- 24 Haziran 2016
- 7.221
- 26.144
Cikiyorum az kaldıBenim kelebekler kozadan çıkmadimı daha
C Chikolata_gozlum
Nehir6161
@Brzhuzur
@pisi pisi kopatim
Fitt_anne
@sandriyon
@Frytiop
Kızların kaç yaşında canım ufakligim benimde çok uyanıyorBu ara kızların dengesi şaştı gene. Biri uyuyo biri uyanıyoküçük 11de uyudu büyük 12.30. sonra büyük olan gece kalkmış babası uyutmuş. Eşim de mesai gitti orda da ek işe gitmişti. Adamı uyutmamış sabah 6da bir kalktım kız yanımda sonra tam tekrar yatcam küçük emmeye kalktı komple uyandı. Tam 8.30 o uyudu derken diğeri tekrar uyandı
Yap canım yap ifşa et beniGidersen etiket yaparım
Döndüm valla baharım yarın alırım bu terliğini rekor bir şekilde kilo alarak döndüm çünküOo kimler gelmis hosgeldiniz buyurun burasi kurkcu dukkani
Çok şükür geçmiş olsun.Selam canim evet ayağının üstüne basamiyordu oğlum suan iyi
Pazartesi basliyormusun sen o de bakamZalımlar ne çok konuşmuşsunuz beyaaaa
Tabikisi de tatlım cumadan başladım evelallahPazartesi basliyormusun sen o de bakam
Hadi bakalım gazan mübarek olsunTabikisi de tatlım cumadan başladım evelallah
Çok zor durumdayım helppp meeeeeHadi bakalım gazan mübarek olsun
Tükür bakalımNehirim güzel kelebegimDukan birami yapmissim bol suyumuda içiyorum ödemin ağzına tükerecem bugün
Çok şükür canım iyi bari .Selam canim evet ayağının üstüne basamiyordu oğlum suan iyi
Bizim kaptanimiz desteği ile güveni ile zati katkisi var hııhKelebeklerin kaptanısın yaa.. seninde katkın olsun diye şey etdim.
Bizim kaptanimiz desteği ile güveni ile zati katkisi var hııh
Bizim kaptanimiz desteği ile güveni ile zati katkisi var hııh
Kandırma beni
Terlik yeter mi acaba ben iyi bir karayemis cubugu bulayim en iyisi vurunca yaksin yanar belki yaglarKızların kaç yaşında canım ufakligim benimde çok uyanıyor
Yap canım yap ifşa et beniyoksa ben durduramicam kendimi
Döndüm valla baharım yarın alırım bu terliğini rekor bir şekilde kilo alarak döndüm çünkü
Tadını alan bir daha istemezTerlik yeter mi acaba ben iyi bir karayemis cubugu bulayim en iyisi vurunca yaksin yanar belki yaglar
Kokay gelsin canımGece gelecegim insallah esim cocuklari parka goturdu islerimi bitiriyim yine utu var ya yine