6 yıllık ilişkide ara vermek

umarım gerçekten sana yanlışlıklarını anlaman için bir süre tanımıştır ve konuşunca herşeyi düzeltebilirsin. 6 yıl herşeyin yaptığın bir insanı kaybetmek kolay kabuledilebilir değil çünkü..

Hala neden ustune gidiyorsun ki? Zaten konusmamismiydiniz karar vermemismiydiniz? Eger oyleyse yanlis yapiyorsun arayarak bulusmak isteyerek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha önce de bahsettim. Konuşmadığımız bu sürenin bizim aleyhimize işlemesinden korkuyorum ve sorunlarımızın kaçarak değil, konuşarak halledilebileceğini düşünüyorum. Bazı arkadaşlar ara vermek isteyeni ben istemem, neden arıyorsun ki kendi haline bırk vs dyorlar ama bu hiç de kolay bir şey deği,l arkadaşlar, lütfen empati kurun...Gelecek hayalleri kurduğunuz, herşeyim dediğiniz insan bu. Alelade, bir kaç aylık bir ilişki değil. Koskoca 6 yıl...Onca yaşanmışlık...

bir hafta 10 günü sakın geçirme birden ayrılamayınca ayrılığa alışmak için yapılıyor. suçlama sakın . ama arayı açmasına izin verme ben 2 ay bekledim üstüne gitmeyim diye hikaye bunlar. seven insan kaybetmek istemiyor. uzak kalamıyor. bir şeye karar vermek için bir kaç gün yeterli fazlası zarar. başkasından etkilenme gibi ya da karşılaştırma gibi bi durum varsa zaman aleyhine işler. bana bekle üstüne gitme dediler hep keşke arasaydım diyorum bazen...ayrıldıktan sonra daha kolay adapte oluyor insan yaşama. böyle belirsiz dönsün diye beklemek öldürmüyor süründürüyor. her şeyi söyle, ara sor, gönlünü al kaybetmemek için pişmanlığın olmasın. ama bil ki kararını verdiyse yapacağın bişey yok. her sevgi dönem dönem sınavdan geçer. çok gençsin ve sağlığın bozulunca herkes yaşamına devam ediyor unutma..

Dün akşam aradım kızlar. Yarın müsaitsen buluşalım dedim, çok şaşırdı ve tamam dedi. Ben kafamda neler kurmuştum, daha erken bence düşünelim vs diyecek diye Bir de, onun evinde benim taa geçen yazdan kalma sandaletlerim vardı, onları da getirmesini istedim Unutmaman için yarın sabah işe gitmeden mesaj atabilirim dedim, tamam at dedi. Bu sabah da günayın, sandaletler:) yazdım sadece. aldım yanıma merak etme diye msj attı. Çok resmiyiz ya allahım ölücem Ama dünden beri o da çok merak ediyor benim ne diyeceğimi, bunu hissettim.

Bu akşam o işten çıktıktan sonra buluşacağız kızlar...Söyleyeceklerimi hala toparlamakta zorlanıyorum ama o an doğaçlama geçecek gailiba daha çok...Umarım bana çok soğuk davranmaz ama herşeyi de göze aldım, böyle belirsizlik içinde beklemekten iyidir herşeyi.

sanki zorlama devam edecekmiş gibi ilişki. ama maalesef üzülen siz olursunuz. bence her şeye hazırlıklı gidin buluşmaya

Hadi hayırlısı bakalım..güzel haberlerini bekliyoruz..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim kızlar...Ben bize inanmak istiyorum. Eğer söylediği gibi gerçekten duygularında bir değişiklik yoksa ve bu ara ondan çok benim için verilmişse, söylediklerimin aklına ve yüreğine yatması lazım. 1 saat sonra evden çıkıcam...

bizi de haberdar edin durumlardan

Konunu simdi gordum tum yorumlari okudum ben de merakla bekliyorum insallah iyi haberler duyariz canim 💖

Konun ilgimi çekti. o yüzden çok merak ediyorum canım.evet hataların var yıpratmıssın biraz erkek arkadasını ama hatalarının farkındasın.umarım bitmez bu ilişki. gelir gelmez mutlaka yaz merak ediyoruz

görüşme uzun olduysa bence sonuç güzel diyorum ben
şimdi bende çıkacam arkadaşlarla dönüşte bakacam merak ettim bende

Ben bu kadar uzun bir ilişkinin bir çırpıda bitebileceğine inanmıyorum. Bu tip uzun ilişkilerde zaman zaman iniş çıkışların olması da oldukça normal. Her ilişkiyi kendi içinde değerlendirmek gerekiyor. Her ilişki kendince pek çok farklılıklar taşıyor. O yüzden daha önce yaşanmış örneklerle değerlendirmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Umuyorum ki bu kadar emek verilmiş bir ilişki böylece bitip gitmez. Senden çok güzel haberler bekliyoruz.

ben kendimden örnek vereyim;
ben de üniversite de çok sevdiğim dünyamın merkezi olan insanla ilişkime ara vermek istemiştim ve yaptım da. bunu yapma sebebim ise onu çok sevmeme ve her şeyine boyun eğmeme rağmen beni çok bunaltmasıydı. evet onun sevgisine güvenim inancım tamdı ama bir buçuk sene boyunca o kadar yıpratmıştı ki beni biraz birbirimizi özlemek adına ara verelim dedim. onu çok sevdiğim için aceleci davranıp ayrılmayı göze alamadım. bu yüzden ikimizin de burnu biraz sürtünsün biraz kalbimizi ve aklımızı dinleyelim dedim. o şok oldu tabi ve beni anlamadı. daha sonra öyle ya da böyle kabul etmek zorunda kaldı çünkü ayrılacağımdan korkuyordu. ben seni arayana kadar beni arama dememe rağmen günde ya da 2 günde bir msj atıyor ya da arayp sesimi duyup kapatıyordu. bunu yaptıkça bu verdiğimiz ara bir işe yaramıyordu bu yüzden kesin olarak aramamasını söyledim. ben de dayanamıyordum ama bunu yapmam gerekiyordu. yoksa ilişkimiz inceldiği yerden kopacaktı. onu deli gibi severken bunu göze alamazdım. her neyse canım yansa da 2 hafta kadar hiç aramadım onu ve bir gece arayıp soğuk bir şekilde nasılsın falan dedim o da soğuk daha doğrusu durgun bir ses tonuyla iyiyim vs diye biraz konuştuk. sonra gülerek seni seviyorum dedim ve sevgilim neredeyse bayılacaktı sesi titredi konuşamadı ağlamaya başladı. o an ikimizinde birbirimizi ne kadar sevdiğimizi anladım. bunları sana sevgilini belki daha iyi anlarsın diye anllattım. yazdıklarından anladığım kadarıyla sevgilin çok yıpranmış. mesele araya mesafe girmesinden çok senin ona bazı şeyleri yansıtman gibi geliyor bana. yani sen kendini onun yerine koy ve öyle düşün. sen bunaldıkça hırsını ondan çıkardın ya da en ufak bir konudan tartışma çıkardın vb şekilde onu da bunalttın. ve o da bir yere kadar dayandı. ki normal bence. sonuçta o da insan. ve her erkek katlanmaz böyle uzun bir sürece. yaşadıklarınızı sen daha iyi biliyorsun. onun yaptıklarını kendi yaptıklarını otur ölç biç ve bir sonuca var kim daha haklı diye. eğer dediğim gibiyse yani sevgilin bunalmakta haklıysa ona hiç kızma ve ara verme kararına saygı duy. bu süreçte sen de bazı şeyleri gözden geçir ve hatalarından ders çıkarmaya bak. ki geri döndüğünde daha sağlam ve sağlıklı bir ilişkiniz olsun. ve o seni arayana kadar sakın ama sakın sen onu arama ve mesaj atma. yoksa ara verme işi hiçbir işe yaramaz onu daha çok bunaltırsın. kendi haline bırak ki yokluğunun farkını görüp varlığınla mı yokluğunla mı daha mutlu ya da ne yapmak istiyor bu konularda tarafsız bir karar verebilsin. hakkında hayırlısı olsun canım. sen de üzme kendini ve dua et. dediğim gibi gözden geçir bir şeyleri. uzun oldu biraz kusura bakma.

bu arada ben bugün buluşacağınızı okumadan yorum attım:) umarım güzel geçmiştir. bir an önce sonucu yaz hepimiz merak içindeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…