Eksin cok guzel canimHayırlı sabahlar
Bugün -400 a
Cok guzel görünüyorsun canimHerkese merhaba
Cuma 55.0 idim Bugün 55.4
Susuz kaldım ondan artı geldim
Karnım çok şişmesin diye gün de en az 3 litre su içen ben 1 litre ile kapattım 2 günü...
Neyse bugün devam ederimiçmeye
Düğünümüz de bitti bitmese iyiydi ama bitti işte çok güzel geçti eşim düğünde oynadı
Oğluma da nöbetleşe herkes baktı Eki Görüntüle 2887113
Sabit olmanda guzel canimZipzip- kaptanım sabitim
Ekside olman guzel canimTünaydın kizlar 69.8 çıktım -100g
Sabit olman guzel canimGunaydin kizlar sabitim
400 u cumaya kadar halledersin eksilerle bekliyoruzHayırlı günler kızlar +400Zipzip-
Gozun aydin canim hafta sonu pek gorunmedin zaten toparlarsin cumaya kadarMerhaba canlarım. Sabah kahvaltıya babam geldi sürpriz yapıp. Haliyle tartılmayı unuttummuhtemelen artı çıkacaktım ama haftasonu biraz karışık oldu çünkü.
Aynen canım cumaya kadar 63leri göreceğim inşallahEksin cok guzel canim
Cok guzel görünüyorsun canim
Sabit olmanda guzel canim
Ekside olman guzel canim
Sabit olman guzel canim
400 u cumaya kadar halledersin eksilerle bekliyoruz
Gozun aydin canim hafta sonu pek gorunmedin zaten toparlarsin cumaya kadar
Tatlı krizlerin mi var ? Şeker ilacı ne için anlayamadım? Ben biraz cahilim bazı şeyleri geç anlıyorumAynen canım cumaya kadar 63leri göreceğim inşallahdün tatlı çekti canım bayağı ellerim titredi o derece yememek için erkenden uyudum ama ağlaya ağlaya böyle ilaç kullanmaya başlayacam şeker için çünkü doymaz oldum yine
İnsülin direncim yükselmiş canım. Bu sebeple doktor öneriyor ama ben diyetle çözmek istiyorum daha öncede başlarda kullanmıştım sonra bırakmış diyetle yenmiştim. Ama şimdi inanılmaz kötü oluyorum. Bildiğin ağlıyorum sinirden yiyemeyince. Doymamış gibi hissediyorum.Tatlı krizlerin mi var ? Şeker ilacı ne için anlayamadım? Ben biraz cahilim bazı şeyleri geç anlıyorum
Benim tahlillerimde normal cikiyor artik ama bende ayn8 durumdayımİnsülin direncim yükselmiş canım. Bu sebeple doktor öneriyor ama ben diyetle çözmek istiyorum daha öncede başlarda kullanmıştım sonra bırakmış diyetle yenmiştim. Ama şimdi inanılmaz kötü oluyorum. Bildiğin ağlıyorum sinirden yiyemeyince. Doymamış gibi hissediyorum.
Çok teşekkürler canımmmmm.Bence de utanmana gerek yok. Senden nereden nerelere gelmişsin. O hatunlardan burda da çok var . Vücutları nankör hemen kilo gidiyor onlardan. Ama sen öyle mi azmiyle geldin bu günlere . Ve şahanesin harikasın.
Emrah filmi geldi aklıma ben güzel bir gariyem diyeceksin . Öz güvenin gelsin azcık harikasın. Harika
Şaka bir tarafa arkadaşım bu kadar yüksek bir adım için şimdiye kadar hiç kendimi zorlamadim ortalamam 15.ooo adımGerçekten 50 bin yapabilir misin?maşaallah sana ne kadar azazmin var ya .Benim beli kopuyor ya . Sabah yatak beni kendine çekiyor . Kalkma Nehir yat diye. Sabahları ayaklarımın üzerine zor basıyorum. Yürüyünce belim ağrıdan çatlıyor. Dinleniyorum biraz kendime geliyor belim. Ama ayaklarım için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Çok ağrıyorlar alıştım değilim ben bu kadar yürüyüşe .
Rica ederimTeşekkürler o senin gözlerinin güzelliği.
Yani aslında zorlamamam gerek ama hırstan gözüm hiç birşey görmüyor malesef. Bu hırs beni yiyip bitirir. Budan 7 yıl öncesi ne kadar okey oynardık yenilince ağlardım sinirden ya bir oyun ama hırslanırdım . Ağlamayı 7 yıl önce kızımın sayesinde bıraktım. O zamanlar aşırıydım. Şimdi de bazı şeylerde hırslıyım olsun yapabilirim diye ama yaş ilerliyor ve beden alışık ta değil zorlanıyorum. Ama bu kilolardan hırslanmayınca gitmiyor be mübarek .Şaka bir tarafa arkadaşım bu kadar yüksek bir adım için şimdiye kadar hiç kendimi zorlamadim ortalamam 15.ooo adımvakit sıkıntım var benim ev yol geçen hanı gibi giren çıkan eksik olmak mutfak her daim açık bebişim olunca günlük 1 saat yürüyüş yapmak bile lüks. Ama severim sporu usengecte değilimdir şartlar uysa yarislarda zorlardim
Bence önce sağlık belini ağrıtacak kadar zorluyosun kendini gerek varmı bu kadar aşırısins yazık canına
Ben kilo bildirimi unutmuşum.-100gram.
100gram da olsa eksideyiz tebrikler kizlarBende de - 100 gr cumaya göre
Sagol canım tesekkür ederımDoğum günü kutlu olsun oglunun sağlıklı mutlu yaslari olsun
Canım sen cok guzel verdın ama kendıne haksızlık yapma benceYakalayacağım seni.
Dün denizde kadınları görecektin. 2-3 yaşlarında çocukları var. Bir tanesinin ki daha 3-5 aylık nasıl fitler. Kendimden utandım.
Açlık insülin kaç çıkıyor. Onun hesaplaması farklı diye biliyorum. Bazen doktorlar önemsemeyebiliyor.Benim tahlillerimde normal cikiyor artik ama bende ayn8 durumdayım
Detayli bakmam lazim canım. Daga bugün normal dedi asm doktoruAçlık insülin kaç çıkıyor. Onun hesaplaması farklı diye biliyorum. Bazen doktorlar önemsemeyebiliyor.
( İnsülin * açlık şekeri) / 405 şeklinde işlem yapıp değerin 2.5 dan küçük olması normal kabul edilir. Örneğin benim insülin (20.38*87.1) /405=4.38 yani değerim bayağı üstünde. Ama sadece insülin bakınca normal aralıkta gözüküyor.
Sadece açlık şeker ine bakmış asmdeAçlık insülin kaç çıkıyor. Onun hesaplaması farklı diye biliyorum. Bazen doktorlar önemsemeyebiliyor.
( İnsülin * açlık şekeri) / 405 şeklinde işlem yapıp değerin 2.5 dan küçük olması normal kabul edilir. Örneğin benim insülin (20.38*87.1) /405=4.38 yani değerim bayağı üstünde. Ama sadece insülin bakınca normal aralıkta gözüküyor.