Hoşgeldin canimMerhabaaa. Aranıza katılmak istiyorum. 15 haftalık gebeyim. Doktorumun tavsiyesiyle 2. Trimesterımda daha düşük karbonhidratlı bir beslenmeye gectım.74 kilo ile hamile kaldım. Şuan 78.4 kiloyum. Boyum 1.65. Hedefim 1 ay sonraki kontrolüme 74 75 kilo gitmek.
Merhaba. Aramıza hoşgeldin. Bebeğinide sağsalim kucağına alırsın inşallahMerhabaaa. Aranıza katılmak istiyorum. 15 haftalık gebeyim. Doktorumun tavsiyesiyle 2. Trimesterımda daha düşük karbonhidratlı bir beslenmeye gectım.74 kilo ile hamile kaldım. Şuan 78.4 kiloyum. Boyum 1.65. Hedefim 1 ay sonraki kontrolüme 74 75 kilo gitmek.
Yaslandik ki zatenne diyecek apla diyecek 10 yas buyuksun bu ara atmazsa kaptan beno hic atmaz
Çok teşekkür ederim.Merhaba. Aramıza hoşgeldin. Bebeğinide sağsalim kucağına alırsın inşallah
Cikacam dedim cikamadim yineBende cikacam simdi
Hoşgeldin canımMerhabalar ben Sema uzun zamandır kilo problemi yaşıyorum ergenlik sonrası aldığım kiloları veremedim 2 yıldır sınava hazırlandığımdan dolayıd dahada kilo aldım inşallah vereceğim biraz araştırdım ve burda motive olabileceğimi dusunuyorum
Hoşgeldin canım sağlıkla al kucağınaMerhabaaa. Aranıza katılmak istiyorum. 15 haftalık gebeyim. Doktorumun tavsiyesiyle 2. Trimesterımda daha düşük karbonhidratlı bir beslenmeye gectım.74 kilo ile hamile kaldım. Şuan 78.4 kiloyum. Boyum 1.65. Hedefim 1 ay sonraki kontrolüme 74 75 kilo gitmek.
Çocuğu odanın ortasına yatırıyorum odaya tekrar girdiğimde koltuk altından topluyorum
Hoşgeldin. Geçen bir üye sormuştun. 2017 de çok kilo veren üye vardı diye. Keremcemim olabilir mi?Çok teşekkür ederim.
Hala çok fena hastayım, diyet yaptığımı söyleyemem azıcık dikkat ediyorum, zaten bir şey yiyip içemiyorum. Misafirler gitti. Telefonu da elime alıp okuyamadım bir türlü azıcık geçmiş yaptım o kadar. Benden haberler bu kadar. Şuan tek amacım nefes alabilmek.
hepinizi öpüyorum tüm varlığımla döneceğim günü bekliyorum
Gecmis olsun canim yaa insallah bir an önce iyilesirsinHala çok fena hastayım, diyet yaptığımı söyleyemem azıcık dikkat ediyorum, zaten bir şey yiyip içemiyorum. Misafirler gitti. Telefonu da elime alıp okuyamadım bir türlü azıcık geçmiş yaptım o kadar. Benden haberler bu kadar. Şuan tek amacım nefes alabilmek.
Geçmiş olsun canımya çabucak iyileş dön aramızaHala çok fena hastayım, diyet yaptığımı söyleyemem azıcık dikkat ediyorum, zaten bir şey yiyip içemiyorum. Misafirler gitti. Telefonu da elime alıp okuyamadım bir türlü azıcık geçmiş yaptım o kadar. Benden haberler bu kadar. Şuan tek amacım nefes alabilmek.
Geçmiş olsunHala çok fena hastayım, diyet yaptığımı söyleyemem azıcık dikkat ediyorum, zaten bir şey yiyip içemiyorum. Misafirler gitti. Telefonu da elime alıp okuyamadım bir türlü azıcık geçmiş yaptım o kadar. Benden haberler bu kadar. Şuan tek amacım nefes alabilmek.
Sağol cnm, az kaldı bence ilaç da almıyorum emziriyorum diye, 1 ilaç var sadece onu içiyoruö c vitaminli. Cumadan beri 6 gündür artık iyileşmem gerek bence.Gecmis olsun canim yaa insallah bir an önce iyilesirsin
Dinlenebilsen keşke cabuk iyilesirsin ust üste misafirlerinde vardiSağol cnm, az kaldı bence ilaç da almıyorum emziriyorum diye, 1 ilaç var sadece onu içiyoruö c vitaminli. Cumadan beri 6 gündür artık iyileşmem gerek bence.
Hoşgeldin. Geçen bir üye sormuştun. 2017 de çok kilo veren üye vardı diye. Keremcemim olabilir mi?
O 4. TakımdaKumraL_KrakeR ile aynı gruptaydık bizden yaşça büyük bir ablaydı. Biz haftada en fazla 700 800 gram verirken o 3 4 kilo verirdi. Yok o değil. :)
Geçmiş olsun canımHala çok fena hastayım, diyet yaptığımı söyleyemem azıcık dikkat ediyorum, zaten bir şey yiyip içemiyorum. Misafirler gitti. Telefonu da elime alıp okuyamadım bir türlü azıcık geçmiş yaptım o kadar. Benden haberler bu kadar. Şuan tek amacım nefes alabilmek.