Hemen ustte hatirlatma yaptim ☝Ama bugün perşembe
Sağol canım inşallah siz de verirsinizHayırlı olsun arkadaşımMaşallah ne güzel kilo almamış hemde hala veriyorsun darısı bize
Aynı anası. Temizliği düşünüyorBenim minik kızıma diyorum simdi beni üzdün seni çöpe atıcamama çöpe atarsan kirlenirim
Anladım onu canım. Bir kere sende bana yazmıştın ben çocuklarım için iyisini bilirim gibi bir cümleNehirim neslin son örnek gelini olarak madalyam var benim
Kayınvalidem naziyla niyazila agzimiza da tukurse beni çok sever bende severim daha çok kıyamam merhametim fazla ons karşı aslında
Ozaman okul döneminde el yazı var öğretmen dediğim dedik 1o kere okunacak derse kesinlikle okunması gerekiyor soruyordu kadın çocuklara
Ortanca kızım 1 yaşlarinda o ilgi ister bir tarftan ..kayivaldecigimde toruna kıyamaz aman okumasın aman yazmasin baskı yapma diye müdahale edince bende cinlenirdimçocuklar konusunda eşimde dahil pek müdahale sevmiyorum çünkü onlar konusunda en iyisini ben biliyorum
EkleBunu ekliyorum favorilerime
Her konuda anne babasi çocukları için en iyisini bilir düşünür.. kimseyede akıl vermemeye çalışırım çocuk konusunda..Aynı anası. Temizliği düşünüyor
Anladım onu canım. Bir kere sende bana yazmıştın ben çocuklarım için iyisini bilirim gibi bir cümleordan anladım amanın yaklaşmayın buna yanarsınız
Öyle olmak gerek eğitimsel anneye babaya bırakmak gerek müdahale edilmemesi gerek . Sonuöta bizler çocuklarımızın iyi olmasını isteriz
Afiyet olsun canımIyi akşamlar kızlar
Menüm
10:00 2 sı 1 arada
13:00 açlık otu çayı
14:00 1 kase special k diyet süt ile
17:30 nesfit 92 calorilik bari
20:00 2 kase çorba 2 ad. Nuget
Şuan sade sodanı içiyorum
Hiç yemek yememissin resmenIyi akşamlar kızlar
Menüm
10:00 2 sı 1 arada
13:00 açlık otu çayı
14:00 1 kase special k diyet süt ile
17:30 nesfit 92 calorilik bari
20:00 2 kase çorba 2 ad. Nuget
Şuan sade sodanı içiyorum
Kilo vermek çok zorHiç yemek yememissin resmenafiyet olsun
Afiyet olsun9 Eylül menü
Sabah iki dilim ekmek bir dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 7 zeytin bir salatalık bir domates bir bardak çay.
Öğlen akşam süt detoksu
Bir litre detoks 1 litre su.
Zipzip- E Elif_Eylul
Bebe emziriyonSağolniye şaşırdın
Kahve tansiyonu yükseltir bir tansiyonuna bak geçmiş olsun canımBaşımda hafif bir ağrı var Sabahtan beri geçmedi
Sanırım kahveden oluyor