- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
kesınlıkle arkadasa katılıyorum. o arada kendınıze bakın sacınıza kıyafetınıze ozen gostern. spora baslayın. guclu oldugunuzu gosterın. kısacası kendınıze guvenın . ozaman siz kazanırsınız
Üniversite yıllarında başlayıp uzun süre devam eden ilişkilerin çoğunun sonu hüsran oluyor genelde. O kadar çok denk geldim ki böyle şeylere. Küçük yaşta daha kimseyi tanımadan hayatı tanımadan ilişki başlıyor. Bir süre sonra iki taraftan birinin gözü açılıyor. Belki başka insanlar tanımak istiyor, belki hayatının her anında aynı kişinin yanında olmasından sıkılıyor. Ya da yaş küçükken yapılan hatalar büyüdükçe insanın gözüne daha büyük görünüyor uzaklaşıyor birlikte olduğu insandan. Gençlerin çoğunun yaptığı hatadır üniversite yıllarında sevgiliyle dipdibe olmak. Arkadaş grubu aynıdır. Aynı insanlarla hep birlikte görüşülür. Özel alan bırakılmaz hiç, bakkala bile birlikte gidilir. Okul bitip de gerçek dünyaya dönünce de kısıtlamalar ya da birbirini anlayamamalar başlar. Sizinki tam olarak bu sanırım. Çocukluk bitti, artık olgun gençlersiniz ve çocukluktan başlayarak yaşadığınız ilişki sevgilinize hatalı geliyor. İlişkide ara vermeyi doğru bulmuyorum ama madem öyle bir karar almış, bırakın biraz kendini dinlesin. Zaten bitirmek istemezse dönecektir size. Bitirmek isterse de bu arayı vermeseniz bile eninde sonunda bitecektir o ilişki. Bugün olmaz 3 ay sonra olur sadece. Sizin yapmanız gereken bu aranın ne kadar süreceğini belirlemek. Bir tarih koyun, o tarihe kadar o da düşünsün taşınsın siz de. Siz de bu arada yeni bir hayata başlayın, yeni arkadaşlar edinin, okul bitmiş madem iş başvurularına başlayın, yeni hobiler edinin. Hatta tarzınızı da değiştirin biraz. Saç rengi falan değişebilir. Süreniz bitip buluştuğunuzda hem dış görünüş olarak hem hayat tarzı olarak farklı bir kadın görsün karşısında sevgiliniz. Hem de sizin onsuz da iyi olabildiğinizi görüp korksun biraz. Ağlamakla bi yere varamazsınız. Hadi göz yaşlarınızı silin de işe koyulun.