6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler

Teşekkür ederim isallah ama o ria hormonlu oluyormus bide baya gec anladim bunu bir daha cok zor yani korunmuycam artik saten 5 senedirde korunmuyorum hormon icin dogum kontrol hapi aliyorum oda duzensiz arada sirada yani

Hamdolsun kuzummm çok şükür pek bişey hissettiğim söylenemez
Sen nasılsın? Bu arada bu senin sayfandan bana bildirim gelmiyor nedense ben açtımda gördüm şimdi

Hamdolsun kuzummm çok şükür pek bişey hissettiğim söylenemez
Sen nasılsın? Bu arada bu senin sayfandan bana bildirim gelmiyor nedense ben açtımda gördüm şimdi

Aaaa neden gelmiyor acabaa

Rabbim hamdını arttırsın güzel yüreklimmm Bende iyiyim şükür. Fazla keyifsizim bugün sebebsiz. Ağrılar ara ara devam. Ne olacak bakalım böyle

Bugün pek ruhsuzum Durduk yere keyifsizlik var. Bir de ultrasonda kese görüncek mi boş mu dolu mu düşünceleri... Karışığım öyle

O bendede var hormonlarımız değiştiğinden oluyodur bide Allah'ın izniyle keseyi görüp kalp atışını duyarsak daha iyi hissederiz

O bendede var hormonlarımız değiştiğinden oluyodur bide Allah'ın izniyle keseyi görüp kalp atışını duyarsak daha iyi hissederiz

Ayyy sahi miii? Her şeyimiz aynı olacak bu gidişle Ah evet yaa. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Boş gebelik dış gebelik gibi

Ayyy sahi miii? Her şeyimiz aynı olacak bu gidişle Ah evet yaa. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Boş gebelik dış gebelik gibi

Aklına onları getirme güzelim Rabbim onları koruyor dış gebelikte dayanılmaz ağrı ve kanama oluyormuş hamdolsun yoktur kötü şeyler düşünme bu hafta içinde sende gidersin doktora ben yarın gidicem inşaAllah

Ah inşaAllah yaaaa. Ben 16 nisan salıya aldım randevu. İnşaAllah hayırlısıyla yolunda gider her şeyimiz

Ba yıl dım gözün aydın olsun canım benim, çokk sevindim. Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bu heyecanı yaşamayı dört gözle bekleyen bizlere... Emeğine sağlık tek tek ilmek ilmek yazmışsın ne mutlu senin gibi insanlarla karlışaşabildiğimiz için

Yaaa canımmm Allah razı olsunnnn. Rabbim cümlemize hayırla nasip etsinnn. Hepimizin böyle ayrıntılı mesaja ihtiyacı oluyor. Tek tek sormakla uğraşılmasın diye her şeyi yazayım umut olayım istedim

Allah razı olsunnnnn Rabbim hayırla ilerlemeyi nasip etsin. Herkese bu mutluluğu yaşatsın
Aminnn aminnn inşallah canım benim vallahi özlem ile başlayıp sonu mutlu biten gebelik hikayelerine bayılıyorum. Rabbim inşallah sağlıkla ilerletir ve sağ salim kucağına almayıda nasip eder

Aminnn aminnn inşallah canım benim vallahi özlem ile başlayıp sonu mutlu biten gebelik hikayelerine bayılıyorum. Rabbim inşallah sağlıkla ilerletir ve sağ salim kucağına almayıda nasip eder

Ayyyy hemde nasıl güzel oluyor bende yıllarca okudum böyle hikayeler. Onlarla sevindim onlarla ağladım. Bu ay da bana kısmetmiş sizleri ağlatıp güldürmek Allah razı olsunnn gönlünden dökülen o güzel dualar için

Çok duygulandım canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. iman, teslimiyet, tevekkül ve çok güzel bi hediye maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…