Ben kilo olarak algıladım ama arkadaş bulamadım kendimeŞimdi bu kapisanlar kilo için mi yoksa spor için mi kapışıyor
Hadi senacım bizde ekipYuzdeler mi kapisacak yani iyimisanladım canım beni isteyen varsa beklerim
Tamam biraz ağirdan alayımPoni Bon (78.5/78,3/0,2/%0,25) izne ayrılmak istiyor, 1.izin hakkı
671.etapta 78.3 ile izne ayrilmissin canim
82.22 den fazla olman gerekiyor listeye girebilmen icin
Poni Bon
Kimse beni beğenmiyorAynen canim dur tam kilona tekrar bakayim
Seni isteyen olur mu canim bugun eksi 1 ile geldin
Wc bende de öyle o yüzden takılmıyorum o arkadaşa bağırsaklarımi rahat bıraktımsabah ödemde oluyor ben dışardan geldim yemek yediğim içtiğim halde sabahla arasidna 200g fark var sen düşün ödemini
Evet canım %5 i tutturcan yada izin kilonun altına duseceksin ikisinden biri
Heee yemiş yemiş 59 olmuş seninle kim yarissin bı tuvalete gitsen 1kg düşer :)
Bende öyle sandım spora çok vakit bulamıyorum bu araBen kilo olarak algıladım ama arkadaş bulamadım kendime
Olur ve canim bana uyar ben sana teklif sunacaktım bu iyi olduHadi senacım bizde ekip
Olalım ne dersin , yine veriririz. Verecek kilo elbet buluruz
Sende ablan E Elif_Eylul gibiysen tozu dumana katarız alimallah bi kabak çırbasına bakar
Kilom azaldı ya kilo vermem durursa diye dedim. Free de devam edebilirim.13 unde olayim dedin ya ondan sordum canim da hem.takim icin neden daha iyi olsun onu anlayamadım
Yeni ittifaklar kurulmuş.Kimse beni beğenmiyor
Yok kız o kadar dusmeZ korkmayın bu kadar ya
Bende öyle sandım spora çok vakit bulamıyorum bu ara
Olur ve canim bana uyar ben sana teklif sunacaktım bu iyi oldu
Benim başlangıcım da 59,8Haftasonu biraz dengesiz oluyo, dışarda oluyoruz çoğunlukta
+ 400 gr ama hallederim cumaya
Bomba gibi geliyoruz cuma günü haberiniz ola
Sen cuma kaçtın?Bomba gibi geliyoruz cuma günü haberiniz ola
59.8 canım cumartesiSen cuma kaçtın?
Olsun canım arada dursun simdiye kadar hep guzel kilo verdinKilom azaldı ya kilo vermem durursa diye dedim. Free de devam edebilirim.
taktige falan cok kafa yormayin be gulum 1. belliGünaydın canım kilolar d aayni galiba seninle taktiğin varmı bu hafta geçen hafta sen kaç vernistin
Günaydın kızlar bugün biraz artı çıktım ama WC ye çıkmadım henüz bugün çıkacak gibide durmuyorum +200 kaldım şu rakamlarda arkadaş yine hafta sonunda kaçamak falanda yapmadi
maydonoz limon rondo yaosan canim
evetO da mı yiyip yiyip almyor
Günaydın güzeller
Bildirimim
Cuma 83.2
Bugün 82.6
Fark -600
Ödem gidiyor sanirim
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @nehir6161
kabak hic buzluga atmadim he nasil oluyor tadi peki canimGunaydim kankim Gecen hafta fazla veremedim ama bu hafta 1 kilo vermeyi hedefliyorum canim
Sutlu yesil cay iyi kilo verdiriyor yesil cayi ayri demliyirum sutun icinr katip iciyorum uzerine tarcin zencedil tozu baya tok tutuyor
Bugund3n itibaren kahvaltida 1 d ekmek aksam yemeginde eksiz gecirneyi planliyorum
Aksam yogurtlu sarimsakli brokoli yiyecem tok tutuyor kis hazirligi yaparken firinda kabak pisirip dipfirizecattim ondan kullanacam cumaya ne olacak bakaliinşallahguzel sonuc alacagiz
38 beden benim hayalimmmCanım senin az sıksan çok güzel kilolar verirsin. Eylül'de düğün var bende düğüne kadar tekrar sıkılaşayim 54 olmam lazım 36 beden aldığım abiye elbisemi bir beden daha küçülmüş tüm onun içine sığmam lazim
Spordandir kuzum gecer
75.6 geldim wc ye de çıktım
+300
Şoklardayım.
allah razi olsunSabitte olmanda güzel canim cumaya eksiye dönucektir
insa wc problemi bugun cozuldu yarin daha guzel olacakSabit olmanda güzel canim
19 bin adım süper valla cumaya eksiler gelir canım senden
inan yazdigindan çok etkilendimÇok güzelsin maşallah
Çok hafifim canım her istediğimi de giyiyorum
Inşallah sen de eksilirsin
Bende ilk defa deniyecem hazir iyi oluyor aslinda ama tadina bakmadim dahakabak hic buzluga atmadim he nasil oluyor tadi peki canim
Bir bomba da ben patlatacagim insaallahBomba gibi geliyoruz cuma günü haberiniz ola
Yanlış sidelya yı etiketlemişim
Sidelya17