o kadar tatlı bişi değil. zaten fruktoz şurubu ihtiva edıyor(üzerinde öyle yazıyor)meyve sekerı olan fruktoz en masumu diye içtim. ama bılmıyorum tabı nedır kalorısı..sıkıyor artık şu ince hesap..benım tartı da oynamıyor ayrıca dun paketleyıp rafa kaldırdım kendılerını.pazartesiye kadar tartılmıycam. ama pazartesi de 60ın altını göstermezse kafasını kırıcam!! kötükedihüso daha benım tersımı görmedı o Çok üzgünüm çoook

bu arada yabancı dil eğitimi bölümden ufaklıkla ilgili birseyler sormuşsun.ben birseyler karaladım oraya..haberın olsun.

Merhaba kızlar;

Ben bu topiğin eski üyelerindenim.Hatta 50-59 a terfi bile ettim:)
Yine fena sayılmam aslında 60 kg civarıyım şuan.Ama ara vereli ki neredeyse 3 ay olmuş.biraz tembelleştim sanırım.
Yani tekrar desteğinize ihtiyacım var.10 günde 2-4 kg kadar vermek istiyorum.

10 gunde 2-4kg.. cok iddalısın ama yenı aldıysan kolay verırsın bence..
hosgeldın tekrardan.. a.s.
Bu aradada Topraksu,Sabun,Moonserese ve hacer hala buralardalar mı?

hacer arada ugruyor..
sabun basrolde hala ama 1-2gundur görmedım
diğerlerini tanımıyorum ben yaklasık 3aydır bu topikteyım.

kızlarrr anck girebildm bugn hemn neler yedm ve yiyeceğim yazıyım bakın bakalım nasıl çnükü ben hep böle besleniorum ve bu haftaa kilo vermek yerine alıorum noluor anlamadm gitti :S:S

kalkar kalkmaz 1 bardk ılık su
sabh:2 dilim kepkeli ekmek arasına domates-k.k kadr peynir-2 çatal kızrtma (10.00)
ara:1 galeta,1 salkım üzüm (11.45)
ara:3 tane karpuz,1 kayısı (13.55)
ara:2 lokma tarçınlı kek (14.45)
öğle:1 tabak mercimek çorbası-1 kase yoğurt(15.30)
ara:1 salatalık (16.00)
ara:1 paket eti form patlamş mısır (17.00)
akşam:1 tabak sossuz makarna (18.00)

gece boyu da şekersiz çay-karpuz-2,3 kayısı ve 1 şeftali

bende bu pazartesi tatile giderken tartılıcam hala 63 altına inmsse napıcm blmiorum artık yaa..müthiş bi hayal kırıklığı ve morel bozukluğyla tatile gidicm yane :bbo::bbo::bbo:

cumartesi-pazart detox u yapıcm bire bir uyucam :jeyyar: kesn kararlıyım!

bugn akşam spor salonuna gidicm 2 saat kadr çalışırım-yarın da sbah gdicm yarın plates yada latin dansı dersi war onada katılırım 2,5 saat olur sporum cumartesi pazarda yürüyüş yaparım şehir dışında olucağım zaten..

bu kadr şei yaptıktan sonraa hala aynı gösterirsee ..... otrup düşüncm bklım nerde hata var die !!!kafamçokkarıştı

yok yok vericiiim günlük rapor canımm...zemuszemus

nasıl yani sirke içtin sulandırarak.. 1 bardak suyun içine 1 kaşık sirke koymuyomusun???

Hoşgeldin yenidennnn...a.s.

Zabınım olmamıııı... Amam izinde su andaa... Hacer de aralarda takılıyoo...

Canımcım benim metabolizmama göre çok yiyorsun ama ben hep böle yiyorum ve böle kilo verdim diyorsun. en güzeli ve en sağlıklısı.. Duraklama dönemine girdin heralde.. 2 günlük detoks heralde yine hareketlendirir canımcım..

Hoşbulduk Fiume ve Flyy.
Daha önce 45-50 gün gibi bir sürede 10 kg vermiştim.ama 3 aydır biraz saldım.galiba kendimi.Sigarayı da azaltmaya çalışmamdan olsa gerek son 1 haftadır müthiş iştahlıyım.Ama tatile gitmeden önce 59 kg.altına düşmem ve herşeyden önemlisi tekrar motive olmam gerekiyor.:)

kızlar ben geldim görüsmeyeli
kimler zayıfladı bakalım
Ben zayıflamadım.. Böüüüü...senağlama

çizelgende 58 görünüosun tatlım..?!?

hmm bakalım detox dan sonra şu ara öğnleri düznliyim cnm bide nou deniyim bakalım :1rolleyes::1rolleyes:

spor yaptğım için her gün 2 saat kilo veriordum bu kadr yememe rağmen aslında yemkten daa çok ara öğün yiorum meyve ağırlıklıı yada bana öyle gelior..:uhm::uhm:

Wooooww diyorum ,

102 kg.dan bu kiloya düşmek gerçekten muhteşem.Az daha sana meyveleri biraz daha azaltmanı tavsiye edecektim.
Ama hemen geri alıyorum.Bu durumda senin bana yardımcı olman lazım:kaydirigubbakcemile3

Şmdi size sabahtan beri neler yediğimi yazayım
Sabah 6:30 1 dilim reçelli kepekli ekmek ve çay(şekersiz)
saat 14:30 Nutellalı sandvic ve kahve(şekersiz)

Gördüğünüz gibi inanılmaz bir tatlı krizi içindeyim.kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…