- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
Kuzum benimm güzel kalplimmK KurkmantoluS canımmm nasılsın bi test mi yapsan artık :)
S SiriusBlackK hayırlı sabahlaaar güzel dosttt
A Aysssgulll Nasılsınnn güzellikkkk ☺☺☺
@Mavi Boncugumm güzelll anneee nasıl gidiyorrr gebelikkkk
@tugkenkinalikadin KoncuyUmay @anneveoglusu @sinemis25 En başından yoluma yoldaş olan canlarımmm benimmm❤❤❤
Yaaa. Ama şimdi eşime dicem test alalım diye o zaman oda çok ümitleniyor. Sonra olmazsa benden çok üzülüyor
canım şimdi söyledim de alalım dedi. Ama dedim çıkma ihtimali yok ama içim rahat etsin diyeEşinden habersiz alsan olmaz mı canım
canım şimdi söyledim de alalım dedi. Ama dedim çıkma ihtimali yok ama içim rahat etsin diye
Yaaa inşallah gerçekten sürpriz olur ama hiç ümidim yokAyyyy hadi inşaAllah öyle bi çizgi çıkar ki şok olursunuzzzzz
Canın benim unutmadan bıkmadan yazmışsın başkalarına da umut olur inşAllahK KurkmantoluS canımmm nasılsın bi test mi yapsan artık :)
A Aysssgulll Nasılsınnn güzellikkkk
@tugkenkinalikadin KoncuyUmay @anneveoglusu @sinemis25 En başından yoluma yoldaş olan canlarımmm benimmm
Yaaa inşallah gerçekten sürpriz olur ama hiç ümidim yokneyse ümitsizlik şeytandan hayırlısı bakalım
Canın benim unutmadan bıkmadan yazmışsın başkalarına da umut olur inşAllahEllerine sağlık
Yok şuan bişey yok. Sabah biraz kasıklarım ağrıdı ama geçti. Ama midem ekşiyor sürekli bu çok dikkatimi çekiyorYaaa canımm benimmmm hadi inşaAllah ❤ peki ağrı sızı var mı
Sağol canım benim iyi olmaya çalışıyoruzK KurkmantoluS canımmm nasılsın bi test mi yapsan artık :)
A Aysssgulll Nasılsınnn güzellikkkk ☺☺☺
@tugkenkinalikadin KoncuyUmay @anneveoglusu @sinemis25 En başından yoluma yoldaş olan canlarımmm benimmm❤❤❤
Yok şuan bişey yok. Sabah biraz kasıklarım ağrıdı ama geçti. Ama midem ekşiyor sürekli bu çok dikkatimi çekiyor
Sağol canım benim iyi olmaya çalışıyoruzsen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Yok olmazdı. Normalde de olmazdı sadece midemi rahatsız edecek birşey yersem olurdu ama rahatsız etcek bişeyde yemedim.Normalde adet döneminde olur muydu ekşime canım
Yok olmazdı. Normalde de olmazdı sadece midemi rahatsız edecek birşey yersem olurdu ama rahatsız etcek bişeyde yemedim.
Evet canım yarın yaparım şimdi birsüürü şey içtim falan net olsun bariAyyyy var sanki yaaaaaa ahhh inşaAllah ❤ yarın sabah yapacaksın dimi test
Evet canım yarın yaparım şimdi birsüürü şey içtim falan net olsun bariYa hamilesin canım arkadaşım şöyle içten bi dua et lütfen de olsun hayırlısı ile
Canım benim Allah razı olsun. Sen nasılsın ağrın sızın falan var mı bulantı falan. Ay ne güzel şeyler bunları düşünmek bilerEtmem mi canımmm yaaa valla hiç çıkmıyorsunuz aklımdaaan
Canım benim Allah razı olsun. Sen nasılsın ağrın sızın falan var mı bulantı falan. Ay ne güzel şeyler bunları düşünmek biler
Evde sıkılmacalar kuzum napimHamdolsun canımm benimmmNe yapıyorsun bakalımm şirin şirin ☺☺
Yaa öyle düşünme iyi düşün ki iyi olsun olumlama yap herşey güzel olcak de.Bugün pek ruhsuzumDurduk yere keyifsizlik var. Bir de ultrasonda kese görüncek mi boş mu dolu mu düşünceleri... Karışığım öyle