Iyi geceler canimİyi geceler...
O zaman geçmiş olsun bana . Kaybettim
Aa neden kiO zaman geçmiş olsun bana . Kaybettim
2 haftadır veremedim kaptanım. 1.5 verirsem %2 lik yapabiliyorum oda imkansız gibi birşeyAa neden ki
Veremedim deme aaa bence cok guzel ilerliyorsun2 haftadır veremedim kaptanım. 1.5 verirsem %2 lik yapabiliyorum oda imkansız gibi birşey
Aha kaptanda coştu
Kiydim paraya takim birinciligi icin halay grubunu cagirdimAha sendemi kıydın paraya
Biliyosan halay başına gel
Üçüncü sıraya geçeyim. Çok geride olursam kimin nereye çektiği belli olmuyor.
İyi geceler...
Nire gidiyonuz sabaha kadar halay cekez kutlama varIyi geceler kizlar
2 haftadır dinlenmistir vucud bu hafta atak yaparsın balım2 haftadır veremedim kaptanım. 1.5 verirsem %2 lik yapabiliyorum oda imkansız gibi birşey
Erik dali, şişeler, topalda oynayalım Angara bebesiyiz sonuçtaNire gidiyonuz sabaha kadar halay cekez kutlama var
iyi geceler kizlar
Olur valla benim de çekiyor da yarım kilo yapalım biz onu. Biz 3-5ten fazla yiyemeyiz zaten yasakAyy valla ne diyim bilemedimhicde yarışa dayanamam yarışalım ama sadece kilo vermede olsun spor sıkıntı bugünlerde bende
Kaybeden kazanana 1 tepsi ekler göndersin yemek sepetinden pek canım çekiyor bugünlerde
Yiyemediklerimizide buzluğa atar cumalari 3 3 çıkarır yerizOlur valla benim de çekiyor da yarım kilo yapalım biz onu. Biz 3-5ten fazla yiyemeyiz zaten yasak
İnşaallah canım ya2 haftadır dinlenmistir vucud bu hafta atak yaparsın balım
Dans ede ede mi yürüyorsun. İyi yürüyüşler 2 turda benim için at .Kız uyudu ben yürüyüşe çıkar
Tartıda 6 görmek çok daha güzel.Ağustos ayındaki izmir, istanbul, samsun gezilerimi iptal ettim, 9 ağustostan sonra aranıza döneceğim inşallah. Artık o 6lar gelsin değil mi yemek de güzel gerçitartıda 6 görmek daha güzel olacak inşallah