6 yıllık ilişkide ara vermek

ben gurursuzumdur sevgi konusunda, çok kayıp yaşadım çünkü. seviyorsan sen ara peşini bırakma... hayatta bir kere o insan karşına çıkıyor.

Ben de oldukça fevri bir insanımdır. Misal erkek arkadaşımla kavga ederken dilimin kemiği yoktur her şeyi sayar dökerim, üstüne karşımdakini yanlış anlamakta üstüme yoktur, her dediğinden bir anlam çıkarırım ve karşıdaki derdini anlatmaya çalıştıkça ben iyice abartırım vs vs. Benim dört senelik bir ilişkim var yakın zamanda benzer bir olay yaşadım. Bizimki direk ayrılıktı ara da değildi. 15 gün falan böyle sürdü, ben yemekten kesildim vs çok iyi anlıyorum. Sonrasında barıştık. Şimdi mutluyum açıkçası, o ayrılık mevzusu da iyi geldi diye düşünüyorum. Karşılıklı birbirimizin değerini anladık. O da ben de berbat durumdaydık. Bu değer anlama mevzusu da şu açıdan önemli, kaybetmemek için çok çok dikkatliyiz artık. Normalde üç günde bir kavga ederdik. Şu an nerdeyse yirmi gündür gül gibi geçinip gidiyoruz en ufak tartışmamız olmadı. Bence beraber olmak istiyorsanız konuşun onunla. Sanırım reddetmez en azından yüz yüze görüşmeyi. Bu tarz durumlarda gurur yapmak yanlış diye düşünüyorum. Bir de başkasının düşüncesine göre de hareket edemezsiniz, her deneyim tektir neticede. 100 kişide olumsuz sonuçlanmış bir şey sizde olumlu olabilir, çok mutlu olabilirsiniz. Lütfen üzmeyin kendinizi, bu zor günler geçip gittiği zaman insan kendine zarar verdiğiyle kalıyor.

Haa buluştuğunuzu şimdi okudum:) Bunun geçici mi kalıcı mı olacağı sana bağlı aslında. Seninle ilgili korkuları olması doğal. Eskisi gibi olmadığını gösterirsen zamanla her şey düzelir. Ufak bir sürpriz de yapabilirsiniz hatta, ne bileyim güzel bir akşam yemeği hazırlarsınız romantik falan

Bizim başbaşa kalma şansımız neredeyse hiç olmuyor, ah bir kalabilsek hemen barışırız dermişim :))) İkimiz de ailelerimizle yaşıyoruz çünkü...Şöyle kampanya sitelerinden falan bir hafta sonu etkinliği veya kaçamağı bulmak istiyorum, şöyle başbaşa olalım diye. Ama daha erken biliyorum Biraz daha zaman geçsin, bunu yapacağım...

Iliskiler konusunda hiicc uzman degilim hatta kendi iliskimi bile cikmazdan kurtaramadim ama nacizane bi yorumum olacak.. Tahmini yaslara vurursak en az 25 yasinda oldugunuzu düşünüyorum her ikiniz de cocuk sayilmayacak yastasiniz.. elbette ki tamamen olgun insanlar degiliz ama ben bu yasta bi insanin gercekten ayrilmak istese bunu dile getirmekten cekinecegini düşünmüyorum. . Suan belki o da en az senin kadar Üzgün ama ne mutlu ki hala bi çıkış yolu arayıp kafanizi toplamaniz icin ikinize de zama verme olgunlugunda.. ki cok güvendiği söylüyorsun bence hic hirpalama kendini hatta sansli oldugun icin sukret derim ben.. umarim cok cok mutlu olursunuz ve ilerde gulebileceginiz bir durum olarak karsiniza cikar suanki durum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben 25, sevgilim 26 yaşında canım. onun da bana söylediği aynen buydu; ben sen kafanda çoktan bitirmişsin, ara vermek de bunun provası dediğimde bunu ısrarla reddetti. Kafamda bitirsem, bir karar vermiş olsam bunu sana söylerdim. Seni asla kandırmaz, bekletmezdim dedi ki buna yüzde yüz inanıyorum. Bana hiçbir zaman yalan söylemedi. Her zaman dürüst bir insan olmuştur. Ama işte söylediği gibi severken, mükemmel geçen bir 6 seneden sonra nasıl bu kadar soğuk ve acımasız olabiliyor, ben üzüntüden kendimi karşısında kahrederken, ellerim titrerken, ağlarken nasıl etkilenmeden ağlayacak bir şey yok, konuşuyoruz vs diyebiliyor buna inanamamıştım. Ki ayağım taşa takılsa benden çok onun canı yanardı, beni buna alıştırmıştı. Ondan bana o adar koydu onun bu soğukluğy ve benim ısrarlarıma karşı ara vermekte diretmesi...Ama sonra ben dayanamadım, tekrar buluştuk ve artık görüşüyoruz canım, onları da önceki sayfalarda yazdım

Bu arada kızlar, az önce iş çıkışında aradı naptın ne ettin eve gittin mi diye Bugün işe giriş belgelerimi teslim etmeye gittim de işe, yani artık bir işim de var :) Umarım herşey daha iyi olur artık...

Bende mesaji yazdiktan sonra oturdum bastan okudummm zaten yazmasamiydim acaba dedim :) inan bana anlattiklarindan yola cikarsak bence seni gercekten seven bi adam var.. aciklamasi ortada zaten bu araya ondan cok senin ihtiyacin olduğu inancı. . Yl ne illet bisey biliyorum suan tam basimda uzerine bir de ayrılık acısı cekiyorum inan ikisi de birbirinden ağır. . Uzun yillar süren iliskilerde yasanan dönemsel sorunlar bunlar.. ve sevdiğin adamdan bu kadar güzel sozlerle bahsetmen en az onun kadar seni de yansıtıyor bu cok güzel. . Dokunmama opmeme mevzusuna gelince inan oyle kavgalar ederdik haklı oldugumu zannederdim ve adim beklerdim kii Allahım nasil dayaniyor derdim hepsinin gerçekten benim iyiligim icin olduğunu cook sonra anladım. Ve senin telefonlarina cvb vermesi ya da aradiginda buluşmayi reddetmeyisi.. hepsi birer isaret sadece sen karamsar yaklasmissin :) dilerim cok cook mutlu olursunuz..

güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım :) umarım dediğin gibi olur, olması için elimden geleni yapıcam...

oh canım çok sevindim yaa birbirinizi kaybetmeyin nolur
güzel şeyler düşünmüşün bi ufak kaçamak iyi gelir biraz başbaşa kalıp birbirinize saatlerce sarılıp uzanın fln
iyi gelecektir
sohbet edin güzel günlerinizi yad edin
hayaller kurun sımsıkı sarılın birbirinize

Eller ayırsa bile
Yollar ayırsa bile
Yıllar ayırsa bile
SİZ AYRILAMAZSINIZ :116:

Bence erken diye düşünmeye gerek yok. Sonuçta eski halinize dönmeniz için her şeyden uzak, baş başa huzurlu bir iki gün bu iyileşme sürecini hızlandıracaktır. Tecrübe konuşuyor:) Hatta şu malum sitelerden bi fırsat bulabilirsiniz, kapadokyada çok çok güzel bir yer var mesela. Ben gitmedim ama resimlerine tav oldum:) Veya Büyükada falan çoook güzel olurdu. Ben de 23 yaşındayım ailemle yaşıyorum haliyle biz de başbaşa kalamıyoruz. Dışarda buluşuluyor tamam ama sessiz sakin sadece ikiniz varken sohbet etmek, sarılmak gibi olmuyor ki. İnsan rahat rahat konuşamıyor bile biri duyacak vs vs... Kalabalık rahatsız edici

Valla bana kalsa şimdi kolundan tutup götüreceğim de Dediğim gibi işe girdiğinden beri herşeyden çabuk yorulur bunalır oldu. Eğer ben bıraksam hafta sonunu koltuk tepesinde play station oynayarak geçirmekten son derece mutlu O zaman bile süpriz yapsam nasıl tepki vereceğini bilemezken, şimdi bu durumdayken öyle br şey yapsam nasıl olur bilmiyorum...Sonuçta bu adam daha geçen hafta ara vermek istediğini söyledi...Bilemiyorum...

Ahaha çok tatlısın canım Evet bir sürü şey düşünüyorum, mesela kampanya sitelerinde hoşuma giden birkaç günü birlik aktivite var. Günü birlik rafting turu, atv turu, çiftlere özel spa & masaj aktiviteleri gibi...Ama şu anda daha erken sanırım. Üstüne gittikçe kaçmasını istemiyorum...

Sevgili katrina, son gelişmeleri okuyunca çok mutlu oldum senin adına. umarım çok daha güzel olur her şey. ben biraz çabayla öyle de olacağına inanıyorum. bu arada sabah veya akşam aldığın mesajları heyecanla paylaştığını ve bunların seni çok mutlu ettiğini farkettim. bir aşkı ikinci kez ilk defa yaşamakta gibisin. aslında bu da hoş bir duygu bence.
her şey gönlünüzce olsun.

Bilemiyorum ki, ilişkiniz oldukça uzun süreli, onu tanımışsınızdır. Böyle bir şey hoşuna gider mi yoksa gitmez mi en iyi siz bilirsiniz. Yaşadığınız şehirde de vardır huzurlu vakit geçirilebilecek yerler. Onları da deneyebilirsiniz. Hatta uçurtma alın onu uçurun beraber, bizim en büyük hobimiz bu, kavgalıyken bile barışıyoruz bu sayede

Aynen canım, kırk yıl dşünsem 6 senedir birlikte olduğum kişinin bir telefonu veya bir mesajıyla ilk günkü heyecanlarımı yaşayacağım aklıma gelmezdi Umarım bu ilişkimizde uzatmaları oynamak değil de, aramızdakilerin tekrar canlanması anlamına geliyordur.

Hoşuna gidebilir ama adam tembel yahu Eğer bu cumartesi çalışmıyorsa hoşuna gidebilir ( bir hafta ctesi çalışırken diğer ctesi çalışmıyor) ama bir tek pazarı varsa oflayıp poflayabilir :) Aslında ondan ziyade aramızdakiler böyleyken nasıl olur onu kestiremiyorum.

önceden cumaları ve cmartesileri bizim banko buluşma günümüzdü. pazarları buluşamadığımız için bu günlerde buluşurduk. Acaba sıcağı sıcağına buluşmak mı istesem? Ondan buluşmak istemesini beklemek fazla mı olur daha şimdiden?

Bu arada gene sabah gğnaydın mesajı atmış, öğlen de yemeğe gidiyorum diye mesaj atmış, ben de aradım Mesajlaşmak yerine sesini duymak istedim aşkım dedim O henüz demese de ben arada aşkım diyorum ona. Sonuçta 6 senelik aşkımsın sen benim, kendine gel yahu

ara vermek hikaye geliyo bana bende 9 sene flörtten sonra evlendim 2 sene polis okulu ayrılığı 6 ay askerlik...bizimde mesafelerimiz oldu yani kavga gürültü de oldu ama ara vermedik hiç aralardan sonra uzatmalar gelir ve eninde sonunda o maç biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…