- 7 Ağustos 2016
- 4.187
- 15.245
Afiyet olsun canım masallah çiğ köfteden cevizli lokuma kadar hersey varMenü ve spor
9410 adım 941 puan
Eva bonus 23. Gün 1000 puan
1941 puan toplam
Gecmis olsun canim kolay gelsinBu gün regl oldum acayip derecede şskinlik ve ödem var ayaklarım şişyeşil çay içiyorum ödem atıcı çay da yapmam lazım fırsat bulursam yapacam inşallah yarın yine nöbet var akşamdan annemlere geçecem ik gün orda kalırım sonra bir değişiklik olmazsa uzun bir nöbet aram var bol bol dinlemenin hayalini kuruyorum
Teşekkürler.Afiyet olsun canım masallah çiğ köfteden cevizli lokuma kadar hersey var
Hadiyaaaa doğum gününmüTeşekkürler.
Misafirlerle abur cubur yiyorum diye yemek yemiyorum.Bugün de dogum günüm. Bakalım neler yiyeceğim.
Teşekkürler.
Misafirlerle abur cubur yiyorum diye yemek yemiyorum.Bugün de dogum günüm. Bakalım neler yiyeceğim.
19 20 21 . Günün evalarını yollayabilecek cengaverler arıyorum . Teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım tam bulmuştum yazacaktım sen yolladın. Ellerin dert görmesin. Herşey için sağol ❤
Canım benim doğum günün kutlu olsun nice guzel yaşlara yeni yaşın sana dilediğin hernevarsa getirmesi dileğiyle
Çok teşekkürler canlarım benim.⚘ ❤Tatlım doğum günün kutlu olsun . Mutlu yıllar yeni yaşın sana sağlık sıhhat afiyet getirsin ❤
Doğum günün kutlu olsun canımTeşekkürler.
Duymadimki
Ohnne güzel işte bende onu istiyordummDuymadimki
Tamam sıkıyosa ye hadiOhnne güzel işte bende onu istiyordumm
22. Yaşın kutlu olsunTeşekkürler.
Sağolasın canmGecmis olsun canim kolay gelsin