- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 73
- 33
Tebrik ederim cnm insan eksi görünce daha çok motive oluyor umarım bu hafta 67 olursunGünaydın tatlım. 68.3 olmuşum1 haftadır hep 68.7dim, sonunda.
Kesinlikle. O zaman napcaz, kaçamakları en azindan 7 gün erteleyeceğiz
Çok teşekkürler canım. Dilerim.Tebrik ederim cnm insan eksi görünce daha çok motive oluyor umarım bu hafta 67 olursun
Canım bende tatlı isteği yok ama açlık bastırdı mi tutamıyorum kendimi bir de aksi gibi aksam tutuyor..Selam kızlar
Kahvaltı:
2 parça kavurma
2 yemek kalığı melemen
Minnak peynir
4 zeytin
2 dilim tam buğday ekmek
Öğlen:
Bir küçük kase profiterol
Bir bardak zencefilli kefir
2 adet ceviz
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
4 yemek kaşığı et sote
1 dilim ekmek
Bu aralar çok kaçırıyorum yarın dengelemeye çalışıcam tatlı isteğim oluyor dayanamıyorum
Çok olmuyor ama belli dönemlerde oluyor malesef ama telafi edicem yarın yapabildiğim kadar ip atlıycam çok iyi geliyor bacaklaraCanım bende tatlı isteği yok ama açlık bastırdı mi tutamıyorum kendimi bir de aksi gibi aksam tutuyor..
Tatli krizi icin hurmaya biraz bal katip ye bence keser
Günaydın cnm bende biraz önce tartıldım 68,3 ile yola devam oyüzden hala bişey yemedim kahve içtim üstüne iki bardak su 12 de yapıcam kahvaltı bugün çok hafif tutucam menüleri perşembeye kadar 67.9 bile olsa 67’yi görmem gerekGünaydın tatli arkadaşlarım. Az once tartildim, 68.7 ye çıkmışım...
Bugün oburluk yok.
Sizde durum nedir?
Hadi inşallah canımGünaydın cnm bende biraz önce tartıldım 68,3 ile yola devam oyüzden hala bişey yemedim kahve içtim üstüne iki bardak su 12 de yapıcam kahvaltı bugün çok hafif tutucam menüleri perşembeye kadar 67.9 bile olsa 67’yi görmem gerek
İnşallh cnm bol bol su iç akşam da erken yemeye çalış ama mutlaka protein ye yoksa ertesi gün tatlı yeme ihtiyacı duyuyorsunHadi inşallah canımben de bugün 600 kaloriyi asla asmayacağım iyi hissedersem bir de spor. Gelsin 67 ikimize de
Yoğurt protein sayilir mi?İnşallh cnm bol bol su iç akşam da erken yemeye çalış ama mutlaka protein ye yoksa ertesi gün tatlı yeme ihtiyacı duyuyorsun
Sayılır tabi ama bence bir parça et yemen lazım 2 parça köfte falan yapabilirsinYoğurt protein sayilir mi?
Hem sağlıklı hem düşük kalorili canim cok iyi secim yapmışsınSelam kızlar
Akşam menüm:
5-6 adet fırında kanat (sadece baharat ekledim)
Hiç merak etme döner cnm ama baş ağrısı yapıyor işte erken yiyince yatana kadar sık dişini sakın bırakmaSaat 15.00ten beri hiçbirşey yemedim az once midem gürledi resmensuyu bol ictim artik sabaha eksi olarak döner inşallah
Evet kesinlikle. Canım teşekkürler desteğin için ❤Hiç merak etme döner cnm ama baş ağrısı yapıyor işte erken yiyince yatana kadar sık dişini sakın bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?