60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merve ,
ne oldu?

Şimdiye kadar bi problem yok tatlım.. Akşamda böle giderse tam süper olucak..zemuszemus

Mervişşşş????? Nasıl yanii?

iyi yaptın canım içini dökerek de ..
bir sorun var sanki..
yardım edebılecegımız bir durum var mı?

kızlar bugn neler yedklerimi yazıyım :

kalkar kalkmaz 1 bardak ılık su
sabh:1 tabak mercimek çorbası-1 omates-1 salatalık-1 bardk şekersiz çay
ara:1 elma-yarım salatalık
öğle:1 paket çubuk-3,4 çatal patates kızartması-kabak kızartması
ara:1 tabak karpuz(1 dilim)
akşam:3,4 çatal yoğurtlu mantı,2 közlnemş patlıcan,1 közlenmş biber,1 haşlanmş patatesten,1 domates ve bolca yoğurttan oluşan yağsız tuzsuzz salatadan koccamannn 1 tabak(2 de denilebilr aslında bayaa doldurdm tabağı )
gece:3 kayısı-1 salatalık yerim..
nasıl sizce kızlar?? pişmanım yaa salata çok kaçırdım :'(

Bas bagli canim inan cok uzuldum boyle billedik here konusmak istemiyorum yapilabilecek her seyi yaptigina inaniyorsan ne ala donup baktiginda keske soyle yapsaydim deme canon hakkinda hayirlisi olsun tatliskom

Kizlar bakin yediklerime nasil
Sabah duzgun bit kahvalti Ara neskafe
Oglen 5 kofte kizartma domates yogurt iki etimek
Ikindi iki form biskui kremalilardan leblebi aksam balik kizartma napiym mezgitin izgarasi olmuyo az zeytinyagli fasulye az kepek ekmegi cok Mudur

Son düzenleme:
evli barklı evet hayırlısı olsun.ama üzüldüm.çünkü sevgi kazanmak da kaybetmek de kolay değil emek isteyen iş sevgi.ama herşeyden önce 2 kere düşün bir kere adım at.ama küçük ayrılıklar sevginin gücünü ölçermiş.umarım en güzeli olur her ne olursa.

kızzlaar nasılsınız.flyciğim başladın mı sen de detoksa nasıl gidiyor.ben de başladım çok küçük kaçamaklar hariç.bir fındık birkaç parçacık salatalık domates hariç.ama korktuğum kadar kötü de değil.sadece yarını düşünüyorum.nöbetçiyim nasıl geçecek 24 saat bilmiyorum.ama sanki 700-800 gr akşam üstü gitmiş gibiydi bakalım sonuç ne olcak.senin nasıldı.

evli barklı hayrlısı olsn diecek bişyi bulamıorum..

saol tatlım

Bas bagli canim inan cok uzuldum boyle billedik here konusmak istemiyorum yapilabilecek her seyi yaptigina inaniyorsan ne ala donup baktiginda keske soyle yapsaydim deme canon hakkinda hayirlisi olsun tatliskom

herşeyi yaptım sanırım emin olamıyorum ama bi iki gün bu konuda düşüneceğim.hayırlısı neyse o olsun tatlım

bence çok iyi

bu ayrılıklar bence artık yaralıyorumarım dediğin gibi olur tatlım

Canım ben bugün başlayamadım nohut yüzünden. Ama yarın yapacağım.. Hepsini haşladım.. Nohutların kabuklarını soydum.. Koydum buzdolabına.. Yarın sabah hazırlayıp yicem..zemuszemus
Bakalım ne olucak..

Bugün ama bi program hazırlamıştım kendime ona uydum.. Menüm

Sabah: kepekli ekmekten tost, domates salatalık
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: tonbalıklı salata, ice tea şeftali light
Ara: 1 k-bar
Akşam: 1 kabak, 1 buçuk yumurtadan hazırlanmış kabaklı omlet

3 mil yürüyüş..

Gece: 1 çilakli activia..

Yarın da detoksumu yaptımmı.. Yine yeniden 58 kiloma düşerim heralde.. Umarım..:Saruboceq:

Mervişim.. hakkında hayırlısı olsun.. Dikkat et kendine olur mu??
Bi ihtiyacın olursa da haberimiz olsun tatlım.. :teselli:

Herkese iyi geceler.... Yarın görüşürükk..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ooo bugn süpersin flyycığımm tebrk ederm =) detox uda uygula bakalım sonucunu beklioruss yerimseniben

kızlarr karnım acıktıı bnmde çay içip duruorum arada karpuz yedim dayanamadm....

slm arkadaslar ben kk ne yeni uye oldum hemen bu baslik ilgimi cekti... ben burda abd de bi zayiflama programi uyguladim dr gozetiminde 8 kilo verdim.. hemen paylasayim neler yaptigimi: sabah uyaninca mutlaka bi bardak su icin,kahvaltida ince bir dilim kepek ekmegi yiyin sinirsiz domates salatalik,zeytin yiyorsaniz 6 taneyi asmayin eger zeytin yemiyorsaniz bir haslanmis yumurta yiyin ama zeytin ve yumurtayi ayni zamanda yemeyin cunku asiri protein almaniz kilo almaniza yol acar:/ kahvaltidan sonra ogle yemeginden once ara ogun olarak herhangi bi meyveden yiyin ben ornegin bi orta boy elma yedim.. ogle yemeginde izgara tavuk sandwich yiyin kepek egmegine yapin ama sandwichiozerine yine birz meyveve icecek olarak da su kullanin.. ama yok yemekte illaki baska bisi icmek istiyorsaniz ben 0 kalorili sekersiz asitli iceceklerden tukettim sizde deneyebilirsiniz..ogle yemeginden sonra ara ogun olarakyine ister meyve yiyin isterseniz bi domates dilimleyp yiyin.. aksam yemegine gelince ben 500 kaloriyi asmadim aksam yemeklerinde en sevdigim menumu soyleyim ince dilim biftegi izgara yapin az zeytinyagi defne yapragi ve cok az tuzla terbiye edin izgaradayken uzerine sarmsak dilimleyin,yanina garnitur olarak tatli patates puresi bir yemek kasigi dolusu bezelye ... bu benim bir gunluk diyetim... bunun disinda gunde 1 mil yuruyus, 50 mekik, 50 yere comelip kalkma hareketi yaptim ama bu comelme hareketini dizi problemlemli arkadaslar hatta yapmak isteyen herkes ozellikle vucut agirligini dize diil topuga ve ayaga vererek yapsinlar .bunu yaparken sirtinizi dik tutun, kollarinizi omuz hizasinda onunuze uzatarak yapin..simdilik benden bu kadar ... umarim faydalli olur size yazdiklarim.. daha farkli diyet tarifleriytle daha sonra yine yazicam... herkese simdiden kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…