Çook tebrikler canımKızlar -900 gitti.Bugun tartı günümüzdü bizim grubun.Sizinle de paylaşmak istedimdarısı başınıza
Tebrik ederim cnm çok güzel ilerliyorsun bende perşembe tartılacağım kız kardeşimle aramızda yarışıyoruz 67’yi görürsem ödül günü yapıcamKızlar -900 gitti.Bugun tartı günümüzdü bizim grubun.Sizinle de paylaşmak istedimdarısı başınıza
Görürsün 67 yi inşallah.ödúl gününde kendini aşma sakın olur mu şekerimTebrik ederim cnm çok güzel ilerliyorsun bende perşembe tartılacağım kız kardeşimle aramızda yarışıyoruz 67’yi görürsem ödül günü yapıcam
Ödül gününde kahvaltıyı hafif tutup akşam sağlıklı bir hamburger yemek istiyorumGörürsün 67 yi inşallah.ödúl gününde kendini aşma sakın olur mu şekerim
Yani, süper. Ne deyimİyi akşamlar canım kadınlar
Sabah kahvaltı 9:30
Minnak peynir
Çok az sucuklu yumurta
5 adet siyah zeytin
Domates biber ve bolca yeşilllik
Öğle 15:00
Filtre kahve+3 adet ceviz
Akşam 17:30
Bir kase mercimek çorbası
Bir küçük kase yoğurtlu semizotu
Küçük bir tabak bulgur pilavı yanına et sote (hepsi toplam 5 yemek kaşığı)
45 dk yürüyüş yaptım bugün
Diyet pskolojisine girince bazen banada öyle oluyor,birgünden bişey olmaz cnm hiç bozma morelini.Yedin mutlu oldun oh sefan olsun ama bu kadar yarın kaldığın yerden devam et.Ben öyle durumlarda tatilde giyeceğim bikinileri düşünüp vazgeçiyorum yemektenHanımlar ben depresyon sınırındayım, bugün diyeti rezil ettim, motivasyon yerlerde. Bizimkiler yüzünden arkadaşlarımla da görüşemiyorum fikir soracağım, dertlesecegim kimse lakmadi napicam bilmiyorum.
Yarin markete gidip koca bir laket cips yaninda jelibon alasim var off
Ayy teşekkürler tatlım. Ben de hep 3 yildir dar elbise hayali kuruyorum aslinda. EvetDiyet pskolojisine girince bazen banada öyle oluyor,birgünden bişey olmaz cnm hiç bozma morelini.Yedin mutlu oldun oh sefan olsun ama bu kadar yarın kaldığın yerden devam et.Ben öyle durumlarda tatilde giyeceğim bikinileri düşünüp vazgeçiyorum yemekten
Bende kot pantolon hayali kuruyorum benim bütün kilolar bacaklarda ama azmettim bu sefer olacakAyy teşekkürler tatlım. Ben de hep 3 yildir dar elbise hayali kuruyorum aslinda. Evet
Merhaba canim. Bugunnnnn yoğurt detoxuna başladımKızlarrr nerelerdesiniz malum bugün pazar havada miss gibiydi yoksa diyeti bozdunuz muBen sadece kaçamak olarak bir dondurma yedim ama pişman değilim
Merhaba cnm tartıldın mı bugün ?Ben iki gündür aynı rakamı görüyorum tartıda kaçamak yapınca eksilmiyor malesefMerhaba canim. Bugunnnnn yoğurt detoxuna başladımyarin tartida inş görürüm eksiyi.
Benim kaçamak da var, 1 adet haşlanmış mısır
Günaydın tatlım. 68.3 olmuşumMerhaba cnm tartıldın mı bugün ?Ben iki gündür aynı rakamı görüyorum tartıda kaçamak yapınca eksilmiyor malesefdiyette süreklilik önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?