6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler

Eneaciz ya canım benim selamün aleyküm. Aklıma bişey takıldı sana sormak istedim. Daha önce bu bal çörekotunu yaptın mı bilmiyorum ama belki yapanların yorumunda denk gelmişindir. Bu sefer ben diğer regl lerime göre çok farklı oldum. Mesela kanama fazlaydı evet, ama siyah siyahtı ve tuhaftı yani anlayamadım neden böyle ?? Bi bilgin var mı??

Aleykümselam canım. İlk kez yaptım ben. Açıkcası bilmiyorum ama yumurtalar büyüdüğü için adetle atılırken değişik olmuş olabilir. Sadece bir tahmin

Cnm yaa nasıl okudum varya kimi yerde ağladım kimi yerde güldüm rabbim hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin sağlıkla alin kucağıniza ins rabbim çok büyük ona inanmayanlara ne diyim imanin inancın ve sabrin ile mukafatlandurmis seni ne mutlu rabbim ey büyük rabbim bizi sana iman eden kullarından eyle bizi senden başkasına muhtac eyleme

Aminnnn canımmm benimmmmm. İçimden gelenleri yazdımm bir umut olabilir miyim diye... Böylesine duygulanmaları okuyunca içim titriyor

AYy canım arkadaşımm mucize gibi ne kadar güzel ve özenle yazmışsın Beklediğine deydi tüm ağrıların acıların nihayetine kavuşmuş Rabbim isteyen herkese evlat nasip eylesin İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Eşinle birlikte tüm zorlukları atlatmış göğüs germişsiniz. Rabbimde bu güzel evliliğinizi bir bebekle nihayetine kavuşturmuş Ne demişler ; bekleyen derviş muradına ermişşşşş

Canımm benimmm Allah razı olsunnn senden yaaaaa. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsınnnn

Şimdide kese görünecek mi kalp atışı duyabilecek miyim korkuları sardııı. Hiç bitmeyecek sanırım bu telaş

Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah. Çok duygulandım 6 sene dile kolay. Kendime olmuş gibi mutlu oldum bu yazıyı okurken. Allahım sana şükürler olsun. İnsan yeterki istesin.

Allah razı olsun canım Sevincime ortak oldunuz ya Rabbim sizleri en güzeliyle sevindirsin, mutlu etsin

Eneaciz yaaa bebeğimmm bilmiyorum kiiii acaba bu şekildr de olsa gebelik olur mu. Boşu boşuna kendimi ümitlendiriyor gibi oluyorum. Ama eğer varsa da bir ay boşa beklemek istemiyorum

Eneaciz yaaa bebeğimmm bilmiyorum kiiii acaba bu şekildr de olsa gebelik olur mu. Boşu boşuna kendimi ümitlendiriyor gibi oluyorum. Ama eğer varsa da bir ay boşa beklemek istemiyorum

Kuzum bence test yapmalısın. Olabilir yani. Benim annem ilk ay normal adet görmüş gebeyken. Belki senin yerleşme kanaman böyle olmuş olabilir. En doğrusu test yapman.

Kuzum bence test yapmalısın. Olabilir yani. Benim annem ilk ay normal adet görmüş gebeyken. Belki senin yerleşme kanaman böyle olmuş olabilir. En doğrusu test yapman.
Yaaa. Ama şimdi eşime dicem test alalım diye o zaman oda çok ümitleniyor. Sonra olmazsa benden çok üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…