Benim sopa kaybolduBen döverim kaptan sen elini sapoya bulama
Rozeti alınca fazlalıklardan kurtulmuşLannn buneeeee ben şok
Kendi adına konuş kaptanım.Kiz niye dövelim aaa
Çok guzelll yaşasın.Lannn buneeeee ben şok
Rozetle mi olmuşLannn buneeeee ben şok
Oyy kuzu sana sıra yeni geliyor du bakalım daha bi senhayırlı zamanda hayırlı eş versin rabbim sana.. kaptın güzel günün güzel saatinin duasını iyisin ha
69 muuuuuuu.69 kilocuk
Kiz vallahi haberim yokRozetle mi olmuş
Hizli gelen hizli gider moralini bozma canim69 kilocuk
Yok artik69 muuuuuuu.
İyiyim canım uykusuz bir gecenin ardından çok şükür iyiyim canımHoşbuldum canım bugünki lanet diş ağrımı saymazsam iyiyimsen nasılsın bebiş nasıl fitliğe devammı koruyabiliyor musun kilonu
Oyy kuzu sana sıra yeni geliyor du bakalım daha bi senhayırlı zamanda hayırlı eş versin rabbim sana.. kaptın güzel günün güzel saatinin duasını iyisin ha
yaaa çok teşekkür ederimmmm ne güzel sözlerrrrrrrrr bu sözleri bi mahvedeyim miismin değişmiş şeyy kem kümm acaba kimsin
Vallahi sen demesen bakmam bile ben bugun etiket yaptim kazenide baskida rozetin az once geldi dedi banaIyi fark etmisim o zaman
Bu ara herkes sen kimsin diyor.Hoşbuldum canım bugünki lanet diş ağrımı saymazsam iyiyimsen nasılsın bebiş nasıl fitliğe devammı koruyabiliyor musun kilonu
yaaa çok teşekkür ederimmmm ne güzel sözlerrrrrrrrr bu sözleri bi mahvedeyim miismin değişmiş şeyy kem kümm acaba kimsin
100 kilo gelse aynı derdin.Hizli gelen hizli gider moralini bozma canim
BoZ moralini @Tostombalakanne .10 kilo nasıl aldın benim gibi 5 kilo alsanaHizli gelen hizli gider moralini bozma canim