İnşallah yaaaaAyyyy hadi inşaAllah çift çift olurrrr gözlerim şaşı mı oldu diye şaşırırsınnn
İnşallah yaaaayarın bebek görmeye gidicem arkadaşım doğum yaptı, o bebeği görmeden çift çizgiyi görürüm inşallah
Mobilyaam geldi canım ben yeni yerleştim bu şehire fakat dün başımızdan bir kaza geçti arabamız tamirde bulundugum yere hastane çok uzak bir fırsat bulmaya çalışp gideceğim mutlakaDaha da iyi ol canım benimmm. Ne yaptın geldi mi mobilyanKadın doğuma gidecek misin
Mobilyaam geldi canım ben yeni yerleştim bu şehire fakat dün başımızdan bir kaza geçti arabamız tamirde bulundugum yere hastane çok uzak bir fırsat bulmaya çalışp gideceğim mutlaka
Trafik kazası canım ya dün geçirdik iyiyiz ağrılarımız var sadece eşimle bana birşey olmadı çok şükürAaaaa ne kazası canım yaaaaa siz iyi misiniz
Geçmiş olsun cnm acil şifalarTrafik kazası canım ya dün geçirdik iyiyiz ağrılarımız var sadece eşimle bana birşey olmadı çok şükür
Trafik kazası canım ya dün geçirdik iyiyiz ağrılarımız var sadece eşimle bana birşey olmadı çok şükür
Teşekkür ederim canım benim sağolasınGeçmiş olsun cnm acil şifalar
Yaaa Rabbim korumuş canım yaaaÇok üzüldümm.
[/QUOTE
Sağol canım önemli bişeyimiz yok sen üzülme kuzumm
Yaa
Aynen öyle canım. Bu ay soğan suyuna başlayacağım bakalım nasip ne zamanaYaahayirlisi kuzum ya en azindan aklinda kalmamis oldu. Insallah bi dahaki aya nasip olur.
Yok canım. Zaten eğer olcak olsa koyu çizgi olurdu heralde hiç bişey yoktu. Du bakalım diğer aya nasipCanım ışığa falan tutunca gölge gibi bir şey de mi yok
Yok canım. Zaten eğer olcak olsa koyu çizgi olurdu heralde hiç bişey yoktu. Du bakalım diğer aya nasip
Aynen ben önümüzdeki aya bakcamGeç döllenme olursa belki çıkmayadabilir ama sen yeni aya umutlan kuzum. Hala varsa da süpriz olsun ❤❤
Aynen ben önümüzdeki aya bakcamSen soğan kürü yapmış mıydın canım hiç
Bende de enfeksiyon var, bide ne üdü belirsiz bi hastalıkYapmıştım ama çocuk için değil enfeksiyon için canım