Filizcigim çok özledim seni ya sen
Canım arkadaşım gerçekten böyle olubilecegini düşünmemiştim hayeller hayatlar oldu biraz
Günaydın canimGunaydin bebeler cildirmis gelecegim tekrar
Günaydın canimGunaydin kizlar
Günaydın canimGünaydın kizlarNasılsınız biz eve gitsekte dinlensek modundayiz Bugün yavaş hareket edelim akşam üstü çıkalım dedik bende fırsat bulmuşken hemen selam veriyim dedim size
Burdayım bende
Kaptancigim nasılsın dondunuzmu AnkarayaGünaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Iyiyim canim sen nasilsin daha donmedik üniversite sonuclarini bekliyoruzKaptancigim nasılsın dondunuzmu Ankaraya
Pazar evimdeyim inşallah cnmO kimler gelmisne zaman dönüyorsun canim
Artin çok değil cumaya halledersin
Aynen canim kardesim girdi hayirlisi bakalimKqrdesinmi gİrmisti sınava kaptancigim inşaallah emeğinin karşılığını alır
Biz iyiyiz çok memnun kaldık ayvalık sarımsakli tarafındayız havasida denizide çok güzel . cumartesi akşamı trenle donucez bakalım
Göremiyorum
Şimdi bakGöremiyorumbitek Filizmi görebiliyor
Hay Allahimya birkerede arasa keske kendi gezdigi gibi senin yada benim gezcegimiz aklina gelmiyoAnnan gelecek bugün E Elif_Eylul akşam aramasam bana geliyormuş kapıda kalacakti binada kimse yok
- sana geliyom diyince dedim anne haber versene
-eee sen neredesin dedim evde yokum
Kocam ben gider alırım gelecekse dedi yok yarın gelirim ne yapcam parkta dedi sanki yürüyüşe parka giden o değilbir insanı aramak bu kadar mı zor olabilir anlamıyorum
Afiyet olsun canım25 Ağustos menü
10.30
3 kaşık kadar patatesli sucuklu omlet
4 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık biber
13.30
5-6 çatal karpuz
16.30
1 porsiyon ızgara balık
Bol salata
2 dilim ekmek
19.00
2 top dondurma
2 litre su
30 dk kondisyon bisiklet
5000 adım
Zipzip-
E Elif_Eylul
@MiraPham
Bende seniFilizcigim çok özledim seni ya sen
Kumdan kale bakalim sana yarin nekadar eksi göstercekCanım arkadaşım gerçekten böyle olubilecegini düşünmemiştim hayeller hayatlar oldu birazMesala sahile inince ben şenzlongda uzanır guneslenirken takıma girerdim diyordum lakin tatilde bana düşen Küçük cadı ile kumdan kale yapmak düştü
Vay beeee masallahEki Görüntüle 2906580 senin için
Anlamadım valla canım oda kocamı aramış tapu işleri için da annemi bir ara danışmaya gitsin dedi onun için aradım akşam 19,30.Hay Allahimya birkerede arasa keske kendi gezdigi gibi senin yada benim gezcegimiz aklina gelmiyo
Afiyet olsun canım
Bende seni
Kumdan kale bakalim sana yarin nekadar eksi göstercek
Kimin tapusu,Anlamadım valla canım oda kocamı aramış tapu işleri için da annemi bir ara danışmaya gitsin dedi onun için aradım akşam 19,30.
Yoldaydik botanige gidelim dedik aha sana geliyorum şimdi evden çıktım diyinceböyle oldum. Dedim anne arasaydin keşke bız evde degiliz
Manzarinin pek numarası yoktu aslında benimle güzelleştiManzara güzelmişmanzaraya bakanda fena değil