60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tegocuğum yarıyor gibi en azından bağırsakları yumuşatıyor,sinidirim rahatlıyor an azından ben öyle hissediyorum.ballı içemiyorum midem bulanıyor.yapabilirsen öyle den sanırım kan şekerini daha iyi dengeler.ama sade sirke suda tok tutuyor.su ılık olmalı

aksam yemegını cok erken yememiş misin?
bence 6-7 arası yemeye calıs.cok erken yemek de iyi değil diye bılıyorum.

cnım normalde spor salonuna akşamları gidiorum o yüzden 5 te yiorum hep bugnde çok acıktım 5 i 10 geçe gibi yedim cokacimcoook öğle yemeğimi dışarda yemiştimde..normalde de hep öle yiorum diyetteyken...
8 gibi yoğurt yiorum ardından bayaa meyve yiorum karpuz-kayısı-salatalık uyuyncaya kadr..

flyyciğim yarın yapıcaz mı detoksu ona göre malzemeleri hazırlayayım

Gülçe canımcım.. Bizim düdüklünün sapı kopmuştu.. annem sipariş etmiş ama hala gelmemiş.. Normal tencerede de nohutun çabuk pişmesi için 24 saat suda tutmak gerekiyomuş.. Dolayısıynan bugün suya koycam nohutu.. Yarın akşam pişirrim ancak perşembe başlarım anliican canım..

Bugün, birazdan menümü yazıcam, çok kaçırdım.. Yarın meyve sebze ağırlıklı besleniim diye düşünüyorum.. Perşembe de bu detoksa başlarım... Beni beklemek istersen beraber yaparız yine tatlım..

Gelgelelim bugünki felakete..

Sabah:3-4 parça tahıllı simit yanında pınar beyaz light
Ara: beyaz magnum
Öğlen: ızgara köfte, 2 kaşık kadar pilav, ayran
Ara:6-7 tane ufak eticin
Ara: 2-3 top dondurma yine

Kaçamaklarla dolu bir gün anliicanız.. Şu anda o kadar tokum ki anlatamam..
Akşam artık salatalık meyva falan yirim.. Şimdi gidip biraz spor yapayım bakiimm..

ooooo maşşallah.. benm pazar ve pazartesi günlerim gibi bi yemeye başlıyınca dewamı gelior aman haa..

cnm yarın dedğin gibi hafif beslenerk dengelersn dier günde detox yapıcksın heralde üzme kndini

ne güzel canım insan kendini rahat hissttiği kiloda olmalı bence

çok saol canım Allah başka dert vermesin derler ya saçma şeyleri kafaya takıyordum şimdi ağrıdan bişey düşünemiyorum.olsun bunada şükür.içimi rahatlattın canım çok kıymetlidir acıya asla dayanamam.diş ağrım yüzünden saatlerce ağladım.hala ağrıyor biraz hafifledi sadece

ohh cicişim bişeycik olmaz bende dün çok yemiştim bugün dengeledim birazda olsa

ooooo maşşallah.. benm pazar ve pazartesi günlerim gibi bi yemeye başlıyınca dewamı gelior aman haa..

öle valla şekerim..

cnm yarın dedğin gibi hafif beslenerk dengelersn dier günde detox yapıcksın heralde üzme kndini

evet saol tatlım..opuyorumnanaktan

evet canım.. Neyse akşam 3 mil yürüdüm.. Az önce de salatalık domates biber yedim.. 1 bardak ayran içtim.. Ohhhhh.....

selam kızlar,
yedıklerımı yazmaya geldım;

sabah lor peynırı,1 kk beyaz p.,doma-salat.,1 dl tam bugday

1 tabak pirincli pırasa yem.

3 dilim limonlu etiform
3dl cörekotlu etıform
1 fincan süt tozu ıle nescafe

3 adet diyet ve mınık karnıyarık
1 kase yogurtlu semizotu

1 kase kiraz

flyy cım yedn ama kurtarcn bak yinee dengeliorsun ne güsel =))

kızlarr bende acaip acıktımmm birass meyve yiyim

Evet bakalım.. Bugün daha dengeli beslenicem işallah bakalım..

Gayet güzel valla.. Süper..

Günaydın kısçelerim...

Bugün artık aklımı başıma topluyorum ve sıkı bir rejime başlıyorum.. Bugün yemeyi düşündüklerimi yaziim sonra akşam ne kadar tutabildim ona bakarım..

Sabah: kepekli tostumu yerim
Öğlen ton balıklı salata
Arada 1 k-bar
Akşam: çakma mücver, yani kabaklı yımırta yanında salatalık domates
Gece 1 activia

Bugün bunu uygulamaya çalışıcam.. Yarında zaten detoksa başlıyorum.. Hadi bakalım..

gayet güsel tebrkler...

Evet bakalım.. Bugün daha dengeli beslenicem işallah bakalım..

Yarında zaten detoksa başlıyorum.. Hadi bakalım..

kızlar bu detox kilo verdirior mu yada tartı üzerinde fark gösterior mu?

günaydın kızlar,
flycım bugün yaramazlık yok..kesinlikle lmaz:

kadinlar kulubunde de topic var bunla ilgili
100de 100 detoks diye geciyor. cok kişi sonuc yazmamıs ama yazanların cogu memnun..
ilgilenen kimdi unuttum sımdı.alıntı yapmamısım.

kızlar ben dun baskülü paketleyıp rafa kaldrdım. kafayı sıyırttıracaktı bana.. :umursamaz:
her dk tartılıyorum bu ne ya..
haftaya pztsi tartılıcam.

bu arada yosunu sürdüm paketlendım..azıcık oturayım.azıcık hareket edıcem vucut ısısını yükseltmek lazım..
bu arada nette bulduklarım yosunla ilgili;

Toz Yosun Nasıl Kullanılır...
ALGODERMIA TOZ YOSUNU NASIL KULLANABıLıRSıNıZ ?
●

2 Çorba kaşığı toz yosun ılık su ile karıştırılır. Toz yosun özel işlenmiştir ve su katıldıkça kabarır, çoğalır. Karıştırırken fırça kullanın ve mayonez kıvamına gelene kadar su ilave edin.

●
Bu karışım tüm vücuda sürülür ve naylon çarşaf ile kişi paketlenir. 45 dakika böylece bekletilir. Kış aylarında ısıtıcı battaniye ile sarılmalıdır. Kişinin üşümemesi gerekir. Hatta ısıyı artırmakta fayda vardır; gözenekler açılıp yosunun cildin alt katmanlarına inebilmesi için.
●
45 dakikanın sonunda, sabun kullanmadan ve ovalanmadan sadece yosun fazlalığını almak için duş yapılır veya süngerlerle hafifçe temizlenir
● Eğer hidromasaj küveti veya jakuzi varsa 15 dakika küvette banyo yapılır.

●
Bu aşamada masaj gerekir: el masajı, aletle masaj yada her ikisi de. Masaj ALGODERMIA’nın “Masaj Oıl” yazan ürün ile ve problemli bölgelere “Mass-Algae” ile yapılır.

●
Masaj Oıl’ın ödem atıcı özelliği vardır. Vücutta biriken suların dolaşıma katılıp idrar yolu ile atılmasına yardımcı olur.

● Mass-Algae’nin selülit eritici özelliği vardır.

Bu işlem haftada 2 defa yapılmalıdır. Her iki seansın arasında 72 saat
olmalıdır. Daha iyi sonuçlar alabilmek için kişiye seans öncesi ve sonrası ikişer bardak su içirilmelidir.

ALGODERMIA Toz Yosunu ve BODY WRAP SıSTEMı

Algodermıa toz yosununu bandajlarla da kullanmak mümkündür:
● Toz yosun yukarıda anlatıldığı gibi hazırlanır, kıvam biraz daha sulu olmalıdır.

● Özel elastiki bandajlar bu hazırlanan karışıma batırılır ve iyice emdirilir. Bu yosunlu bandajlar kişiye ayak bileklerinden başlayarak kasığa kadar sarılır (orta sıklıkta olmalıdır).
●, Pop ve karın için aynı şekilde bandajlar sarılır. ıstenirse bandajlarla tüm vücut sarılır. Bir kişi için tüm vücut sarılacaksa 6 adet bandaj gerekir.
● Yine naylon çarşafa kişi paketlenir ve sıcak ortamda 45 dakika bekletilir.
● Süre sonunda masaj yapılmalıdır.
Bu iki sistem ile beşinci seanstan itibaren sonuç almaya başlanır.: ortalama bir
beden ve bazı bölgelerden 3 cm bazılarından 8 cm gibi incelmeler söz konusudur. Eğer tedavi esnasında kişi dengeli beslenme uygularsa kilo kaybı da söz konusudur: 7 seansta 3-5 kilo verilir. ıstatistiklere göre 15 seansta vücut genelinde 30-50 cm incelme alınmıştır.
ALGODERMIA’ nın özel LAMINARIA yosun hapları ile bu tedaviyi desteklemek mümkündür.

Selam yazimdaki hatalardan dolqyi ozur telden yaziyorum yazliktayim cekti tel cok sevindim diyet iyi gidiyor as sonra twisse binicem strecimi bagladim eu detoksu bende dusunuyorum var mi yapacak olan

Selam yazimdaki hatalardan dolqyi ozur telden yaziyorum yazliktayim cekti tel cok sevindim diyet iyi gidiyor as sonra twisse binicem strecimi bagladim eu detoksu bende dusunuyorum var mi yapacak olan

selam,
ben pazartesi baslıyorum su detoksa..
fly bu hafta yapacak..

20 ay süren, uzun süreceğini sandığım
yolculuğun sonuna geldim
yavaş yavaş eşyalarımı topluyorum
ne kadar yavaş olursam o kadar uzun sürercek sanki bu evlilik
halbuki herşey biteli çok olmuş zaten
uzatmalarda da kazanamadık bu maçı
severek ayrılmak,
gözlerin ıslanmadan ağlamak bu olsa gerek
her tarafı sen kokan bu evden gitmek
ne hayaller kurmuştum
bir ömrü adamıştım yolunda
hepsi suya düştü ama ıslanmadı
gidiyorum bu evden ama hala umudum var
pişman olmak için hala zamanın var sevgilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…