Geçmiş olsun canım .İyi salgın var herkes aynı şu sıraMerhaba kızlarpazar akşamı annemlere geçtim dün yoğun bir nöbeti daha bitirdim. Sabah büyük oğluşu hastaneye götürdüm gece ishal karın ağrısı mahvoldu. Alerji testine gideceğimiz için ilaç da almadık patates pirinç lapası durumu kurtarmaya çalışıyoruz
Endişe etme canım benim bebeğimde şuan ishal ve kusması var kusmayı engeledik ishali de muz pirinç lapası patatesle kesmeye çalışıyor uz geçmiş olsunTeşekkür ederim kızlar
İshale bulantı kusma da dahil oldu direniyorum ilaç kullanmamak içinpatates yediriyordum, kimyonlu yoğurt suyu içirdim, elma suyu sıktım şimdi de pirinç lapası yedirmeye çalışıyorum.. Muz almaya markete gitmeye zamanım olmadı sabah eşim nöbetten gelirken alacak inşallah düzeltiriz böylece..
Geldin mi iki gozumNe etiket yapıp durupdurunuz
Geldim geldim anacığum yemek yemeden bırakmadı güveç yapmış ateş üstünde pek lezzetlydiGeldin mi iki gozum
Geldim ee ne yapıyoruzAzcik takima gelin ya
Eppek yedin mi eppekGeldim geldim anacığum yemek yemeden bırakmadı güveç yapmış ateş üstünde pek lezzetlydi
Chisen nasilsen ☺Geldim ee ne yapıyoruz
İyiben sen nasilsenChisen nasilsen ☺
Usaklari yatiracam birazdanİyiben sen nasilsen
Okul tatil uyaniklar okul acilsin 8 de yatiracamSenin uşakalar hala uyanıkmı yaa
Sağolasın canm aynn öyle de çok şükür henüz küçük iyi inşallah o da olmazGeçmiş olsun canım .İyi salgın var herkes aynı şu sıra
Sağolasın canm size de geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirler kuzucuk şarkımız... Bizim hastalık dönemlerimiz zor oluyor çoktandır olmadıydı 4 sene önce her gece kusma problemimiz vardı uzun süredir olmayınca rahatlamıştık bu sefer salgından nasibimizi aldık galiba..Endişe etme canım benim bebeğimde şuan ishal ve kusması var kusmayı engeledik ishali de muz pirinç lapası patatesle kesmeye çalışıyor uz geçmiş olsun
Senin hic kilo veremedim deyişinideCumaya gram verebilirsem mutlu olacağım. Sen 2 kilo diyorsun cuma günün ekadar hiç birşey yemezsem bile veremem 2 kilo ne ettin haciiii
Kaptanim bunlar teker twker gelecek gibiler :)
Kapatta tom yekun rahatlayalimTum takimlar bu durumda
Yakinda dukkani kapatip gidecez
Cok gecmis olsun salgin deyip gecmeyin havalarda sicak sivi kaybi yasamasin bi test yaptirinTeşekkür ederim kızlar
İshale bulantı kusma da dahil oldu direniyorum ilaç kullanmamak içinpatates yediriyordum, kimyonlu yoğurt suyu içirdim, elma suyu sıktım şimdi de pirinç lapası yedirmeye çalışıyorum.. Muz almaya markete gitmeye zamanım olmadı sabah eşim nöbetten gelirken alacak inşallah düzeltiriz böylece..
Yesss babyy
Evet maalesef bi anda ishal başlamıştı şimdi de bulantı kusma eklendi.. Şuan evde yok bizim eve pek girmez kola.. Neyse yarın alırım kapağını açıp bırakırım içiririm... Teşekkür ederim
Baaa neee ben yiyemiyorsam kimse yemesinnKaptanlar afiyeT olsun demiş sağa ne oluyoranerjik seni
Perşembe günü çocuk gastroya gideceğiz alerji testi yapılacak o zman detaylı tarama yapılacak inşallah başka bişey çıkmaz. Haklısın salgınlar etkiliyor maalesef yarını da ilaçsız atlatmamız lazım sonra artk test sonuçlarına göre hareket ederiz..Kaptanim bunlar teker twker gelecek gibiler :)Zipzip-
Kapatta tom yekun rahatlayalim
Cok gecmis olsun salgin deyip gecmeyin havalarda sicak sivi kaybi yasamasin bi test yaptirin
Yesss babyy
Baaa neee ben yiyemiyorsam kimse yemesinn
Bunu demeyeli baya olmustuTum takimlar bu durumda
Yakinda dukkani kapatip gidecez