6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler

Saol canım benim, sendende razı olsun Rabbim inşallah çok güzel yazmışsın zaten, daha uzun olsa bıkmadan okurdum emin ol dikkat et kendine, Allah'a emanet olun tatlım

Canım öncelikle Allah tamamına erdirsin inşallah bende öyle birebirden hamile kalamıyorum. Büyük kızım doğduktan sonra çocuk düşündük olmadı kürtaj oldum, sonra hamile kaldım düşük oldu, ikinci kızıma 8 ay hamile kalamadım bende bal tarçın çörekotu yapmıştım o ay tuttu kızım oldu. Sonra üçüncü çocuğum dünyaya geldi, üç kızım var bide oğlum olsun istiyorum sağlıklı hayırlı bir şekilde. Bunda da hemen hamile kalamadım, bal tarçın çörekotu yine yaptım yine o ay tuttu. Şimdi 4 aylık hamileyim

Ayyyyy ciddi misinnnnn sennnnnn Nasıl şaşırdımmmmm. Tamam sperm sıkıntımız vardı ama demek ki bende de tutma sıkıntısı varmış. Baksana tüp bebek de tutmadı Çörekotunu kalbime koyan Rabbime şükürler olsun yaaaa. İlk denememde gebe kaldım. Allah'ım nasıl bir lütufturr buuu. Ne kadar şükretsem az

O zaman biz çörekotuyla ordu yetiştiririz inşaAllah

Aynen canım ilk kızım 6 ay olmadı çok önemsemedik kendiliğinden oldu, ikinci kızıma çok zorlandım öncesi düşük kürtaj olduğu için. Bunda da uğraşmayım dedim yaptım kürü o ay tuttu

Sabah mi yapcan canim bikac tane alsaydin keske
Evet sabah yapıcam. Ya eşimde dedi de bunda çıkmazsa zaten bi daha olmaz heralde. Aslında regl olma günümden bir gün önce oldum ve tuhaf bi şekilde oldum eskisi gibi değildi o yüzden şüpheye düştüm negatifse negatiftir heralde artık ihtimal kalmaz diye düşünüyorum

Test bpzuk felan cikar delirirsin hayirlisi kuzum insallah 2. Cizgiyi gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…