Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayırlı sabahlar
Bugün -400 a
Eksin cok guzel canim
Cok guzel görünüyorsun canim
Sabit olmanda guzel canim
Tünaydın kizlar 69.8 çıktım -100g
Ekside olman guzel canim
Gunaydin kizlar sabitim
Sabit olman guzel canim
Hayırlı günler kızlar +400 Zipzip-
400 u cumaya kadar halledersin eksilerle bekliyoruz
Merhaba canlarım. Sabah kahvaltıya babam geldi sürpriz yapıp. Haliyle tartılmayı unuttum muhtemelen artı çıkacaktım ama haftasonu biraz karışık oldu çünkü.
Gozun aydin canim hafta sonu pek gorunmedin zaten toparlarsin cumaya kadar

Aynen canım cumaya kadar 63leri göreceğim inşallah dün tatlı çekti canım bayağı ellerim titredi o derece yememek için erkenden uyudum ama ağlaya ağlaya böyle ilaç kullanmaya başlayacam şeker için çünkü doymaz oldum yine

Tatlı krizlerin mi var ? Şeker ilacı ne için anlayamadım? Ben biraz cahilim bazı şeyleri geç anlıyorum

Tatlı krizlerin mi var ? Şeker ilacı ne için anlayamadım? Ben biraz cahilim bazı şeyleri geç anlıyorum
İnsülin direncim yükselmiş canım. Bu sebeple doktor öneriyor ama ben diyetle çözmek istiyorum daha öncede başlarda kullanmıştım sonra bırakmış diyetle yenmiştim. Ama şimdi inanılmaz kötü oluyorum. Bildiğin ağlıyorum sinirden yiyemeyince. Doymamış gibi hissediyorum.

Benim tahlillerimde normal cikiyor artik ama bende ayn8 durumdayım

Çok teşekkürler canımmmmm.

Şaka bir tarafa arkadaşım bu kadar yüksek bir adım için şimdiye kadar hiç kendimi zorlamadim ortalamam 15.ooo adımvakit sıkıntım var benim ev yol geçen hanı gibi giren çıkan eksik olmak mutfak her daim açık bebişim olunca günlük 1 saat yürüyüş yapmak bile lüks. Ama severim sporu usengecte değilimdir şartlar uysa yarislarda zorlardim
Bence önce sağlık belini ağrıtacak kadar zorluyosun kendini gerek varmı bu kadar aşırısins yazık canına

Yani aslında zorlamamam gerek ama hırstan gözüm hiç birşey görmüyor malesef. Bu hırs beni yiyip bitirir. Budan 7 yıl öncesi ne kadar okey oynardık yenilince ağlardım sinirden ya bir oyun ama hırslanırdım . Ağlamayı 7 yıl önce kızımın sayesinde bıraktım. O zamanlar aşırıydım. Şimdi de bazı şeylerde hırslıyım olsun yapabilirim diye ama yaş ilerliyor ve beden alışık ta değil zorlanıyorum. Ama bu kilolardan hırslanmayınca gitmiyor be mübarek . hırslanmazsam yerimden kalkamam . Normalde ben çocukları okula gönderip yatardım. 3.5 haftadır burdayım sanırım uyumuyorum. Kalkmalıyım bunu başarmalıyım diyorum öyle kendimi motive ediyorum. Birde uğraşım yok. Ev çocuklar o kadar arada kaynana kaynata oluyor. İnsanın işi gücü olmayınca çok zor ya . Hep aynı şeyler bıkkınlık geliyor ama burda olmak çok iyi geliyor bana heyecanlı oluyor ve bir aktivitem oluyor. Burda süper hissediyorum kendimi niyeyse

Benim tahlillerimde normal cikiyor artik ama bende ayn8 durumdayım
Açlık insülin kaç çıkıyor. Onun hesaplaması farklı diye biliyorum. Bazen doktorlar önemsemeyebiliyor.
( İnsülin * açlık şekeri) / 405 şeklinde işlem yapıp değerin 2.5 dan küçük olması normal kabul edilir. Örneğin benim insülin (20.38*87.1) /405=4.38 yani değerim bayağı üstünde. Ama sadece insülin bakınca normal aralıkta gözüküyor.

Detayli bakmam lazim canım. Daga bugün normal dedi asm doktoru

Sadece açlık şeker ine bakmış asmde 83 o da. Kasimda hbA1c 5.4 çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…