Spor yapamıyorum canım ayaklarımın altı çok kötü ağrıyor 1,5 aydır devam ediyor sporu nasıl yapacağım bilmiyorum yürüyüş yapamam çünkü evin içinde odadan odaya gidince bile sızlıyor
Bi yerde yanlis yaptim kesinlikle
Şimdilik diyetle başla. Geçmiş olsun canım. azimli iradeli tombalak anneyi çok özledik.Spor yapamıyorum canım ayaklarımın altı çok kötü ağrıyor 1,5 aydır devam ediyor sporu nasıl yapacağım bilmiyorum yürüyüş yapamam çünkü evin içinde odadan odaya gidince bile sızlıyor
Listeye girme imkanım varsa girebilir miyim acaba tekrar moda girmek istiyorum ne diyorsunuz kislar ortak karar alalim benim icin eğer sizi kötü etkilersem girmeyeyim eğer yok hayır beraber kalkarız bu işin altından dersenizŞimdilik diyetle başla. Geçmiş olsun canım. azimli iradeli tombalak anneyi çok özledik.
Benim icin sıkıntı yok canim kaptana kalmisListeye girme imkanım varsa girebilir miyim acaba tekrar moda girmek istiyorum ne diyorsunuz kislar ortak karar alalim benim icin eğer sizi kötü etkilersem girmeyeyim eğer yok hayır beraber kalkarız bu işin altından dersenizZipzip- @Filizzz16 Kaptanlarım da onay verirse listeye gireyim
Fotoğraflı bildirim yapman gerekiyor canimListeye girme imkanım varsa girebilir miyim acaba tekrar moda girmek istiyorum ne diyorsunuz kislar ortak karar alalim benim icin eğer sizi kötü etkilersem girmeyeyim eğer yok hayır beraber kalkarız bu işin altından dersenizZipzip- @Filizzz16 Kaptanlarım da onay verirse listeye gireyim
Z ler nerde kaptanım niye yok ettin onları yanlış etiket yapmışımBenim icin sıkıntı yok canim kaptana kalmis
Nasıl yani kaptanım nasıl yükselteceğizFotoğraflı bildirim yapman gerekiyor canim
Birde istersen hedefini yukseltelim ne dersin
Teşekkür ederim canımTebrikler canim
Eksin cok guzel canim tebrikler
Bunebeee 53 neyaaaa pöfff
Tebrikler
Fasulye ayiklamayamiAz islerim var gelirim 1 saate
Vallahi bende şok oldum abim jest yapmiş zler gözüne batmis sanirim almis onlari geçen z leri sileyim dedim olmadiZ ler nerde kaptanım niye yok ettin onları yanlış etiket yapmışım
Aklımda tutayım yanlış olmasın etiketimVallahi bende şok oldum abim jest yapmiş zler gözüne batmis sanirim almis onlari geçen z leri sileyim dedim olmadi