Tebrik ederim canım rabbim sıhhatle kavuşmayı nasip eylesin , kaçtı eşininizin sperm değeri ?
Bide macunu yazar mısın canım bi ara paylaşalım inşaAllah:)
Bundan sonra ki duan o zaman hayırlı ve sağlıkla kucağına alıp, hayırlı anne olabilmek olsunYaaaaa kuzummmm kıyamammmİnşaAllah dediğin gibi annee olabilirimmm. Hayırlı evlat isterken bazen hayırlı anne baba olalım diye dua etmeyi unutabiliyoruz
Bundan sonra ki duan o zaman hayırlı ve sağlıkla kucağına alıp, hayırlı anne olabilmek olsun
Sen harika bir anne olacaksın buna inanıyorum. İnsallah saglıkla kucagına alırsın bebişini
Canım benim Allahım razı olsunİnşaAllah canım benimmmm. Bundan önceki de sonraki duamda da sizler de varsınız amaaa❤
Amiin kuzum insallah ama boyle devam ederse benim kanamam varda biraz yumirtlama gununu degerlendiremicezAyyyy heyecanlandımmmm.Senden bir kardeş gelmesiiiii inşaAllah Rabbim hayırlaa dua yerineee geçsinnnnnn
Amiin kuzum insallah ama boyle devam ederse benim kanamam varda biraz yumirtlama gununu degerlendiremicez
Normalde olmazdi canim bende anlamdim valla sogan kuru iceriyi mi temizliyor napiyorAaa neden vaaar kiii. Yumurtlama döneminde mi oluyor canım
Normalde olmazdi canim bende anlamdim valla sogan kuru iceriyi mi temizliyor napiyor
Bugun diye biliyorum canim ama herhangi bir belirtim de yokHayrolsun yaaa. Peki yumurtlama ne zamann
Bugun diye biliyorum canim ama herhangi bir belirtim de yokdiyorum ya bu aydan hicbisey anlamadim . Olursa katakullidr bu ay olur herhalde Allahin izniyle
Hayirlisi kuzum ya havalar guzel herhalde ondan bu ay stressizim biraz. Deminde ata bindim olmayan cocugumu dusundum inan binmesemmi dedimOna bakarsan bende 19 mart ovu günümdü ama adam akıllı olamadı diye üzülmüştüm. Büyük ihtimal 15 marttan kaldım ben. Seninde hiç belli olmaz valla❤
Hayirlisi kuzum ya havalar guzel herhalde ondan bu ay stressizim biraz. Deminde ata bindim olmayan cocugumu dusundum inan binmesemmi dedim
Yaaaaçook tatlısınnnnn amaa
inan kafayi yedim . Saglikli ruh halinle anne olmak istiyorum
Insallah canimm benimmOlacaksın inşaAllah kuzum benimmmm yaaaaa. Bal anne olacaksınnn hemdeeeee
Insallah canimm benimmya sen hamile hamiledualarin kabul olur inşallah