Kelebek oldular canımYıldızlarda kayar durmaz yerinde
Kilo verme yarışması canım.Ben bugun basladim canim
Seni etiketlememisim sanirim
Adim yarismasimi yine?
Yani kim daha cok vermis o sanirimKilo verme yarışması canım.
Yaz canım daha iy olurFrytiop bluegreeneyes
çiçekler kelebekler kilo verme yarısına katilmak ister misiniz? Yazıyorum sizi de
Ben verdim kararıE Elif_Eylul kaptanım ,
sandriyon bluegreeneyes Frytiop karar verince takımlari netleştirelim. Biz 7 kişiyiz. Kelebekler 6
Son durum bu.
Tamamdir kaptanimTamam canım çiçeksin.bu arada diğer takım kelebek olacaktı düzeltiyorum.
E Elif_Eylul kaptanım ,
sandriyon bluegreeneyes Frytiop karar verince takımlari netleştirelim. Biz 7 kişiyiz. Kelebekler 6
Son durum bu.
Tamam bende katiliyorum kilo bildirimi cuma gunu oluyor dimi ben bugun basladim ama bilginiz olsun birde menuyu burayami paylasacagizYaz canım daha iy olur
Menu burda canim spor yaparsanIyi aksamlar kizlar anca telefonu elime alabildim isteb cik market alisverisi cocugu al eve gec yemek ti bulasikti anca
Tamam bende katiliyorum kilo bildirimi cuma gunu oluyor dimi ben bugun basladim ama bilginiz olsun birde menuyu burayami paylasacagiz
Aynen canim menüyü buraya paylasiyoruzIyi aksamlar kizlar anca telefonu elime alabildim isteb cik market alisverisi cocugu al eve gec yemek ti bulasikti anca
Tamam bende katiliyorum kilo bildirimi cuma gunu oluyor dimi ben bugun basladim ama bilginiz olsun birde menuyu burayami paylasacagiz
Afiyet olsun canim aksam yemegi gec olmus ama kahvalti yapmadigin icin aclik suren uzun oluyorBen kahvalti yapmiyorum kizlar bu arada
14:00 izgara tavuklu salata
17:00 1 avuc beyaz leblebi
Az once haslama tavuk salata 2.5 etimek
Suan sade soda iciyorum
Spor yok.
Anca bu saatlerde yetisebiliyor yemek ama yarin porsiyonumu daha da azaltacagim bakalim umarim basaririmAfiyet olsun canim aksam yemegi gec olmus ama kahvalti yapmadigin icin aclik suren uzun oluyor
Dimi amaaNasıl zeki bir kadınsın sen böyle sana kupa kaldırtacak kişileri secmissin