60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar sizlere bir sorum olacak.

BU sayfanin eklentilerine baktim. Ve bir arkadasimiz sanirim diyet listesini eklemis, sok diyet falanda var. Ne zaman eklendigini bilmiyorum, ancak bunu hic deneyen oldumu?
hem 2000kcal liste koymus hemde 1100kcal.

hmm bakalım detox dan sonra şu ara öğnleri düznliyim cnm bide nou deniyim bakalım :1rolleyes::1rolleyes:

spor yaptğım için her gün 2 saat kilo veriordum bu kadr yememe rağmen aslında yemkten daa çok ara öğün yiorum meyve ağırlıklıı yada bana öyle gelior..:uhm::uhm:

tatlım,
istersen su ıkı catal kızartma,bi lokma keklerı cıkrmaya calıs..sımdılık meyvelerı elleme bence.cok abartmıyorsan meyveyı elbet..aralarda yasına da uygun oldugunu düşünüyorum yagsız süt falan iç..

hmm bakalım detox dan sonra şu ara öğnleri düznliyim cnm bide nou deniyim bakalım :1rolleyes::1rolleyes:

spor yaptğım için her gün 2 saat kilo veriordum bu kadr yememe rağmen aslında yemkten daa çok ara öğün yiorum meyve ağırlıklıı yada bana öyle gelior..:uhm::uhm:

Sen çok sağlıklı veriyosun canım.. Arad olur öyle merak etme.. düzelir yine..

evet bir şekilde düzeltmeye çalıyorum ama henüz beceremedim.:sm_confused:

Düzelmişş..sositososito

kizlar sizlere bir sorum olacak.

BU sayfanin eklentilerine baktim. Ve bir arkadasimiz sanirim diyet listesini eklemis, sok diyet falanda var. Ne zaman eklendigini bilmiyorum, ancak bunu hic deneyen oldumu?
hem 2000kcal liste koymus hemde 1100kcal.

yok valla onları pek deneyn olmadı amma bilemiyorum canım..

benım de planlarım var kızlar;

erkek arkadasımla 15agustos cıkma yıldönumumuz(o zamana dek 58 olmak ıstıyorumof yaaa..kendıme şık bir elbıse alıcam o aksam ıcın ve güzel bır yemek planı yapıyor benımkı ,,sımdıden söyledı ;diyet mıyet yok o gün dıye-alkol-yemek-tatlı herseyıyle adam gıbı bir öğün yıyelım,bıktım diyetten diyor-sankı dıyetı beyfendı yapıyor)hedıye almadım daha bu arada .. hedıye için fikirlere açığım...

22 agustos ise dogum gunum(şimdiden söyledım,kutlamayı unutmayın diye zemuszemus) o gun için de mutlaka pasta sürprizi falan olur. o hafta dıyet mıyet yok yanı..15ıne kadar 58 olursam bir hafta mola vermeyı kılo sabıtlemeyı düşünüyorum.
of ya insallah olur.
flyın detoksuna güvenıyorum.pazartesi yapıcem bakalım.ama pazartesi tartıldıgımda 59larda olsam keske..
bir de fly bişi okudum.kılo verme zamanını bılenler zaten kılo verılecegı zaman yapmayın dıyorlar ama ben bılmıyorum kılo verecegı zamanı benım bunye dengesız..

benım de planlarım var kızlar;

erkek arkadasımla 15agustos cıkma yıldönumumuz(o zamana dek 58 olmak ıstıyorumof yaaa..kendıme şık bir elbıse alıcam o aksam ıcın ve güzel bır yemek planı yapıyor benımkı ,,sımdıden söyledı ;diyet mıyet yok o gün dıye-alkol-yemek-tatlı herseyıyle adam gıbı bir öğün yıyelım,bıktım diyetten diyor-sankı dıyetı beyfendı yapıyor)hedıye almadım daha bu arada .. hedıye için fikirlere açığım...

22 agustos ise dogum gunum(şimdiden söyledım,kutlamayı unutmayın diye zemuszemus) o gun için de mutlaka pasta sürprizi falan olur. o hafta dıyet mıyet yok yanı..15ıne kadar 58 olursam bir hafta mola vermeyı kılo sabıtlemeyı düşünüyorum.
of ya insallah olur.
flyın detoksuna güvenıyorum.pazartesi yapıcem bakalım.ama pazartesi tartıldıgımda 59larda olsam keske..
bir de fly bişi okudum.kılo verme zamanını bılenler zaten kılo verılecegı zaman yapmayın dıyorlar ama ben bılmıyorum kılo verecegı zamanı benım bunye dengesız..

kilo verme zamanı da mı varmış yawww??:uhm:

kilo verme zamanı da mı varmış yawww??:uhm:

sanırım insanlar bir haftalık dıyet periyodunun ardında 1kg ve ya 3kg her neyse kaybedıyorlar.ve bu detoksun 6.ve 7.gununde yaparlarsa zaten kılo vereceklerı zaman oldugu ıcın inanmıyorlar verdıklerıne..ben böyle anladım.ama benım öyle bır zamanım yok. 1hafta dıyet yaptım dıye kılo vermıyorum kı ben.. ayda 1kg versem mutlu oluyorum zaten.. kafamçokkarıştı

sanırım insanlar bir haftalık dıyet periyodunun ardında 1kg ve ya 3kg her neyse kaybedıyorlar.ve bu detoksun 6.ve 7.gununde yaparlarsa zaten kılo vereceklerı zaman oldugu ıcın inanmıyorlar verdıklerıne..ben böyle anladım.ama benım öyle bır zamanım yok. 1hafta dıyet yaptım dıye kılo vermıyorum kı ben.. ayda 1kg versem mutlu oluyorum zaten.. kafamçokkarıştı

Valla bende ayda 1 kilo verirsem mutlu oluyorumm...kafamçokkarıştı
hiç duymamıştım öle bişii.. İlginçççç... Ama bizim senle durumumuz farklı zaten..

Size kendi taktiğimi yazayım kızlar haftada 1 yada 2 kilo veriyordum ben.
Sabah 6:30-7:30 arası 1 kase gevrek
(moonserose sağolsun kahvaltı alışkanlığımı ona borçluyum)

Öğlen sebze yemeği,yada küçük bir sandviç

Akşam ise 1 kase sütlü yada yoğrtlu çorba ve ya 3 kaşık kadar tahıl grubu ve yoğurt.
Ya da ızgara tavuk göğsü ve salata.:

Bu arada hiç şeker tüketmiyorum.Günde 1 dilimi geçmeyecek kadar da çavdar ekmeği yiyorum.
Tatlı yok ara öğün zaten yok.Çünkü çalışıyorum ve burada ki imkanlarım kısıtlı.
Bol su ve soda çok tatlı istersem eğer 1 kutu diet cola.:lepi:

Offf ama en önemlisi motivasyonnnnn

:) 57,5 kilo oldum :) 2 gündür tartı 57,5 ta :) harekette yapmıyorum yapsam neyse :) ama duzenlı beslenerek tatlıları mumkun oldugunca keserek hamurlarıda keserek veriliyor :) tabı cay eskıden 4 sekerdı sımdı tek seker bunye dayanmıyo mecbur gıdıyor kılolar :) gercı 1 ayda anca 2,5 kilo verdim ama olsun oda bisey hemde yıyorum :) tabı ılk ay 4 kılo verdım o ayrı konu :) ılk ay ya daha cok verıyor ınsan :) bakalım bı dahakı ayda 2,5 versem :) 55 olcam demektır :) aslında yuruyuse baslasam daha cok verırım kılo :) az ama sık yersen yaglı yemezsen mesela menude pılav varsa 2 kasık yersen zeytınyaglı yemek olursa 1 tabak yersen verırsın annem gecende hem sarma hem pılav hemde sulu kofte yapmıstı :P eskıden olsaydı hepsınden ayrı ayrı yerdım ama sımdı 2 sarma 1 kasık pılav ve bıraz sulu kofte yedım :) tabı yemekle bısey ıcmıyorum :) yemekle su ıcsen bıle mesela o verdırmıyor sındırım enzımını yok edıyor yemekle beraber su ıcmek bunlarada dıkkat edıyorum :) sızde dıkkat edersenız bunlara fıume ve flyy ıster ıstemez ayda 2-3 kılo verırsınız emın olun :) ama sız cıkolata tatlı kacamagı yapıyosanız o ayrı konu :P mesela gecende acayıp derecede tatlı yıyesım geldı hemde gece bende peynır karpuz yedım ama karpuzunda hepsını yemeyın 2-3 kesme ınce dılım yıyın oda kılo yapıyo ben tv da gormustum az ama oz yıceksın yanı karpuz dıyıpte gecmeyın benden soylemesı kızlar hem haftada 2-3 kılo vermek saglıksız ayda 3-4 kılo dıyor uzmanlar tabı ben anca 2,5 verdım oda spor yapmadıgımdan :P ama tabı su ıcmezsenız olmaz gunde 6 bardak su ıcıyorum ama oda yemekten en az yarım saat once ya da en az yarım saat sonra buna dıkkat edın ben kendıme kafama gore bunları atlamayacak sekılde o gun ıcın plan yapıyorum kafamdan yoksa verılmez kılo hergun kalkıs saatıne gore planla kendını o zaman sorun olmaz sındırım enzımını yok ettıgını nette okumustum zaten tv da uzmanda soylemıstı yemekten yarım saat sonra ya da yarım saat once dıye ama nedenını bılmıyordum sındırım enzımını yok etmesıymıs nedenı

Son düzenleme:
Size kendi taktiğimi yazayım kızlar haftada 1 yada 2 kilo veriyordum ben.
Sabah 6:30-7:30 arası 1 kase gevrek
(moonserose sağolsun kahvaltı alışkanlığımı ona borçluyum)

Öğlen sebze yemeği,yada küçük bir sandviç

Akşam ise 1 kase sütlü yada yoğrtlu çorba ve ya 3 kaşık kadar tahıl grubu ve yoğurt.
Ya da ızgara tavuk göğsü ve salata.:

Bu arada hiç şeker tüketmiyorum.Günde 1 dilimi geçmeyecek kadar da çavdar ekmeği yiyorum.
Tatlı yok ara öğün zaten yok.Çünkü çalışıyorum ve burada ki imkanlarım kısıtlı.
Bol su ve soda çok tatlı istersem eğer 1 kutu diet cola.:lepi:

Offf ama en önemlisi motivasyonnnnn
ben ara öğün yapmazsam kan şekerim düşüyor,psikolojim bozuluyor beceremıyorum. yedıklerımı yazıyorum zaten daha az pek olmuyor..aslında cok zorlansam da aşırı kalori kısıtlaması yaptım.denedım ama bu sefer hiç kılo veremedım.benım metabolizma komık. ayda 1 veya 2 kg ancak verıyor.2 kg versem aşırı şanslı sayıyorum kendımı. bu arada ben spor da yapıyorum buna ragmen böyle yani..

:) 57,5 kilo oldum :) 2 gündür tartı 57,5 ta :) harekette yapmıyorum yapsam neyse :) ama duzenlı beslenerek tatlıları mumkun oldugunca keserek hamurlarıda keserek veriliyor :) tabı cay eskıden 4 sekerdı sımdı tek seker bunye dayanmıyo mecbur gıdıyor kılolar :) gercı 1 ayda anca 2,5 kilo verdim ama olsun oda bisey hemde yıyorum :) tabı ılk ay 4 kılo verdım o ayrı konu :) ılk ay ya daha cok verıyor ınsan :) bakalım bı dahakı ayda 2,5 versem :) 55 olcam demektır :) aslında yuruyuse baslasam daha cok verırım kılo :) az ama sık yersen yaglı yemezsen mesela menude pılav varsa 2 kasık yersen zeytınyaglı yemek olursa 1 tabak yersen verırsın annem gecende hem sarma hem pılav hemde sulu kofte yapmıstı :P eskıden olsaydı hepsınden ayrı ayrı yerdım ama sımdı 2 sarma 1 kasık pılav ve bıraz sulu kofte yedım :) tabı yemekle bısey ıcmıyorum :) yemekle su ıcsen bıle mesela o verdırmıyor sındırım enzımını yok edıyor yemekle beraber su ıcmek bunlarada dıkkat edıyorum :) sızde dıkkat edersenız bunlara fıume ve flyy ıster ıstemez ayda 2-3 kılo verırsınız emın olun :) ama sız cıkolata tatlı kacamagı yapıyosanız o ayrı konu :P mesela gecende acayıp derecede tatlı yıyesım geldı hemde gece bende peynır karpuz yedım ama karpuzunda hepsını yemeyın 2-3 kesme ınce dılım yıyın oda kılo yapıyo ben tv da gormustum az ama oz yıceksın yanı karpuz dıyıpte gecmeyın benden soylemesı kızlar

hiç bir seyı cok yemıyoruz canım biz tasalanma sen hihoyyyt karpuzun da dikkatli tüketilmesi gerektiğini biliyoruz..

ama herkesın bünyesi bir olmaz.herkes kendıne iyi gelenı belırler ve ona göre yer içer. aksı takdır de tek bır dıyet listesı olurdu ve herkes ona uyardı..

bu arada kızlar bır ara boy-kılo-hedef kılo listesı yapardık. hadi motivasyon olsun.gene yapalım mı???? biri başlasın.

kullanıcı adı başlangıç kilosu mevcut kilo hedef kilo boy
life_city 72.5kg 67kg 62kg 172cm

kızlar ben leslie yapıcem şimdi herkes life_citynın yaptgı gıbı boyuyla posuyla eniyle arzı endam etsın.spordan sonra ben düzenli bir liste yapıcem..

ben ara öğün yapmazsam kan şekerim düşüyor,psikolojim bozuluyor beceremıyorum. yedıklerımı yazıyorum zaten daha az pek olmuyor..aslında cok zorlansam da aşırı kalori kısıtlaması yaptım.denedım ama bu sefer hiç kılo veremedım.benım metabolizma komık. ayda 1 veya 2 kg ancak verıyor.2 kg versem aşırı şanslı sayıyorum kendımı. bu arada ben spor da yapıyorum buna ragmen böyle yani..

hiç bir seyı cok yemıyoruz canım biz tasalanma sen hihoyyyt karpuzun da dikkatli tüketilmesi gerektiğini biliyoruz..

ama herkesın bünyesi bir olmaz.herkes kendıne iyi gelenı belırler ve ona göre yer içer. aksı takdır de tek bır dıyet listesı olurdu ve herkes ona uyardı..

Senin işin zormuş canım yaa.Okadar dikkat et sonra ayda 2 kg ver.Hemde sporla o zaman metobolizma yı hareketlendirmen lazım.
Mesela spordan önce kahve içmeyi dene.

benim çok yawaş vermemin nedeni makarnayı ve pilavı abartıyorum

tek yaptığım akşam 7 den snra bişey yemiyerek ve biraz yürüyüş yaparak verdim 72,5 tan 67 düştüm yane

Back
X